Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım sadece 4. Gün başım dönünce çok az köfte attım ağzıma o kadar belki adet olduğumdan veremedim:KK61:çok uğraş verdim ama birde bizim akrabanın gelini 120 kgdan 43 kgya düşmüş bu elma diyetiyle annem dedi 3 kez midesinden ameliyat olmuş durduramıyorlarmış zayıflamasını şuanda durumu çok kötüymüş kardeşim ziyaretine gitmiş saçları dökülmüş kemikleri çıkmış abla aman dikkat dedi dr sağlıksız diyetlerin sonucu demiş
sadece elma diyeti yuzunden mi oyle olmus geri kusma vs yapmamis degil mi cunku bana cok da mantikli gelmedi bu kadar etki etmesi sabah kahvalti gunde bi kilo elma yiyen bunyenin zayiflamayi durdurmamasi falan benim bildigim kusanlar ya da aclik diyeti yapanlar bu sekilde hasta oluyorlar

merhabalar hanımlar. ya ben bugün başlıycaktım ama başlayamadım hasta olduğum için. yarın başlıycam artık. benimle birlikte başlamak isteyen var mı ? lütfen olsun :):KK25:

sadece elma diyeti yuzunden mi oyle olmus geri kusma vs yapmamis degil mi cunku bana cok da mantikli gelmedi bu kadar etki etmesi sabah kahvalti gunde bi kilo elma yiyen bunyenin zayiflamayi durdurmamasi falan benim bildigim kusanlar ya da aclik diyeti yapanlar bu sekilde hasta oluyorlar
Canım aynı elma diyetini yapmış hiç ara vermeden ne kadar yaptığını bilmiyorum çok fazla kilodan ani düşüş yapınca yanında yağdan başka kaslarda yanmış demekki çok kötüye gidiyormuş durumu annem dedi tekrar ameliyat olcakdı son durum ne bilmiyorum hastanede yatıyormuş allah yardımcısı olsun 2 tane yavrusu var kendisi 28 yaşında bende kendi dr ma sordum protein diyeti yap hiçbir zararı yok kaslarında yanmaz dedi elma diyeti resmen kas kaybı dedi isveç diyetine bile ok dedi elmayı onaylamadı

Canım aynı elma diyetini yapmış hiç ara vermeden ne kadar yaptığını bilmiyorum çok fazla kilodan ani düşüş yapınca yanında yağdan başka kaslarda yanmış demekki çok kötüye gidiyormuş durumu annem dedi tekrar ameliyat olcakdı son durum ne bilmiyorum hastanede yatıyormuş allah yardımcısı olsun 2 tane yavrusu var kendisi 28 yaşında bende kendi dr ma sordum protein diyeti yap hiçbir zararı yok kaslarında yanmaz dedi elma diyeti resmen kas kaybı dedi isveç diyetine bile ok dedi elmayı onaylamadı

Evet proteinsiz vucut bu hale gelebiliyor malesef, ben yapacaklara yogurt diyeti tavsiye ediyorum :)

Ya bu arada zaten isvec diyeti baya basarili bir diyet cunku doktorlar acil zayiflamasi gereken hastalara yazmislar bu diyeti :)

Mrb Kızlar

Yaklaşık 15 gündür bu diyeti yapmaya çalışıyorum ilk günler 2 kilo verdim bir çoğunuzda ik hafta 2 kilo vermişsiniz vucuddaki ödemi atıyorsunuz ilk başda ama sonraki günlerde zor yağlardan vermeye başlıyoruz bu yüzden kilo vermemiz duruyor ..

Diyetimin 2. haftasında bir kaç yüz gram verdim . Spor yapıyorum düzenli kilo olarak farkedilmesede ciddi derecede sıkılaşma oldu bundan sonrası tartılarak değilde mezro ile ölçmeye başlıyacağım

Diyeti harfiyen uygulayamadım aşırı derecede halsizlik ve midem ağrım oldu öğlen bir tabak çorba içiyorum akşam yine elmamı yiyip suyumuda içiyorum.Size tavsiyem uzun süre yapmayın aradada yemeğinizide yiyin.Daha önceden bu şekilde sağlıksız diyet yaptığım için Karaciğerimde ki B12 depolarım tükenmişdi uzun süre B12 tedavisi gördüm. Tek tip diyetlerde gerekli vitaminleri alamayınca kilo vereyim derken sağlığımızdan oluyoruz ve sağlık herşeyden önemlidir..

Kolay Gelsin Herkese :)

benim bu gun 4. gunum ilk iki gun dayanamayip kacamaklar yaptim ama kalori hesabina gore almam gerekenden fazla olmamis yine de cunku bu diyeti gunde bes elma ve kahvaltiyla yaparsaniz sadece 675 kalori benim gibi 103 kilo biri icin bu cok ama cok dusuk bir miktar dolayisiyla kacamak istegim olmasi halsizlik bas agrisi kacinilmaz bunu gidermek ve kalori degerini artirmak adina ben diyeti degistirdim ve su an 101 kiloyum ilk iki haftayi atlatinca da Keira La Shaenin 3 mile walking workout videosunu yapmayi dusunuyorum umarim ise yarar

8 de elma
10 da kepekli ekmege peynirli domatesli tost ve limonlu yesilcay
12 de elma
2 de kepek ekmegine peynirli tost yapiyorum yaninda yesilcay
4 de elma
6 da 1yumurta 1 domates 1 salatalik
8 de son elma
bu arada gun icinde iki litre su ve bir litre soguk limonlu naneli yesilcay iciyorum

Dün yaptımm ama tam değil her zamankinden daha az yedim ve tartıldığımda 76.600 geldim bugünde aynı kahvaltımı krallar gibi yapıyorum acıkmıyorum bile ✌

Slm arkadaşlar 1.60 boy .kilo 70 ve bebek istiyorum fakat kilo vermem lazım 15kilo,malûm hamilelikte alıcağım,oğluma hamile kaldığımda 59 kiloydum 10 kiloyla doğuma girmiştim ama yaş 22 di.Şimdi yaş 30 zor yani,bende yarın pazardan elmayı ve marketten de esmer ekmeği alıp başlayacağım gelişmeleri yazarım

Evett 2. Günümdü bugün sabah kahvaltımı yaptım 1'e kadar acıkmadım ama 1'de elma yedim bi tane saat 4'e doğuda sebze yemeği yedim azıcık sonra 1-2 saat sonra tekrar elma yanaş bugün düne göre daha iyi 2 elma 2 limonlu çay yarından itibarende yürüyüşe başlıyorum bayaa etkisi var zaten bacakalrda sorunum var sadece o da gitcek inşallah 1 ay yapcam böyle diyet ve yürüyüş azimli Bi arkadaşlada beraber yapıyoruz onu geçmek için daha çok çaba harcıyorum ^_^

Evett 2. Günümdü bugün sabah kahvaltımı yaptım 1'e kadar acıkmadım ama 1'de elma yedim bi tane saat 4'e doğuda sebze yemeği yedim azıcık sonra 1-2 saat sonra tekrar elma yanaş bugün düne göre daha iyi 2 elma 2 limonlu çay yarından itibarende yürüyüşe başlıyorum bayaa etkisi var zaten bacakalrda sorunum var sadece o da gitcek inşallah 1 ay yapcam böyle diyet ve yürüyüş azimli Bi arkadaşlada beraber yapıyoruz onu geçmek için daha çok çaba harcıyorum ^_^
ya benimde acil başlamam lazım yarından itibaren kesin başlıyorum. popomu kapatamıyorum artık :KK16:

Dun hata oldu yazamadım kahvaltımı yaptım okulda 1 çikolata yedim eve geldim yumurta salatası gibi bişey yedim başka bişey yemedim elma da bitmiş şuan 5. Günüm dün 4'tü ilk gün 77.7 ile başladım bu gün kahvaltıdan sonra tartıldım 76.6 ehehe gitmiş 1 kilo ama kaçamaklar yaptığım için böyle bundan sonra yapmak yok en az 10 kilo vermeliyim 64-65 olmak istiyorum olcam inşallah ⌒.⌒

X