sadece elma diyeti yuzunden mi oyle olmus geri kusma vs yapmamis degil mi cunku bana cok da mantikli gelmedi bu kadar etki etmesi sabah kahvalti gunde bi kilo elma yiyen bunyenin zayiflamayi durdurmamasi falan benim bildigim kusanlar ya da aclik diyeti yapanlar bu sekilde hasta oluyorlarEvet canım sadece 4. Gün başım dönünce çok az köfte attım ağzıma o kadar belki adet olduğumdan veremedimçok uğraş verdim ama birde bizim akrabanın gelini 120 kgdan 43 kgya düşmüş bu elma diyetiyle annem dedi 3 kez midesinden ameliyat olmuş durduramıyorlarmış zayıflamasını şuanda durumu çok kötüymüş kardeşim ziyaretine gitmiş saçları dökülmüş kemikleri çıkmış abla aman dikkat dedi dr sağlıksız diyetlerin sonucu demiş
merhabalar hanımlar. ya ben bugün başlıycaktım ama başlayamadım hasta olduğum için. yarın başlıycam artık. benimle birlikte başlamak isteyen var mı ? lütfen olsun :)
merhabalar hanımlar. ya ben bugün başlıycaktım ama başlayamadım hasta olduğum için. yarın başlıycam artık. benimle birlikte başlamak isteyen var mı ? lütfen olsun :)
Canım aynı elma diyetini yapmış hiç ara vermeden ne kadar yaptığını bilmiyorum çok fazla kilodan ani düşüş yapınca yanında yağdan başka kaslarda yanmış demekki çok kötüye gidiyormuş durumu annem dedi tekrar ameliyat olcakdı son durum ne bilmiyorum hastanede yatıyormuş allah yardımcısı olsun 2 tane yavrusu var kendisi 28 yaşında bende kendi dr ma sordum protein diyeti yap hiçbir zararı yok kaslarında yanmaz dedi elma diyeti resmen kas kaybı dedi isveç diyetine bile ok dedi elmayı onaylamadısadece elma diyeti yuzunden mi oyle olmus geri kusma vs yapmamis degil mi cunku bana cok da mantikli gelmedi bu kadar etki etmesi sabah kahvalti gunde bi kilo elma yiyen bunyenin zayiflamayi durdurmamasi falan benim bildigim kusanlar ya da aclik diyeti yapanlar bu sekilde hasta oluyorlar
Canım aynı elma diyetini yapmış hiç ara vermeden ne kadar yaptığını bilmiyorum çok fazla kilodan ani düşüş yapınca yanında yağdan başka kaslarda yanmış demekki çok kötüye gidiyormuş durumu annem dedi tekrar ameliyat olcakdı son durum ne bilmiyorum hastanede yatıyormuş allah yardımcısı olsun 2 tane yavrusu var kendisi 28 yaşında bende kendi dr ma sordum protein diyeti yap hiçbir zararı yok kaslarında yanmaz dedi elma diyeti resmen kas kaybı dedi isveç diyetine bile ok dedi elmayı onaylamadı
ya benimde acil başlamam lazım yarından itibaren kesin başlıyorum. popomu kapatamıyorum artıkEvett 2. Günümdü bugün sabah kahvaltımı yaptım 1'e kadar acıkmadım ama 1'de elma yedim bi tane saat 4'e doğuda sebze yemeği yedim azıcık sonra 1-2 saat sonra tekrar elma yanaş bugün düne göre daha iyi 2 elma 2 limonlu çay yarından itibarende yürüyüşe başlıyorum bayaa etkisi var zaten bacakalrda sorunum var sadece o da gitcek inşallah 1 ay yapcam böyle diyet ve yürüyüş azimli Bi arkadaşlada beraber yapıyoruz onu geçmek için daha çok çaba harcıyorum ^_^
benim tek sorun bacaklarda basende var anneye çekmişim biraz ama annem benden daha iyi yani hiç kilosu yok onun bende aşırı durmuyorum boydan kurtarıyorum :S =Dya benimde acil başlamam lazım yarından itibaren kesin başlıyorum. popomu kapatamıyorum artık
heeey nasıl gidiyo kaç kilo verdin merak ediyorum :)benim tek sorun bacaklarda basende var anneye çekmişim biraz ama annem benden daha iyi yani hiç kilosu yok onun bende aşırı durmuyorum boydan kurtarıyorum :S =D
3. Günüm biraz kaçamak yaptım o yüzden yürüyüşe çıktım :) 40 dakika yürüdüm çok yoruldum sebze 1 kilo gitti ama ben tartılmicam artık yoksa gitmiyo gerçektenheeey nasıl gidiyo kaç kilo verdin merak ediyorum :)