Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlaaar bende yarin başlıyorum elma diğerine inş zorlanmam yaklaşık 20 kg fazlam var su anda bu diyetle vermeye baslycam bakalm

Selam. Ben 15 yaşındayım daha önce bu diyeti gördüm fakat başlamaya zamanım olmadı okul falan derken denemişliğim var ama bozdum. Yarın başlamakta kararlıyım cuma günü kaç kilo verdiğimi yazcam. Cuma gününe kadar tartılmak yok

Bu arada boyum 1.74 kilom 76 fazla kilolu görünmüyorum boydan kurtarıyorum ama bacaklar kalın kötü duruyor

Kızlar bende yapıyorum iyi oldu yapanları olduğu destek oluruz birbirimize cumartesi 76.600 le başladım pazar günü 75.500 yüm yola devam 65 e inenekadar devam etmeyi düşünüyorum

Bende senin gibiyim canım merakımdan hergün bakıyorum kaçamak yaponca 800 gidiyor daha öncede yapmışdım ordan biliyorum benimde en az 20 kilo vermem lazım

Supersiniz arkadaslar,

Gercekten cok iyi kilo verdiriyor bu diye, ben su an yapamiyorum malesef hayat duzenim 22 mayisa kadar ona uygun degil.

Fakat ara ara uygun gun buldukca yapmaya calisiyorum.

ama 22 mayista ben de baslayacagim :)

bu sabah da tartıldım tabıkı 3. gün sonunda 700 gr daha gitmiş 3 günde 2100 gr vermiş oldum.
bugun 4. gün ama bu akşam hafif bı yemek yıcem küçük bır kase çorba 1 porsiyon brokoli salatası diye planladım.
vermesemde + görmeden bugunu kapatırım gıbı. son 4 kılo kaldı. cumaya kadar devam. ben 5 den fazla elma yiyemıyorum yeşil çay 2 den fazla içemiyorum onları artırsam günde 1 kılo gıder valla.

Valla mıi
gidiş geliş sen beni bu diyete başlatıcan

Valla mıi
gidiş geliş sen beni bu diyete başlatıcan

valla ben de yorumları okuyarak motive oldum ben de verır mıyım derken baktım kı gerçekten gidiyor kılolar
hedefe ulaşana kadar devam. başlayınca ve de kılo verdığını görünce gerisi geliyor.
hergün burdan durumu yazıcam beni takip et

Takipteyim tammaaaamm
yarın günüm var.çarşamba başlim bariiama elmaları aldım.onu da söylimm

Dün 1. Günümdü kaçamaklar yaptım malum okula gitmeden önce saat 7'de elma yiyorum 3 buçuğa kadar okuldayım okulda da bişey yiyemeyince kaçamaklar oldu 2. Günüm yani bugün kaçamak yapmıycam inş

Ne güzel heee keşke benimde hedefime 4 kilo kalsaaa ahhh nerde bende full devam ediyorum bozmadım dün okuldaydım çoçuklar görmeden yiyecem diye canım çıkdı hele o yeşil çayı nasıl içtim öyleelimden çay düşmedi dün bu sabah tartılmadım olcak bu iş herhalde

dün ara vermiştim akşam yemeği yedim hafif. elmaları gün içinde yedim. nefsime yenik düşerek 1 muz yedim akşam
şabah +400 gördüm beklıyordum bunu. regl oldum bunun da etkısı vardır mutlaka çünkü illaki şişlik oluyor. bugun diyete devam inşallah verebilirim. regl döneminde az az gitmez inşallah.

hedefine 4 kılo kalan günleri de gör en kısa zamanda inşallah.
valla tartılmayanlara hayranım hep dıyorum tartılmayayım dıye olmuyor meraktan ölecem sankı yarın bı denıyım bakalım olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…