Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben dun malesef aksam cok basim agridigi icin yemek yedim.. sizede oldumu kizlar bugün bozmadan tekrar yapmayi denicem bakalim
Elizanim akşamki durumunu çok iyi anlıyorum,ben ağlayarak uyuduğumu bilirimAma sabret, birgün alışıyorsun bu düzene...birkaç haftadır (6-7hafta oldu sanırım)akşam 17den sonra yemiyorum...ilk günler kabustu ama artık olması gereken buymuş gibi davranabiliyorum..benim 5kilom kaldı ama sanırım onuda verdikten sonra akşamları çok nadir yicem,bu gerçekten çok sağlıklı birşey.elma diyetinide 3er günlük yap istersen..bak ben dün ara verdim,akşam 16.30da 1 yeşil elma,yarım muz,3kaşık yoğurt ve tarçını blenderden geçirip içtim...akşam 8gibi bi açlık bastırdı,5-6tane leblebi attım ağzıma bol su...geçti panik
Yeni başladığın için zorlanırsın ama asla pes etme...

Cokk saol cnm bnde dedim bogazimi tutamicam sanirim evet bugun ayni istekle tekrar basladim bakalim.. peki yararini gordunmu cnm ne kadar kilo verdin ve nekadar zamanda

Cokk saol cnm bnde dedim bogazimi tutamicam sanirim evet bugun ayni istekle tekrar basladim bakalim.. peki yararini gordunmu cnm ne kadar kilo verdin ve nekadar zamanda
ben toplam ekimden beri diyetler yapıyorum. .Şubat ın ilk haftası 68imdir tahminen.aksam 17den sonra yememeye başladım önce. Geçen hafta 3 gün bu haftada 2 gün elma diyeti yaptım. .63.2yim .elma hızlandırdı, yarın ve cumarteside elma yersem sanırım pazar sabahı 62 olurum...biran önce gitsin diyoruz hepimiz ama bak 5 haftada 5kilo vermişim, 5hafta uzun gelsede gidene bakalım bence..ben kolay kilo veremem ama bak gitmiş açlıktan ölsemde :) kendine Mayıs a kadar zaman ver. Atıyorum 20 Mayıs mesela..
ben 5 Mayıs ta oğlumun doğumgünü nde 58kilo olacağım. .ve korseden kurtulacagım...

5 mayista kardesimin nikahi var ve ben nikah sahidiyim cnm ozamana kadar hedefim büyük oyuzden elma diyetine basladim hizli kilo vermem lazim 74 kiloyum hedefim 55 kilo ama agustosa kadar zaman verdim kendime

Arkadaslar merhaba bikac gundur internette elma diyeti ile ilgili konulari arastiriyordum en detayli bilgi bu forumda var sanirim. Bugun diyetimin ilk gunu sabah iki dilim kendi yaptigim tam bugday ekmegi yumurta ve bikac zeytin yedim iki bardak bitki cayi ictim ve iki tane elma yedim aksama kadar bitki cayi ve elma yemeye devam edicem cok acikmiyorum . 75 kiloyum daha once 58 dim dogumdan sonra 105 oldum kendi cabalarimla protein agirlikli beslenerek 67 e kadar dusmusum kıs donemi geri aldim kilolari mayisa kadar 10 kilo vermem lazim elma diyeti sok bir diyet uygun olur diye dusunuyorum. Desteklerinizi esirgemeyin :)

105den 67 nasıl bişey yaaaSüpersin ,tebrik ederim...azim budur
Onu başardıysan bu elma diyeti çok rahat olur sana bence..ben bu hafta 2gün yaptım ama dün bugün biraz değişiklikler yaptım...yarın cuma,sonra haftasonu(kesin beceremem)ama Pazartesi tam gaz yine başlıcam,5kilom kaldı...

Merhaba canim bnde bugün basladim bu diyete dun baslamistim ama aksam cok basim agridigi aksam bi tabak makarna yedim ama bugun trkrar basladim sen gibi sabah iki dilim kepek ekmk bi yumurta bikac zeutin ve yesil cay ictim bu saate kadarda 2:elma ve bir litre su ictim devam edicem tabi suya yas kacti

ayni gun basladik ne guzel birakmayalim mayisa kadar 65 altina inmem.lazim daha once cok diyet yaptigim icin biliyorum ilk bikac gun zor oluyor ama sabredersek 2 haftada farkedilir bir incelme olur .su cok icemiyorum midem bulaniyor . Spor yaparsam icerim.aslinda ama bu diyetle spor yapcak hal kalmaz heralde

dogum kilolarim gitti sayilir ama cok ugrastim protein diyetide etkili ama cok uzun suruyor bu diyet kafama.yatti . Toplamda kac kilo verdin

Birakmayiz cnm bende su icmeyi sevmiyorum ama kendimi sartladim aliyorum siseyi yanima yudum yudum iciyorum.. bnde bi spor salonu ile görüştüm biraz alisiyim diyete yazilcam sporada

Birakmayiz cnm bende su icmeyi sevmiyorum ama kendimi sartladim aliyorum siseyi yanima yudum yudum iciyorum.. bnde bi spor salonu ile görüştüm biraz alisiyim diyete yazilcam sporada

oglum bile 3 yasinda anne siskosun diiyor :) aslinda bu kadar kilolu olmazdim evlendikten sonra cocuk.icin tedavi gordum 58 den 75 ciktim 105 le doguma girdim simdi hamilelik kiloma geldim ama takildi kaldi bu sefer azimliyim.hic bozmucam 10 gun sonra tartilcam tartiyi esime saklatcam.yoksa devamli cikiyorum :)

Cok kötü oluyo insan biliyorum benimde esim baxen sisko diyo sinir oluyorum ben tartı almiyorum bilerek

dogum kilolarim gitti sayilir ama cok ugrastim protein diyetide etkili ama cok uzun suruyor bu diyet kafama.yatti . Toplamda kac kilo verdin
Toplam 10.5 kilo ama birçok çeşit diyetle..ben elmayı geçen hafta 3 gün yaptım ama ufak kaçamaklarım oldu,2kiloya yakın gitti 3 günde. Pazartesi tam gaz başlıcam,hazır birileri yaparken bende yapıyım. .açıkçası son zamanlar düzgün beslenmedim ,pazara kadar düzgün vitaminli bişeyler yeyim istiyorum...Bağışıklığım düşmemeli,ufak bir rahatsızlığım varda,bağışıklığa bağlı olan,dikkat etmeliyim. ..ama pazartesi sizinleyim kesinnnn

1. Gunu sorunsuz ve kacamaksiz bitirdim sadece cay fazla ictim ama onauda tatlandirici ile iciyorum 0 seker giriyor vucuda pazar gununu kacamaksiz atlatirsam haftaya 3 kilo vermis olurum

Diyeti kimse yapmiyor heralde:) ikinci gunde kacamaksiz atlattim sabah kahvaltimi cok.iyi yapiyorum boylece gun boyu acikmiyorum benden tavsiye kahvaltiyi kismayin bugday ekmegi bikac dilim yumurta yesillik mutlaka tuketin ve gun boyu yesil.cay icin ben ayrica form cayida iciyorum bagirsaklara iyi geliyor bende elma cok siskinlik yapti ojun bir cozumu yok.heralde bugun ucuncu gunum yine 3 dilim ekmek yaninda bol yesillik nane maydanoz sut receli yedim ..

Canim diyeti bende yapıyorum ben sabah kalhvaltisindan biraz kıstım yarim ekmek yarim light peynir 2 zeytin yumurta yesil cay domates salatalik ve maydonoz yiyorum elmalarin eksi olmasına mutlaka dikkat et ben tatli yesil elma yedim 1 hafta hic kg veremedim ama eksi yiyince kilo vermeye tekrar devam ettim herkes zararli bir diyet diyor ama alistim artik umarim verdiklerimizi almayız

bu diyette verdiklerini alma pek olmuyor beni zorlamıştı sadece bir hafta yapıp 3.5 kilo verdim ama listeye de tam uymamıştım o zaman gerçi şuanda da uymuyorum da neyse 2 ay filan normal yedim sonra diyet yapmadım yine de aldırmadı o verdiğimi daha uzun süre yapsaydım daha kalıcı bir sonuç alırdım
şimdi müsli ve elma olarak yapıyorum yani kahvaltı yapmıyorum onun yerine müsli ve akşam veya öğleye ek olarak da yiyorum ki tek besin olmasın vitamin alayım diye çünkü bu sefer iki hafta devam etmeyi düşünüyorum
bir de su önemli yapabilirsen spor ama çok da mühim değil sadece daha fazla vermek ve sarkmamak için bir de bitki çayı tabii bitki çayları ödemi de attırıyor iyi oluyor
kolay gelsin bu arada 3 haftadan fazla yapma derim tam liste uyuyorsan dezavantaj ortaya çıkmadan bırak başka bir yönteme geç bir ay sonra tekrar dene gibi bir sirkülasyon yapabilirsin
tekrardan hepimize başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…