Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla ben aynı zamanda tup bebek için ugrastıgımdan dolayı haftalardır hastanelerde akşamlıyoruz o sebeple bitki cayı korkuma içemiyorum, suyuda çişim gelecek diye cok içemiyorum malumunuz dısarda olunca dakka bası wc bulmak sıkıntı.
sabah ki tosttan snr daha hiç bişi yiyemedm işin kotusu elmada yiyemedim heyetti rapordu kosturmada elmada gelmedi aklıma, bugunden cok bişey beklemiyorum artık akşam iş cıkısı eve gidince iki elma yerim yapıcak bişiyim yok sanırım.

Bende başlıyorum yarın elma diyetine kızlaar değişik diyetlerle 76 kilodan 69,1 düşebildim. Yarında elmalarımı alıp başlıycam inshAllah hedefim 56-57

kızlar bende bugun başladım. sabah haşlanmış yumurta beş zeytin ve iki dilim salam yedim. onun haricinde su zamana kdar iki tANE elma ve bol bol su içtim kararlıyım bu diyetttee

arkadaşlar ben sabah iki dlim salam haşlanmışl yumurta zeytin yemiştim ondan sonra hep elma ydim ama dayanamayıp ton balığı yedim bide mide bulantım için sade çubuk kraker. dün tam 76.00 dım bugun 75.50 yim bugun dikkat edersem yarın 75 olurum inşallaah

Selam kızlar yeni üye oldum ve vermem gereken kilolarım var tabi şuan diyeti yapıp kilo vermeye başlayanlar varmı ben Yarından itibaren başlayacağım sadece motivasyona ihtiyacım var sizlerden güç alacağım

arkadaşlar iişe yaradığına garanti verebilirim yetrki bozmayın. acıktığınızda su için iki saatte irde elma ve kilolardan kurtulaaalııım

Merhaba kızlar bu da benim ilk mesajim. Yıllardir ne problemim olsa kadinlar kulübüne bakıyodum en sonunda bari üye olayim dedim:) Ben de dün elma diyetine başladim. 1.65 boyunda ve sanırım 60 kiloyum. Dün guzel bi kahvalti yaptim sonrasinda da 2 elma yedim ama ilk gun oldugu icin dayanamayip aksam yemeginde corba ve bir iki tane minik tuzlu kurabiye yedim. Bugun de kahvalti mi yaptim ve 1 elma yedim bol bol su icmeye calisiyorum. Ben normalde fazla su icmem ve cok aburcubur yerim aburcuburu kesmem ve suyu arttirinca bile faydası olur diye düşünüyorum. Ciddi anlamda ilk diyetim diyebilirim bakalim işe yarayacak mi?

Selam kızlar
Benimde doğumdan kalan kilolarımı vermem gerekıyor
Tam 30 kg fazlam var,süt olsun diye yedimde yedim sonuç bu
Dün pazara gittim 5kg elma aldım
Daha önce yapmıştım bu diyeti 17 günde 7 kg vermiştim
Bugun başlamış bulunuyorum
Sabah kahvaltımı yaptım
Günde 3 lt su içiyorum (normalde de bu kadar içerim ben oyuzden Zorlanmıyorum bu konuda )
2 kupa yeşil çay (daha fazlası çarpıntı yapıyor)
Bugun rejime bedenimi alıştırmak için spor yapmıyorum ama yarından itibaren hergün koşubandında 1 saat yürüyüş yapıcam
Evdeki elmalarım bitene kadar devam edicem ve ozaman tartılmayı düşünüyorum
Sonuç inşallah hepimiz için güzel olur

Arkadaslar benim bugun 3. Gunum bitecek 79.5la basladim sabah tartildigimda 76.2ydim dayanamayip her sabah tartliyorum malesef biraz halsizlik ve bas agrisi yapiyo ama katlanicaz artik

Arkadaslar benim bugun 3. Gunum bitecek 79.5la basladim sabah tartildigimda 76.2ydim dayanamayip her sabah tartliyorum malesef biraz halsizlik ve bas agrisi yapiyo ama katlanicaz artik
ya ben bugun kahvaltıy ıfazla abartmadım ama iyi yaptm sonra elma yemeye devam ettim ama iki tane kuru dolma yedim yaaaaa neyse artık yarın yine devam

arkadaşlar iişe yaradığına garanti verebilirim yetrki bozmayın. acıktığınızda su için iki saatte irde elma ve kilolardan kurtulaaalııım
canım spor yapıyormusun peki 3 kilo süper bir sonuç

Benimde yaklaşık 25 kilo fazlam var bende Yarından itibaren başlayacağım her hafta kilo Kontrolü yapıp 1. Ayın sonunda before&afete yapıp sizinle paylaşacağım resimleri

Selam kızlar
Aslında tartılmıcaktın ama dayanamadım
Dün başladım kg100.5 dî bugun 98.9 kg cıktı tartıda sevındım vallahi , giden su aslında ama olsun motive etti beni :)
Allaha şükür baş agrım halsiZliğimde olmadı ,böyle devAm edicem :)
1 ay sonunda inşallah 10 kg atmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…