Bende yarın başlayacağım inşallah HAdi birbirimizi gaza getirelim İhtiyacım var ..
aynen insan bırakınca tekrar başlaması daha zor oluyor, ben geçen hafta 3 gün yaptım ve çok zorlanmadım ,haftasonu ara verdim ve abarttım :) pazartesi tekrar başladım nasıl zor geçiriyorum anlatamam:)Merhaba arkadaşlar
Bende elma diyetini 1 ay önce 6 gün yaptım 4 kg verdim fakat regl olunca bıraktım, bırakış o bırakış :)
71,4 kg başlayıp 67,4 kg da bırakmıştım. Bu arada öyle yedim öyle yedim ki anlatamam 69 kg a çıktım, yediklerime göre yine az aldım. Bugün tekrar başlıyorum ama nasıl dayanırım bilemiyorum bünye alıştı tekrar yemeye desteklerinize ihtiyacım var.
aynen insan bırakınca tekrar başlaması daha zor oluyor, ben geçen hafta 3 gün yaptım ve çok zorlanmadım ,haftasonu ara verdim ve abarttım :) pazartesi tekrar başladım nasıl zor geçiriyorum anlatamam:)
çevremden gelen tepkiler : yüzün çöktü rengin gitti bırak diyeti :)Özellikle ilk 2 gün zor geçiyor, sonrasında ise ömür boyu elma yerim herhalde diyordum. Çalışmasak evde olsak uyuruz zaman geçer :) Ben 1 yıldır ara ara diyet yaparak 77 kilodan 69 kiloya indim ( geçen ay bozmasaydım daha da zayıflardım) hedefim 60. Zayıfladıkça çevremdekilerden gelen tepkiler beni inanılmaz motive ediyor :)