Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hedefine 4 kılo kalan günleri de gör en kısa zamanda inşallah.
valla tartılmayanlara hayranım hep dıyorum tartılmayayım dıye olmuyor meraktan ölecem sankı yarın bı denıyım bakalım olacak mı :KK70:
İnşaallah canım ağzından bal damlıyor Yokkkk ben duramıyorum iki gün tartılmadım bugün tartılayım dedim anammmm dün adet oldum ondan herhalde 75 kgyum oysa dün kaç gücünde çalışdı metabolizmam morelim sıfırrr devam ediyorum yinede karar verdim gidecek pis yapışık yağlarım

Kızlar tam tamna 7 gün yaptım koca bir fiyoskooooo 76.500le başladım 74.900 le bitti o kadarda aç kaldım bide iğrenç bitki çayı içtim 2 bardak 5 bardak yeşilçay 3 ltden fazla su içtim çektiğim onca eziyette boşaymış ne güzel hayal etmiştim 6 kg falan gider diye sanırsam bi sorunum var dr gidip test yaptırayım geçen yıl hiçbir problemim yoktu kansızlıkdan başka

Kızlar tam tamna 7 gün yaptım koca bir fiyoskooooo 76.500le başladım 74.900 le bitti o kadarda aç kaldım bide iğrenç bitki çayı içtim 2 bardak 5 bardak yeşilçay 3 ltden fazla su içtim çektiğim onca eziyette boşaymış ne güzel hayal etmiştim 6 kg falan gider diye sanırsam bi sorunum var dr gidip test yaptırayım geçen yıl hiçbir problemim yoktu kansızlıkdan başka

Tam uydun mu?

Evet canım sadece 4. Gün başım dönünce çok az köfte attım ağzıma o kadar belki adet olduğumdan veremedim:KK61:çok uğraş verdim ama birde bizim akrabanın gelini 120 kgdan 43 kgya düşmüş bu elma diyetiyle annem dedi 3 kez midesinden ameliyat olmuş durduramıyorlarmış zayıflamasını şuanda durumu çok kötüymüş kardeşim ziyaretine gitmiş saçları dökülmüş kemikleri çıkmış abla aman dikkat dedi dr sağlıksız diyetlerin sonucu demiş

Evet canım sadece 4. Gün başım dönünce çok az köfte attım ağzıma o kadar belki adet olduğumdan veremedim:KK61:çok uğraş verdim ama birde bizim akrabanın gelini 120 kgdan 43 kgya düşmüş bu elma diyetiyle annem dedi 3 kez midesinden ameliyat olmuş durduramıyorlarmış zayıflamasını şuanda durumu çok kötüymüş kardeşim ziyaretine gitmiş saçları dökülmüş kemikleri çıkmış abla aman dikkat dedi dr sağlıksız diyetlerin sonucu demiş
Aaaaaaaaaaa:KK57::KK57::KK57::KK57:allah acil şifa versiinnn

Aaaaaaaaaaa:KK57::KK57::KK57::KK57:allah acil şifa versiinnn
Amin canım bende çok korkdum bizzat annem ve kardeşim şahitler durumu çok ağırmış çokda acı çekiyormuş gözlerinin altı mosmor diyor annem ayakda durmaya hali yokmuş kaslar gitmiş o dereceymiş bende acayip korktum

bu sabah da tartıldım tabıkı 3. gün sonunda 700 gr daha gitmiş 3 günde 2100 gr vermiş oldum.
bugun 4. gün ama bu akşam hafif bı yemek yıcem küçük bır kase çorba 1 porsiyon brokoli salatası diye planladım.
vermesemde + görmeden bugunu kapatırım gıbı. son 4 kılo kaldı. cumaya kadar devam. ben 5 den fazla elma yiyemıyorum yeşil çay 2 den fazla içemiyorum onları artırsam günde 1 kılo gıder valla.

merhaba arkadaslar

ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim

ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti

1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi

ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim

sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine

ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar

gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc

bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:
Kesinlikle çok sağlıksız tevsiye etmiyorum

X