arkadaşlar iişe yaradığına garanti verebilirim yetrki bozmayın. acıktığınızda su için iki saatte irde elma ve kilolardan kurtulaaalııımSelam kızlar yeni üye oldum ve vermem gereken kilolarım var tabişuan diyeti yapıp kilo vermeye başlayanlar varmı ben Yarından itibaren başlayacağım sadece motivasyona ihtiyacım var sizlerden güç alacağım
ya ben bugun kahvaltıy ıfazla abartmadım ama iyi yaptm sonra elma yemeye devam ettim ama iki tane kuru dolma yedim yaaaaa neyse artık yarın yine devamArkadaslar benim bugun 3. Gunum bitecek 79.5la basladim sabah tartildigimda 76.2ydim dayanamayip her sabah tartliyorum malesef biraz halsizlik ve bas agrisi yapiyo ama katlanicaz artik
arkadaşlar iişe yaradığına garanti verebilirim yetrki bozmayın. acıktığınızda su için iki saatte irde elma ve kilolardan kurtulaaalııım
canım spor yapıyormusun peki 3 kilo süper bir sonuçArkadaslar benim bugun 3. Gunum bitecek 79.5la basladim sabah tartildigimda 76.2ydim dayanamayip her sabah tartliyorum malesef biraz halsizlik ve bas agrisi yapiyo ama katlanicaz artik
Benimde yaklaşık 25 kilo fazlam var bende Yarından itibaren başlayacağım her hafta kilo Kontrolü yapıp 1. Ayın sonunda before&afete yapıp sizinle paylaşacağım resimleriSelam kızlar
Benimde doğumdan kalan kilolarımı vermem gerekıyor
Tam 30 kg fazlam var,süt olsun diye yedimde yedimsonuç bu
Dün pazara gittim 5kg elma aldım
Daha önce yapmıştım bu diyeti 17 günde 7 kg vermiştim
Bugun başlamış bulunuyorum
Sabah kahvaltımı yaptım
Günde 3 lt su içiyorum (normalde de bu kadar içerim ben oyuzden Zorlanmıyorum bu konuda )
2 kupa yeşil çay (daha fazlası çarpıntı yapıyor)
Bugun rejime bedenimi alıştırmak için spor yapmıyorum ama yarından itibaren hergün koşubandında 1 saat yürüyüş yapıcam
Evdeki elmalarım bitene kadar devam edicem ve ozaman tartılmayı düşünüyorum
Sonuç inşallah hepimiz için güzel olur
Ucanım spor yapıyormusun peki 3 kilo süper bir sonuç