Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Insallah geri alma olmaz ya valla cok korkuyorum :KK43: haftada 6 gun 2 saat spor yapıyorum onunda etkisi çok fazla. Sadece sabah kalvaltisinda yesil cay içiyorum. Diyete tam liste uyuyorum sadece arada yoğurt yiyorum ve istedigim kiloya ulasana kadar elma diyeti yapmayi düşünüyorum. Insallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz :KK24:

Bugunde cok sukur bitti pazar kahvaltisini abarttim.biraz :) haftaya cumartesi tartilcam bakalim nasil.sonuc olcak ben cabuk kilo veremiyorun tsh larim.yuksek ilac kullaniyorum . Mayisa kadar 7 kilo versem bile yetecek

günaydin kızlar bende bugün basliyorum eslik etmek isteyenleri beklerim.elmanin işe yarayacagını düsünüyorum ve bu kez kararliyim en azindan cumaya kadar yapicsm.70 kiloyum hedef 65 simdilik..

Bende cumartesi tartilcam 75 le basladim form.cayida icin gece yatmadan bagirsaklara cok iyi geliyor tadi.kotu ama ben.limon sıkıyorum . Ilk hedef 72 sonra mayisa Kadar insalllah 65 i gorurum

Kizlar bisey sorcam ben okuldan gelince cok acikiyorum ve elma yemeden yarim saat önce 1 kase yoğurt ve 1 kucuk domates yiyorum sizce bunun bir zarari olur mu? Bidaha yememeye karar verdim sadece elma kahvalti ve Yeşilçay:KK73:

arkadaşlar ben de lise yıllarımda elma diyetini yapmıştım... size nasıl yaptığımı ve sonuçlarını yazmak istedim... öncelikle benim bildiğim duyduğum elma diyeti bu anlattıklarınızın şeklinde değildi...bütün gün yalnızca elma ve günde bir çay bardağı (bağırsakların kurumaması için) zeytinyağı limon karışımı içiyordunuz..20 gün sonra gene çoğunlukla elma olmak üzere arada salata da yenebiliyordu...ancak ben henüz çocuk olmamdan kaynaklı arada kaçırıp kızartma bile yiyerek (çünkü canım elma istemiyordu ve kendimi aç bırakınca da saldırıyordum) 56 kilodan bi 15-20 günde 48 kiloya düştüm... ancak ben kan şekerimi dengelesin diye her elma yediğimde yanında yarım bardak ya da bir bardak da süt içiyordum...ayrıca daha kolay geldiği için arada oruç tutma şeklinde bu diyeti yaptım... haa kiloları geri aldın mı derseniz bir sonraki sene ÖSS senem olduğu için neredeyse her gün en az bi öğün fastfood yiyerek 1 sene sonra 52ye çıktım açıkcası aptallığıma doyamıyorum.. benim duyduğum bu diyet dervişlerin diyeti adı altındaydı..açlık çektim ama o da canım artık elma değil yemek görmek bile istemediğindendi o yuzden aç kaldım denebilir...şuan üstünden 5-6 sene geçti ama hala elma yemeği pek sevemiyorum :)))

arkadaşlar ben de lise yıllarımda elma diyetini yapmıştım... size nasıl yaptığımı ve sonuçlarını yazmak istedim... öncelikle benim bildiğim duyduğum elma diyeti bu anlattıklarınızın şeklinde değildi...bütün gün yalnızca elma ve günde bir çay bardağı (bağırsakların kurumaması için) zeytinyağı limon karışımı içiyordunuz..20 gün sonra gene çoğunlukla elma olmak üzere arada salata da yenebiliyordu...ancak ben henüz çocuk olmamdan kaynaklı arada kaçırıp kızartma bile yiyerek (çünkü canım elma istemiyordu ve kendimi aç bırakınca da saldırıyordum) 56 kilodan bi 15-20 günde 48 kiloya düştüm... ancak ben kan şekerimi dengelesin diye her elma yediğimde yanında yarım bardak ya da bir bardak da süt içiyordum...ayrıca daha kolay geldiği için arada oruç tutma şeklinde bu diyeti yaptım... haa kiloları geri aldın mı derseniz bir sonraki sene ÖSS senem olduğu için neredeyse her gün en az bi öğün fastfood yiyerek 52ye çıktım açıkcası aptallığıma doyamıyorum.. benim duyduğum bu diyet dervişlerin diyeti adı altındaydı..açlık çektim ama o da canım artık elma değil yemek görmek bile istemediğindendi o yuzden aç kaldım denebilir...şuan üstünden 5-6 sene geçti ama hala elma yemeği pek sevemiyorum :)))
haa bir de yeşil çay demişsiniz bunun yanında ama yeşil çaylar soya içerir bu sebeple hormonları bozar hormonlar da = KİLO benden söylemesi...

haa bir de yeşil çay demişsiniz bunun yanında ama yeşil çaylar soya içerir bu sebeple hormonları bozar hormonlar da = KİLO benden söylemesi...
Yeşil çayın soya içerdiğini ilk kez sizden duydum,bununla ilgili bilimsel bir açıklama varsa paylaşmanı bekliyorum,gerçekten şaşırdım buna...ayrıca soyanın hormonları bozduğunuda söylemişsin buda çok ilginç bir paylaşım,oysaki soyanın ne kadar faydalı olduğu konuşulur her zaman...
Yeşilçay metabolizmayı hızlandırdığı için tüm diyetlerde önerilirken ,bu nedir şimdi?...

Yeşil çayın soya içerdiğini ilk kez sizden duydum,bununla ilgili bilimsel bir açıklama varsa paylaşmanı bekliyorum,gerçekten şaşırdım buna...ayrıca soyanın hormonları bozduğunuda söylemişsin buda çok ilginç bir paylaşım,oysaki soyanın ne kadar faydalı olduğu konuşulur her zaman...
Yeşilçay metabolizmayı hızlandırdığı için tüm diyetlerde önerilirken ,bu nedir şimdi?...
Öncelikle ben tipçu olmadığım için bu konulardaki tez çalışmalarını yakından takip etmedigimi belirtmek isterim arkadaşım.ancak ankara üniversitesinin 2 ayrı endokrinoloji hocasından duyduğum ve aldığım bütün kitaplarda da aynı sonuca vardim soyanin östrojen dengelerini bozark kilo alımına sebebiyet verdiği konusunda....diyetisyenler doktor olmadığı için bunun saglikli olduğunu söylüyor olabilirler.ancak nasıl ki artık günümüzde tavuk yemek yararından çok zarar vermeye başladıysa soya da aynı şekilde olduğu bir çok kaynakta ki yanlış hatirlamiosam canan karatayda da dahil olmak üzere pek çok kaynakta gördüm..2.si yeşil çayda gene soya bulunması meselesiyle ilgili ise yine ankara üniversitesinin endokrinoloji profesörlerinden aldığım bilgiyi aktardım

merhaba kızlar, 2220 sayfa usanmadan okudum içimden çüşşş dedigim yerlerde oldu ama maşallahı var herkezin ve azim ettim yarın sabah bende baslıyorum bu diyete, hemen kısaca hikayemi anlatayım, 1.55 boyunda 55 kiloyum bundan yaklasık bir yıl oncesine kadar hayatım boyu 45 kilo incecik hani derler ya ruzgarda ucacak o cinstendim ancak son bir yıldır bebek için tedavi gormeye basladım ve 1 yılda 10 kilo aldım takdir edersinizki ne kıyafetlerim oluyor ne de mutluyum. şimdi yaz baslamadan bu 10 kilodan acilen kurtulmam lazım.
şimdi anladıgımı yazıyrum siz beni teyitleyin,
sabah: tam tahıllı ekmek tost yapıcam, veya haslama yumurta yiycem cay içicem
sonrasında tum gun elma yiycem dogrumuyum?

Bugun 6. Gunum cumartesi kendime tarti gunu ilan ettim cumartesi sonucu yazarim 75 le basladim . Sabah kahvaltisini biraz fazla yapiyorum aksama kadarda hic acikmiyorum bana gun boyu 3 -4 elma yetiyor hatta zorla yiyorum iki bardak yesil cay 2 bardak form cayi iciyorum .su konusunda kendimi asamadim.maalesef . Havalar soguk biraz haftaya duzelirse gunluk 1 saat yuruyus yapmayi dusunuyorum .

Kızlar ben elma diyetine tekrar başlayamadım cuma günü bozdum pazartesi tartıldığımda 74.3 olduğumu görünce çıldırdım ki cumartesi pazar çok aşırıya kaçmadım zaten midem küçüldüğü için yiyememiştim de ama üstüne aldıklarım da cabası şevkim kırıldı şimdi müsli diyetine başladım yine ara öğünler de elmayı cok sevdiğim için yiyorum böylesi daha cazip geldi ancak o 1 haftalık elma diyeti deneyimimin acısını hala yaşıyorum bağırsaklarım tamamen tembelleşti sizde de bu sorun var mı ?

Ben yarin.tartilcaktim ama bugun dayamadim tartildim 3 kilo verdim suan.72 kiloyum . Sabah kahvaltisini cok.iyi yaptim gunde en fazla 3-4 elma yedim yesil cay ve bagirsaklar icin form cayi ictim .bugun diyetimin 8. Gunu bundan.sonra.biraz daha yavas gider haftaya tekrar.yazarim .

Bende bugun basladim. Sabah tartildigimda 55 kg dim. Bir tost yedim. Gun icinde elma yiyeceğim. Gunluk yazicam kilomu.

Dün başladım,Dün sabah tartıldım 63 kilo yum. 57-58 olmak amacım ama bi hafta deneyeceğim .
Dün sabah sandviç yedim limonlu çay içtim ,gün boyu 4 elma yedim 2 lt su içtim bir de form çayı.
Bugün sandviç ve çay , bu saate kadar da 2 elma yedim ,çalıştığım için yumurta yiyemiyorum, haftasonuna kaldı.

X