Selam. Ben 15 yaşındayım daha önce bu diyeti gördüm fakat başlamaya zamanım olmadı okul falan derken denemişliğim var ama bozdum. Yarın başlamakta kararlıyım cuma günü kaç kilo verdiğimi yazcam. Cuma gününe kadar tartılmak yok
Bu arada boyum 1.74 kilom 76 fazla kilolu görünmüyorum boydan kurtarıyorum ama bacaklar kalın kötü duruyorSelam. Ben 15 yaşındayım daha önce bu diyeti gördüm fakat başlamaya zamanım olmadı okul falan derken denemişliğim var ama bozdum. Yarın başlamakta kararlıyım cuma günü kaç kilo verdiğimi yazcam. Cuma gününe kadar tartılmak yok
Bende senin gibiyim canım merakımdan hergün bakıyorum kaçamak yaponca 800 gidiyor daha öncede yapmışdım ordan biliyorum benimde en az 20 kilo vermem lazım3. günümdeyim bugun güzel gidiyor.
2. günde -600 gr ilk gün -800 dü. dün ufak bı kaçamak yaptım napalım olacak o kadar
2 gün de -1400 gayet iyi bana göre
ben malesef her gün tartılıyorum pek iyi değil ama merakıma yenık düşüyorum.
yarın akşamüstü hafıf bır öğün yiyeceğim elma yemeye devam.
Valla mıibu sabah da tartıldım tabıkı 3. gün sonunda 700 gr daha gitmiş 3 günde 2100 gr vermiş oldum.
bugun 4. gün ama bu akşam hafif bı yemek yıcem küçük bır kase çorba 1 porsiyon brokoli salatası diye planladım.
vermesemde + görmeden bugunu kapatırım gıbı. son 4 kılo kaldı. cumaya kadar devam. ben 5 den fazla elma yiyemıyorum yeşil çay 2 den fazla içemiyorum onları artırsam günde 1 kılo gıder valla.
Valla mıi
gidiş geliş sen beni bu diyete başlatıcan
Takipteyim tammaaaammvalla ben de yorumları okuyarak motive oldum ben de verır mıyım derken baktım kı gerçekten gidiyor kılolar
hedefe ulaşana kadar devam. başlayınca ve de kılo verdığını görünce gerisi geliyor.
hergün burdan durumu yazıcam beni takip et
hadi bakalım güzel haberler beklıyorum senden.Takipteyim tammaaaamm
yarın günüm var.çarşamba başlim bariiama elmaları aldım.onu da söylimm
Inşallah hocammhadi bakalım güzel haberler beklıyorum senden.
Ne güzel heee keşke benimde hedefime 4 kilo kalsaaa ahhh nerdebu sabah da tartıldım tabıkı 3. gün sonunda 700 gr daha gitmiş 3 günde 2100 gr vermiş oldum.
bugun 4. gün ama bu akşam hafif bı yemek yıcem küçük bır kase çorba 1 porsiyon brokoli salatası diye planladım.
vermesemde + görmeden bugunu kapatırım gıbı. son 4 kılo kaldı. cumaya kadar devam. ben 5 den fazla elma yiyemıyorum yeşil çay 2 den fazla içemiyorum onları artırsam günde 1 kılo gıder valla.
hedefine 4 kılo kalan günleri de gör en kısa zamanda inşallah.Ne güzel heee keşke benimde hedefime 4 kilo kalsaaa ahhh nerdebende full devam ediyorum bozmadım dün okuldaydım çoçuklar görmeden yiyecem diye canım çıkdı hele o yeşil çayı nasıl içtim öyle elimden çay düşmedi dün bu sabah tartılmadım olcak bu iş herhalde
hadi bakalım kolay gelsin. kaç kılo verdığını yaz bıze 2 günde.Kizlar ben de 2 gun sizinleyim :)
Bugun yarin elma diyeti :)