Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben dediğim gibi başladım artık hem boyunun fazla uzamasını da istemiyorum peki kilom 65 idealim 59 da hızlı kilo verebilirmiyim acaba merak ediyorum siz verebilmişmiydinizz
Vermiştim canım 45 kiloydum o yaşlarda :) boyun konusunda sen bilirsin tabi ama abla olarak uyarayım dedim :)

canm bugün 4. gün oldu tartılmadım daha verdim mi bilmiyorum hissetmiyorm daha öncede demiştim pazar sabahı tartılıp sizleri bildircem diye inş o zamana kadar yılmamda canm çok tatlı çekiyo ama yemiyorum inş yemem ya pazara kadar devam diyorum kendi kendime uff ne zor şeymiş aslında diyet kolayda aç kalmıyosun hatta saatim gelsede elmamı yesem diyosun canında istiyo hafif cildime ve saçlarımıda yansıdı sanki :))) boyum 170 civarı benm kilom en son tartıldığımda 65 olmştm onun 2-3 gün öncesi başka bi diyet alıp yeni bitmişti.bakalım ne olcak hedef 55 aslında ama inş veririm.
Ayy inşallah veririz birbirimize destek olalımm

Merhabalar efendim :)

An itibari ile diyete başlamış bulunmaktayım.Aslında ben tüp mide ameliyatı olacaktım karar verildi 2 ay sonra ameliyata girecektim ama biraz tırstım konu ciddileşince.İlk başlarda bi heves oldu işte 3 ayda toplam 25 30 kilo vericem diye ama karar verilince korktm açıkcası. Şu an kilom 105 boyum 173 yaşım da 25 . Şu 2 haftada gerçekten 10 kilo verebilirsem devamı gelicek inşallah hadi bakalım ben de katılim bu kervana

11261927_10205972413486193_5041714995709730513_n.jpg

Bu da benm az önce yaptıgım kahvaltı yeşilllik olarak maydonoz ve 3 yaprak roka var.Kendime kural koydum saat 10 a kadar kahvaltı yapılmış olacak ve saat 12 de ilk elma yenecek diye..inşallah bu sefer başarırım.Hepinize selamlar :)

An itibari ile diyete başlamış bulunmaktayım.Aslında ben tüp mide ameliyatı olacaktım karar verildi 2 ay sonra ameliyata girecektim ama biraz tırstım konu ciddileşince.İlk başlarda bi heves oldu işte 3 ayda toplam 25 30 kilo vericem diye ama karar verilince korktm açıkcası. Şu an kilom 105 boyum 173 yaşım da 25 . Şu 2 haftada gerçekten 10 kilo verebilirsem devamı gelicek inşallah hadi bakalım ben de katılim bu kervana

Bu da benm az önce yaptıgım kahvaltı yeşilllik olarak maydonoz ve 3 yaprak roka var.Kendime kural koydum saat 10 a kadar kahvaltı yapılmış olacak ve saat 12 de ilk elma yenecek diye..inşallah bu sefer başarırım.Hepinize selamlar :)
Eğer çok yürümeyen biriysen yürüyerek de kilo verebilirsin bende öyle oldu mesela bide P4P turkish egzersiz hareketleri işe yarıyor 3 gün bacaklarımı hareket ettiremedim :KK70:dd

Eğer çok yürümeyen biriysen yürüyerek de kilo verebilirsin bende öyle oldu mesela bide P4P turkish egzersiz hareketleri işe yarıyor 3 gün bacaklarımı hareket ettiremedim :KK70:dd

Öğrenciyim derslerimin biri bi fakültede biri diğer fakültede öyle olunca haliyle koştura koştura gidiyoruz ama onun dışında da çok hareketliyim akşamları da okuldan eve yürüyerek geliyorum 5 km yaklaşık.O halde bile nasıl hala kilom var anlayamıyorum :KK12:

Öğrenciyim derslerimin biri bi fakültede biri diğer fakültede öyle olunca haliyle koştura koştura gidiyoruz ama onun dışında da çok hareketliyim akşamları da okuldan eve yürüyerek geliyorum 5 km yaklaşık.O halde bile nasıl hala kilom var anlayamıyorum :KK12:
Oo valla benim boy 1.75 kilo 76 biraz bacakalarım var yürüdüm azıcık gitti ve egzersiz yaptım görenler zayıflamışsın dedi :KK70:

Arkadaslar Merhaba ya yazıların tamamını okuyamadim mümkün olmadı. Elma diyetine ek olarak sadece öğlen ve akşam elmasinin yanında yani yemek vakti ikişer galeta yesek nasıl olur ben bide süt ve ayran tuketiyorum doymak için. Bunları eklesek nasıl olur dersiniz

12 haziranda arkadaşımın doğum günü partisi var gitmem gerek ve orda önceden Bi konuşmamız olan çocuk olcak hoşlanıyodum ondan Bi kaç kere gördük birbirimizi reelde tesadüfen hiç konuşmadık falan 76'dan 66'ya düşmem gerek elbise giycem çünkü 1 aydan az kaldı sanırım hemen vermeliyim şu kiloları :KK43:((

Selammm sedef ben. bu diyeti 3 yıl kadar önce yapmıştım 8-9 günde 58 kilodan 52'ye düşmüştüm, yani bildiğin 6 kilo vermiştim ya inanılmaz geliyor şimdi o kadar günde o kadar kilo. ama anladığım ne kızlar biliyor musunuz ben o zaman kendimi diyetteyim yemicem diye değil ben zayıf ve az yiyen bi kızım diye şartlandırıyor ona göre davrnaıyordum. kuzenim karşımda kfc tavuklarını löp löp götürürken ben buna kendimi inandırmış olmanın motivasyonuyla cnm istemiyor diyebiliyordum. böyle düüşünmediğim her diyette "of diyetim bi bitse de yesem şunlardan" diye düşünürken o vakitler aklımın ucundan bile böyle bişi geçmiyordu. manyak gibi aç kalmıyodum tabi ki ama elma diyetini yaptığım süre içinde de sonrasında da böyle düşünüp az yiyordum hep.. ne zaman ki bu düşünce kafamdan uçtu gitti ipin ucunu bayaa kaçırdım tekrar kilo aldım
şimdi tekrar başlıyorum 56,5 kiloyum boyum 160 hedefim 49

Ben geçen ay yapamadım kızlar ama 5 gündür yapıyorum yarım yamalak, şuan 54 kiloyum. 2,5 kilo ödem diildr inş :KK43:

12 haziranda arkadaşımın doğum günü partisi var gitmem gerek ve orda önceden Bi konuşmamız olan çocuk olcak hoşlanıyodum ondan Bi kaç kere gördük birbirimizi reelde tesadüfen hiç konuşmadık falan 76'dan 66'ya düşmem gerek elbise giycem çünkü 1 aydan az kaldı sanırım hemen vermeliyim şu kiloları :KK43:((
oooo bu elma diyeti ile bu sürede 10 kiloyu verirsin önünde yaklaşık 20 gün var . Ben yarın başlıyorum elma diyetine istiyorsan birlikte başlayalım .

merhaba naptın nasıl gidiyor ?

X