Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar ben yeşil ekşi elma bulamadım pazardan.Ama yeşil mayhoş hafiften tatlı elma buldum olurmu acaba,tam şekerli de değil ama ekşide değil,bugün başladım

Ne olur cvp yazın,aldığım elma tam ekşi değil mayhoş tatlı arası birşey olurmuş acaba,birde orta boy,kaç tane yemeliyim günde

Yaşım 22, kilom 60, boyum 1,60 :KK43: maalesef boyuma göre kilom var ilk defa bu kadar kilo aldım. Ben sürekli oturarak çalışıyorum masa başındayım. Ve hep düzenli olarak sabah 6'da kalkıyorum 8'de işyerinde kahvaltı yapıyorum, 12'de de öğle yemeği akşamları genelde bir şey yemiyorum. Ama göbeğim falan aldı başını gitti buraya girdikten sonra. Bende kilo vermek istiyoruuuuuummmm :KK43:

Eveet 5. Gün sonuda geliyor zaten bu saatten sonra bişey yemiyorum bugün sadece köfte yedim 4 küçük kdndj napıyim oldu bu da başka bide çikolata yedim bu çikolatayı bırakamıyorum ben ya bide arkadaşlar alıp geliyor neyse biraz önce azıcık yürüdüm markete yürüyüş amaçlı form bisküvi kraker falan aldım okulda bunları yerim napıyim 5 tanede ince form bisküvi yedi bu arada şimdide bol bol su içerim 6. Güne yolculuk yaparım :KK70: ehehhe

Arkadaşlar ben dün başladım,sabah kahvaltı da iki dilim ekmek,peynir ,bir yumurta haşlaması yedim,ve arkasından yeşil çay içtim bir saat sonra elma yedim,ve öğlen yemeği olarak çorba içtim ve geriye kalan günü elma ile geçirdim arada da domates salatalık yedim ve benim hergün diyetim böyle devam edecek,bir hafta dolunca da öğle çorbasına lahana çorbasıyla devam edeceğim,Ben çok hızlı verip sonra almak istemiyorum,bunu çok demedim ve sonuç üstüne kat kat almam oldu,bu yüzden arada tavuk haşlama ,balık yiyeceğim yanına bol salata ile,tabi öğle yemeği olarak.Bugün kahvaltıda simit yedim yumurta domates peynir, sonra elma, yeşil çay içtim,öğlen tavuk çorbası içeceğim kalan günü elma,domates salatalık,maydanoz la tamamlayacağım, ben haftada iki kilo vermeyi hedefliyorum,bir kiloya da razıyım,yeterki geri almayım,80 kiloydum 70 kiloya düştüm,şimdi hedefim 55 olma ,yani bayrama kadar vermem gerekli,umarım hepimiz istediğimiz kilolara kalıcı olarak ulaşırız,Ve lütfen tartılmayın ,kg verince de alıncada insanda yeme isteği uyandırıyor,kg versen amaaan vermişim deyip yiyoruz,vermesen sinirden bu kadar çabalama boşuna deyip sinirden yiyoruz,ben iki haftada bir tartılacağım,vermediysem diyetimde sporumda değişiklikler yaparım,verdiysem yine aynı diyetime davam ederim

Mrb Kızlar Diyette 3. haftamdayım yaklaşık olarak 4 kilo kadar verdim ilk hafta 2 kilo verdim 2. hafta vermem durdu bir kaç yüz gram verdim şimdi tekrar hızla kilo vermeye başladım arada kaçamaklar oluyor ama dengeliyorum spor ile , midem de alışdı artık yemeye yemeye küçüldü çok yemek yiyemiyorum eskisi gibi yediğim zaman midem ağrıyor artık.

Diyete başlayacaklara tavsiyem azmedin inat edin , ben troid hastasıyım 1 ay olmadan 4 kilo verdim sizler daha çok verirsiniz önemli olan azmetmek :)

Diyete devam

tatlım koşu bandında 1 saat yürümeye başladım dediğin mesajı gördüğümde , eyvah kilo veremiyorum diye bir mesajın olabileceğini tahmin ettim,aradım ve buldum:) yürüyüşe yeni başlayan insanlar sporun ilk 2-3 haftasında kas yaparlar,kas da su tutar 'incelirsin' ama 'kilo veremeyebilrsin'. eğer spora yeni başlamışsan moralini bozma, baskül ile değil de bu sıralar mezura ile haşır neşir olmaya çalış,acizane tavsiyem:KK19:
Merhaba. Yazini okudum nasil rahatladim anlatamam spor yapmadan 9 kilo verdim, bi haftadir spora basladim ama 1 gr bile gitmior diye artik bu sabah agliyodum sinirden.. resmen senin yazdigini Allah gosterdi bana :KK28: boyle bilgiler cok işe yariyor paylasinca. Farkinda olmadan buyuk iyilik yaptin coooookk tesekkurlerr :KK9:

Kızlar bugün üçüncü günümdeyim,ama dediğim gibi sırf elmayla tamamlamıyorum günü,örneğin akşam yağsız salçasız kırmızı mercimek çorbası içtim, iki gün bisikletle gittim gideceğim yerlere,bugün spor yapamadım,mekik çekeyim dedim ama iki gün çektim ,bugün yapamadım belimdeki ve boynundaki fıtık fena azdı ,beni bitirdi,mahallede spor aletleri var onuda yapamıyorum hepsi belimi boynunu yerinden oynatıyor,şuan ağrım var

Dün çok gazla yedim ya :KK43:( o yüzden bugün kaçamak yapmak yook.
Canım kaç kilosun,ve lütfen bozma sakın gerekirse iki haftada bir ödüllendir kendini canın ne isterse hepsini ye ama ertesi günü mideni boşaltacak bitkiler yiyecekler ye ve spor yap,ozaman o ödül günündekileri vermiş olursun,salatalık ta ye elmaya ek olarak tok tutuyor

Canım kaç kilosun,ve lütfen bozma sakın gerekirse iki haftada bir ödüllendir kendini canın ne isterse hepsini ye ama ertesi günü mideni boşaltacak bitkiler yiyecekler ye ve spor yap,ozaman o ödül günündekileri vermiş olursun,salatalık ta ye elmaya ek olarak tok tutuyor
yok bırakmicam zaten 65 kilo olana kadar 77.6 ile başladım şu an tok karnına 76.5 aç karnına 76.3 geliyorum bugün yürüyüşe çıkcam okulda yok zaten ben form alıyorum bide abur cubura kaçamamk için kilo aldırmıyo

Günaydın canım,boyun ve yaşın kaç ,yaşta çok etkili kilo vermede ve metabolizma,ailede genetikse yani anne tarafın meyilliyse kilo almaya,seninde şansın daha az oluyor
yok bırakmicam zaten 65 kilo olana kadar 77.6 ile başladım şu an tok karnına 76.5 aç karnına 76.3 geliyorum bugün yürüyüşe çıkcam okulda yok zaten ben form alıyorum bide abur cubura kaçamamk için kilo aldırmıyo

Ben kendi açıma söyleyim ,annem kilolu ve kilo versede inan iki haftaya kalmaz aynı kiloya çıkar,ve ben ablam kardeşim de öyleyiz,

X