Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur herhalde. Bulana kadar idare et.iki saatte bir yiyecegin için yatacağın saate kadar yiyeceksin.Ne olur cvp yazın,aldığım elma tam ekşi değil mayhoş tatlı arası birşey olurmuş acaba,birde orta boy,kaç tane yemeliyim günde
saat 6-7'den sonra yememeni tavsiye ederimOlur herhalde. Bulana kadar idare et.iki saatte bir yiyecegin için yatacağın saate kadar yiyeceksin.
Bana gönderdin bu msjı galiba.yanlışlık yok.saat 6-7'den sonra yememeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim kızlarsaat 6-7'den sonra yememeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim canımOlur herhalde. Bulana kadar idare et.iki saatte bir yiyecegin için yatacağın saate kadar yiyeceksin.
Merhaba. Yazini okudum nasil rahatladim anlatamam spor yapmadan 9 kilo verdim, bi haftadir spora basladim ama 1 gr bile gitmior diye artik bu sabah agliyodum sinirden.. resmen senin yazdigini Allah gosterdi bana boyle bilgiler cok işe yariyor paylasinca. Farkinda olmadan buyuk iyilik yaptin coooookk tesekkurlerrtatlım koşu bandında 1 saat yürümeye başladım dediğin mesajı gördüğümde , eyvah kilo veremiyorum diye bir mesajın olabileceğini tahmin ettim,aradım ve buldum:) yürüyüşe yeni başlayan insanlar sporun ilk 2-3 haftasında kas yaparlar,kas da su tutar 'incelirsin' ama 'kilo veremeyebilrsin'. eğer spora yeni başlamışsan moralini bozma, baskül ile değil de bu sıralar mezura ile haşır neşir olmaya çalış,acizane tavsiyem
Canım kaç kilosun,ve lütfen bozma sakın gerekirse iki haftada bir ödüllendir kendini canın ne isterse hepsini ye ama ertesi günü mideni boşaltacak bitkiler yiyecekler ye ve spor yap,ozaman o ödül günündekileri vermiş olursun,salatalık ta ye elmaya ek olarak tok tutuyorDün çok gazla yedim ya ( o yüzden bugün kaçamak yapmak yook.
Ben de değiştiriyorum sabit takılma en iyisi metabolizmayı şaşırtmakKizlar hani kahvalyi yapiosnuz sonra elma yiyosunuz ya ben o ogun hakkimi oglen yada aksam kullansam olurmu
yok bırakmicam zaten 65 kilo olana kadar 77.6 ile başladım şu an tok karnına 76.5 aç karnına 76.3 geliyorum bugün yürüyüşe çıkcam okulda yok zaten ben form alıyorum bide abur cubura kaçamamk için kilo aldırmıyoCanım kaç kilosun,ve lütfen bozma sakın gerekirse iki haftada bir ödüllendir kendini canın ne isterse hepsini ye ama ertesi günü mideni boşaltacak bitkiler yiyecekler ye ve spor yap,ozaman o ödül günündekileri vermiş olursun,salatalık ta ye elmaya ek olarak tok tutuyor
yok bırakmicam zaten 65 kilo olana kadar 77.6 ile başladım şu an tok karnına 76.5 aç karnına 76.3 geliyorum bugün yürüyüşe çıkcam okulda yok zaten ben form alıyorum bide abur cubura kaçamamk için kilo aldırmıyo