Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben geçen hafta çarşamba başladım, çarş perş cuma yaptım, 63 küsür den cumartesi sabahı 60.7 çıktım.Haftasonu küçük bir tatile çıktık ve haliyle niyeti bozdum :) bu sabah tartıldım 61.7 olmuşum.Bugün tekrar başladım. hedefim 57-58 ,cumaya kadar yapabilsem keşke

Ayyy tek olmadığıma çok sevindim. Bende sürekli başta yazılanları okuyordum. Burda takılırım artık ya aslında cumartesi günü tartılcaktım ama dayanamıycam heralde yarın tartılıyorum

SelAm canlar
Bugun diyette. 3.günüm
İlk gün pek bi etkisi olmadı ama dün çok başım agrıdı ve stresliydim ama geçti hepsi
Elmalar bitince tartılıcaktım Ama dayanamayıp hergün tartılıyorum
Bugunde. 1 kg kaybetmişim
Durmak yok yola devam
Hepimîze allah irade sabır versin bu kılolardan kurtulalım

Benim dün sabah biraz işim vardı yine sabah sandviçimi yedim ama sonra gün boyu sadece 3 elma yiyebildim bu sebeple dün akşam biraz başım ağrıdı ve inanılmaz uykum geldi halsiz kaldım,çocuk da 2 de ancak uyudu sabah 8 de iş yerinde olmam gerekirken 8:30 da uyandım :) açlıktan uykuya vurmuşum kendimi :) bu diyetin en güzel tarafı aç kalmamak zaten, elmaları atlamamak lazım devamlı mideyi meşgul edecez ki acıkmayalım.
Bugün 2. günüm

Hayirli sabahlar kizlaar Öğle oldu gerçi amaa. Bende bugün tartıldım 4. Günüm bugün dayanamadım. 700 gr vermişim 3 günde ama bunada çoook sevindimm
Bugün sadece yarım kepek ekmeği yedim kahvaltı olarak birde yeşil çayımı içtim. Hemen elmamı yiğcem şimdi Siz naptınız bakiyimm

Ben bu sabah sandviçimi yedim ama henüz elma yemedim. Masadan kalkamadım ,kalkıp elma yıkasam iyi olur açıkmadan halsiz düşmeden :)

Bugunde bitti sayılır
1 saat koşubandındA 6.0 d yürüdüm baya ter attım inşallah yarın tartıda güzel bi rakam görürüm
Bu arada daha önce 24 kg vermiş biri olarak ,spordan önce 1 kupa içine 2 damla süt eklediğim şekersiZ türk kahvesinin yağ yakımında çok etkili olduğunu belirtmek isterim ,tabi her bünyede aynı etki olurmu bilemiyorum

Ya ben de zayifladigimi hissetsem motivasyonum artacak kimse zayifladin demedi - son iki kelimeyi yazarken biri zayifladigimi söyledi :)-

Selam kızlar
Alıntı yapamadım ama hepimiz zayıflıcaz buna inanıyorum
Şuan için yolun başındayız ama 15 gün sonra herkes farkı görücek eminim buna
Yeterki aZimli kararlı olalım
Topiği canlı tutmak adın her fırsatta yazıyorum ,bebeğim müsade ettikçe
Ne kadar paylaşımda bılunursak okadar istîkrarlı oluruz ,yazan varmı diye baktıgımızda kimse yoksa diyeti boZma yüzdemiz fazla olur diye düşünüyorum
Kendi adıma söyleyeyim hem yazdıkça hem okudukça daha çok motive oluyorum
Ve her canım bişiler yemek istediğimde sayfaya girip kendimi oyalıyorum :)
İyi geceler hepinize

merhaba kızlar inanın şu saatte üye oldum kk ya uzun zamandır takip ediyorum tek tek her sayfayı okudum ve bende başladım p.tesi günü... umarım sinem arkadaşımız dediği gibi 15 gün sonra herkes farklı görünür hepinize iyi geceler

Merhaba arkadaşlar
Bende elma diyetini 1 ay önce 6 gün yaptım 4 kg verdim fakat regl olunca bıraktım, bırakış o bırakış :)
71,4 kg başlayıp 67,4 kg da bırakmıştım. Bu arada öyle yedim öyle yedim ki anlatamam 69 kg a çıktım, yediklerime göre yine az aldım. Bugün tekrar başlıyorum ama nasıl dayanırım bilemiyorum bünye alıştı tekrar yemeye desteklerinize ihtiyacım var.

günaydın kızlar ,bu sabah dayanamadım tartıldım oysa sadece 2 gün oldu :) 61,7 den 60.8 olmuşum . Ya gerçekten yağlardan gitmiş olduğunu bilsem çok mutlu olacağım ama değil biliyorum
Dün sabah sandviç limonlu çay ,gün boyu 5 elma 2 lt su.
bu sabah sandviç ve çay , henüz elma yemedim

aynen insan bırakınca tekrar başlaması daha zor oluyor, ben geçen hafta 3 gün yaptım ve çok zorlanmadım ,haftasonu ara verdim ve abarttım :) pazartesi tekrar başladım nasıl zor geçiriyorum anlatamam:)

aynen insan bırakınca tekrar başlaması daha zor oluyor, ben geçen hafta 3 gün yaptım ve çok zorlanmadım ,haftasonu ara verdim ve abarttım :) pazartesi tekrar başladım nasıl zor geçiriyorum anlatamam:)

Özellikle ilk 2 gün zor geçiyor, sonrasında ise ömür boyu elma yerim herhalde diyordum. Çalışmasak evde olsak uyuruz zaman geçer :) Ben 1 yıldır ara ara diyet yaparak 77 kilodan 69 kiloya indim ( geçen ay bozmasaydım daha da zayıflardım) hedefim 60. Zayıfladıkça çevremdekilerden gelen tepkiler beni inanılmaz motive ediyor :)

çevremden gelen tepkiler : yüzün çöktü rengin gitti bırak diyeti :)

Günaydın
Bugun 4. Günüm her geçen gün dahada alışıyorum diyete
Kilom çok oldugu için dışardan bir göz fark etmiyor ama ben hissediyorum,en azından midem rahat şuan ,abur cubur yiyerek midemi yormuyorum
Böyle devam inşallah

Arkadaşlar sabahları maydonoz limon kürünü deneyen varmı
Acaba takviye onu mu yapsam dıyorum
Kilo verdirdiği gibi cildide güzelleştirip parlaklaştırıyormuş
Bîlgisi olan varmı

Selam milleeeet Bende bugün elma diyetini acaba bıraksam mı bırakmasm mı diye düşünüyordum bana iyi gelmediğini düşünmüştüm. Bu sabah tartıldım veee tam 800 gr gitmiş. 4 gün yaptığımda sadece 700 gr gitmişti ama 5. Gün direkt 800 gr gitmiş çok sevindiiimmm. Heralde şimdiden sonra daha çok gider. Şimdi elmalarımı aldırıyorum kardeşime devam yapıcam inshaAllah Birde benden giden kilo yağlardan gidiyor o yüzden böyle yavaş gidiyor. BIRAKMAAK YOK KIZLAR YOLA DEVAAMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…