Arkadaşlar ben dün başladım,sabah kahvaltı da iki dilim ekmek,peynir ,bir yumurta haşlaması yedim,ve arkasından yeşil çay içtim bir saat sonra elma yedim,ve öğlen yemeği olarak çorba içtim ve geriye kalan günü elma ile geçirdim arada da domates salatalık yedim ve benim hergün diyetim böyle devam edecek,bir hafta dolunca da öğle çorbasına lahana çorbasıyla devam edeceğim,Ben çok hızlı verip sonra almak istemiyorum,bunu çok demedim ve sonuç üstüne kat kat almam oldu,bu yüzden arada tavuk haşlama ,balık yiyeceğim yanına bol salata ile,tabi öğle yemeği olarak.Bugün kahvaltıda simit yedim yumurta domates peynir, sonra elma, yeşil çay içtim,öğlen tavuk çorbası içeceğim kalan günü elma,domates salatalık,maydanoz la tamamlayacağım, ben haftada iki kilo vermeyi hedefliyorum,bir kiloya da razıyım,yeterki geri almayım,80 kiloydum 70 kiloya düştüm,şimdi hedefim 55 olma ,yani bayrama kadar vermem gerekli,umarım hepimiz istediğimiz kilolara kalıcı olarak ulaşırız,Ve lütfen tartılmayın ,kg verince de alıncada insanda yeme isteği uyandırıyor,kg versen amaaan vermişim deyip yiyoruz,vermesen sinirden bu kadar çabalama boşuna deyip sinirden yiyoruz,ben iki haftada bir tartılacağım,vermediysem diyetimde sporumda değişiklikler yaparım,verdiysem yine aynı diyetime davam ederim