- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
Tsk canmmmBen de değiştiriyorum sabit takılma en iyisi metabolizmayı şaşırtmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk canmmmBen de değiştiriyorum sabit takılma en iyisi metabolizmayı şaşırtmak
Arkadaşım sakın tartılma,kilo verdiğini farketsende tartılma,Seni bilmem ama ben kilo verdiğimi görüncede,aldığımı görüncede yemek istiyorum,o yüzden ben iki haftayı doldurmadan tartılmayacağım,Ve o gün gelince tartıldığımda,baktımki fazla veremediysem,diyetime farklı şeyler ekleyip,mesela beşi bir yerde çay,acılı limonlu yoğurt,limonlu ılık su,ekleyip metabolizmayı şaşırtmayı düşünüyorum,ben 80 kilodan 70 kiloya düştüm geçen yıl,şimdide 10.15 kg vermem lazımTsk canmmm
Bende iki hafta tartilmiyim diyorum ama korkuyorum ya iki hafta sonra cok az kilo vermis olursam bosuna 2 hafta kaybim olursaArkadaşım sakın tartılma,kilo verdiğini farketsende tartılma,Seni bilmem ama ben kilo verdiğimi görüncede,aldığımı görüncede yemek istiyorum,o yüzden ben iki haftayı doldurmadan tartılmayacağım,Ve o gün gelince tartıldığımda,baktımki fazla veremediysem,diyetime farklı şeyler ekleyip,mesela beşi bir yerde çay,acılı limonlu yoğurt,limonlu ılık su,ekleyip metabolizmayı şaşırtmayı düşünüyorum,ben 80 kilodan 70 kiloya düştüm geçen yıl,şimdide 10.15 kg vermem lazım
Hosbuldum tesekkur ederim :) bencede iyi fikir. Hergun 1 haftadir 1 saat yuruyusde yapiyorum. Sabahlari iki bardak bitki cayida iciyorum. Hedef 8 kiloAramıza hoş geldin,canım baktınki iki hafta sonra kg kaybın olmadı yada az oldu,hemen metabolizma yı şaşırtarak değişim bitki çayları,elma sirkesi,keten toğumu diyetine ilave edersin
eğer çok halsizsen form al ondan ye fazla dayanamıyosan kaloriside düşük almazsın kiloYa kızlar bende acayip halsizlik var. Yürüyüşe bile çıkamadım bugün 2. Günüm bu diyette. Benim gibi hisseden varmi acaba? Açlıktanmı halsizim sizce
Ben 5 tane beyaz leblebi yedim bişi olmaz insallaheğer çok halsizsen form al ondan ye fazla dayanamıyosan kaloriside düşük almazsın kilo
merhaba canım. ben bu diyeti daha önce uyguladım ve 10 kilo vermiştim. şimdi tekrar başlycam inş. birbirimize destek olursak çok güzel olur. 165 byum 75 kiloyum sen .?Evet kimler benimle bu diyete sonuna kadar gelecek ??
ben de bu diyete bugün başladım, 10 kilo süpermiş ya, kaç günde vermiştin?merhaba canım. ben bu diyeti daha önce uyguladım ve 10 kilo vermiştim. şimdi tekrar başlycam inş. birbirimize destek olursak çok güzel olur. 165 byum 75 kiloyum sen .?
merhaba canım. ben bu diyeti daha önce uyguladım ve 10 kilo vermiştim. şimdi tekrar başlycam inş. birbirimize destek olursak çok güzel olur. 165 byum 75 kiloyum sen .?