Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hedefine 4 kılo kalan günleri de gör en kısa zamanda inşallah.
valla tartılmayanlara hayranım hep dıyorum tartılmayayım dıye olmuyor meraktan ölecem sankı yarın bı denıyım bakalım olacak mı
İnşaallah canım ağzından bal damlıyor Yokkkk ben duramıyorum iki gün tartılmadım bugün tartılayım dedim anammmm dün adet oldum ondan herhalde 75 kgyum oysa dün kaç gücünde çalışdı metabolizmam morelim sıfırrr devam ediyorum yinede karar verdim gidecek pis yapışık yağlarım

Kızlar tam tamna 7 gün yaptım koca bir fiyoskooooo 76.500le başladım 74.900 le bitti o kadarda aç kaldım bide iğrenç bitki çayı içtim 2 bardak 5 bardak yeşilçay 3 ltden fazla su içtim çektiğim onca eziyette boşaymış ne güzel hayal etmiştim 6 kg falan gider diye sanırsam bi sorunum var dr gidip test yaptırayım geçen yıl hiçbir problemim yoktu kansızlıkdan başka

Tam uydun mu?

Evet canım sadece 4. Gün başım dönünce çok az köfte attım ağzıma o kadar belki adet olduğumdan veremedimçok uğraş verdim ama birde bizim akrabanın gelini 120 kgdan 43 kgya düşmüş bu elma diyetiyle annem dedi 3 kez midesinden ameliyat olmuş durduramıyorlarmış zayıflamasını şuanda durumu çok kötüymüş kardeşim ziyaretine gitmiş saçları dökülmüş kemikleri çıkmış abla aman dikkat dedi dr sağlıksız diyetlerin sonucu demiş

Aaaaaaaaaaaallah acil şifa versiinnn

Aaaaaaaaaaaallah acil şifa versiinnn
Amin canım bende çok korkdum bizzat annem ve kardeşim şahitler durumu çok ağırmış çokda acı çekiyormuş gözlerinin altı mosmor diyor annem ayakda durmaya hali yokmuş kaslar gitmiş o dereceymiş bende acayip korktum

Kesinlikle çok sağlıksız tevsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…