Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarın başlayacağım inşallah HAdi birbirimizi gaza getirelim İhtiyacım var ..
aynen insan bırakınca tekrar başlaması daha zor oluyor, ben geçen hafta 3 gün yaptım ve çok zorlanmadım ,haftasonu ara verdim ve abarttım :) pazartesi tekrar başladım nasıl zor geçiriyorum anlatamam:)Merhaba arkadaşlar
Bende elma diyetini 1 ay önce 6 gün yaptım 4 kg verdim fakat regl olunca bıraktım, bırakış o bırakış :)
71,4 kg başlayıp 67,4 kg da bırakmıştım. Bu arada öyle yedim öyle yedim ki anlatamam 69 kg a çıktım, yediklerime göre yine az aldım. Bugün tekrar başlıyorum ama nasıl dayanırım bilemiyorum bünye alıştı tekrar yemeye desteklerinize ihtiyacım var.
aynen insan bırakınca tekrar başlaması daha zor oluyor, ben geçen hafta 3 gün yaptım ve çok zorlanmadım ,haftasonu ara verdim ve abarttım :) pazartesi tekrar başladım nasıl zor geçiriyorum anlatamam:)
çevremden gelen tepkiler : yüzün çöktü rengin gitti bırak diyeti :)Özellikle ilk 2 gün zor geçiyor, sonrasında ise ömür boyu elma yerim herhalde diyordum. Çalışmasak evde olsak uyuruz zaman geçer :) Ben 1 yıldır ara ara diyet yaparak 77 kilodan 69 kiloya indim ( geçen ay bozmasaydım daha da zayıflardım) hedefim 60. Zayıfladıkça çevremdekilerden gelen tepkiler beni inanılmaz motive ediyor :)