Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar
sabah kalkınca büyük bardakta su îçiyorum
kahvaltımdan sonra 1 lt içtîm
Elmamı yedim
Şimdide kahvemi içtim koşubandında yürücemm inşallah

yaa bi gaza geliyorum tamam devam diyorum ama çok halsiz kalıyorum.Bi gayret bugünü de atsaydım Allahın izniyle :)
Canım kaçıncı günün bugün
Ha gayret 1 haftayı atlattıktan sonra alışmış olucaz ,yeterki bozmayalım
BaŞa dönmek zorunda kalırız tekrar

Sporumuda yaptım oh üzerimden bi yük kalktı bugunude bitirdim sayıyorum
Mayısın ilk haftası tatile çıkıcaz inşallah ozamana kadar kilolarımın 1/3 atsam yeter şimdilik

bugun benim 2.gunum cok halsiz ve yorgunum bunun sebebi gece 4den ve 6 dan aşağı uyuyamamdan çünkü oğlum gece 12kalkar 3 e kadarda aglar oynar şansım varsa uyur yoksa sabahlarız ne yapcam bilmiyorum oyuzden geç kalkıyorum ......

Canım kaçıncı günün bugün
Ha gayret 1 haftayı atlattıktan sonra alışmış olucaz ,yeterki bozmayalım
BaŞa dönmek zorunda kalırız tekrar
3. günüm ama yoruluyorum halsiz kalıyorum geçen hafta 3 gün yaptım kolaydı,cumartesi pazar bozdum tekrar başlayınca çok halsiz bıraktı beni. ya şu 60 barajını bi geçseydim iyi olurdu :) sabah 60.8 dim

Bende çok halsizim uyumak üzereyim şu an. Keşke geçen sefer başladığımda bırakmasaydım tekrar baştan almak daha zormuş.

3. günüm ama yoruluyorum halsiz kalıyorum geçen hafta 3 gün yaptım kolaydı,cumartesi pazar bozdum tekrar başlayınca çok halsiz bıraktı beni. ya şu 60 barajını bi geçseydim iyi olurdu :) sabah 60.8 dim
İnşallah geçersin canım
Bende 2.gün çok halsizdim ama geçti sabah kahvaltını kuvvetli yaparsan günün daha kolay geçer ,benim şahsen öyle oluyo ,az yersem gün boyu halsiz mutsuz oluyorum

Benim oğluşumda cok uyanıyo gece ,oyun istiyo ,kalkıp dolaşmak istiyo ,uyudu derken sabah 7 de ayakta
Güç kuvvet kalmıyo diyete spora ama geçicek bu günler bi bakmışız ideal kilomuZdayız :)

sema merhaba,
bir kitap okumuştum geçmişte kitap hala bende ki geçmiş sayfalarda o kitaptan alıntılar yapmışlar çok ciddi motive ediyor okuyanı ben o kitap sayesinde 1 ayda 14 kilo kaybetmiştim kilo vermek istiyorsak öncelikle tartılardan kurtulmamız gerekiyor kitabın adı düşünce gücü ile zayıflama hani sen her sabah tartılırsan tartı seni 200 gr yüksek 500 gr düşük gösterecektir bir çok sebepten vücudun ödem yapıp su toplayabilir ve bu gr lar seni üzecektir hani diyorsun ya 60 baraj altına düşemiyorum bilinç altına hep bu mesajı yolladığın için vücudun kendini kilitliyormuş ve 60 dan sonra duruyormuş ve o kitaba göre kilo verirken ( rejim yaparken) tartılmayın rejimi bitirip hedefnize ulaştıkdan sonra normal yaşamınıza normal yemeye geçince tartılın diyor çünkü o dönem kilo alma dönemi kontrol etmeliyiz kendimizi ve emin ol şu hergün tartılmaktan vazgeç sen 55 in bile altına düşersin

Benim oğluşumda cok uyanıyo gece ,oyun istiyo ,kalkıp dolaşmak istiyo ,uyudu derken sabah 7 de ayakta
Güç kuvvet kalmıyo diyete spora ama geçicek bu günler bi bakmışız ideal kilomuZdayız :)
gerçektente okadar motivasyona ihtiyacım varki sinemcim sorma gitsin bi ara karatay diyeti uyguladım tam 15 kg verdim ama malesef uyku duzensizliginden maf oldu diyet bundan dolayı korkuyorum .........

gerçektente okadar motivasyona ihtiyacım varki sinemcim sorma gitsin bi ara karatay diyeti uyguladım tam 15 kg verdim ama malesef uyku duzensizliginden maf oldu diyet bundan dolayı korkuyorum .........
Günaydın :)
bende bi ara dukan yaptım sadece atak dönemini ama beceremedim sonrasında
Sonra elma diyetii keşfettim ve bana cok iyi geldi
Sonra ödemi attıktan snr düzenli az yemek ve sporla 6 ayda 97 kg dan 72 kg düştüm ,sonra hamile kaldım ve gelsin kilolar :) :)
Ben inanıyorum verice bu kıloları
Eğer oğluşun gündüz uyuyorsa birlikte yatıp dinlen ,tabi çalışıyorsan biraz daha zor geçicektir

Günaydın herkesee
İradeli bir gün diliyorum , hepimize
Kahvaltımı yaptım
Bu sabah maydonoz limon kürüne başladım 15 gün denemeyi düşünüyorum inşallah etkisi olur

Günaydın herkesee
İradeli bir gün diliyorum , hepimize
Kahvaltımı yaptım
Bu sabah maydonoz limon kürüne başladım 15 gün denemeyi düşünüyorum inşallah etkisi olur
Günaydın, ben de sandviçimi yedim henüz elma yemedim. Tartıldın mı sen spor da yapıyosun kür de işe yararsa istediğin kiloya çok çabuk ulaşacaksın

Günaydın, ben de sandviçimi yedim henüz elma yemedim. Tartıldın mı sen spor da yapıyosun kür de işe yararsa istediğin kiloya çok çabuk ulaşacaksın
Pazar günü başladım rejime bugun 5. Gün 3,5 kg vermişim
Vermem gereken şuan îtibarî ile 27 kg vermem lazım , doğum kiloları malesef
Önümde uzun bir yol 6 aydan fazla diye düşünüyorum
Senin kaç kg vermen gerekiyor sanırım 10 kg dan azmı

Herkese merhaba malum doğum kilosu 1.5 yılda üstünede konunca diyete başladım 20 kilonun 5 kilosunu sağlılı beslenerek ve hergün 1.5 saat yürüyerek 5 haftada verdim ama önümde 15 kilo var ve mayısın 2 sinde düğün var hızlanmak için 2 hafta elma diyeti yapmaya karar verdim şimdi öğle yemegi saatim 1 tane elma yiyeceğim kilom 78 bakalım 3 5 gün sonra tartıldığımda ne kadar vermiş olacağım.

benim çok yok , bu sabah tartıldım 60.4 hedefim de 57-58. Ama haftasonu yapamıyorum :) Bugün daha iyiyim biraz da inceldiğimi düşünüyorum :) ama yediğim gibi alırım

benim çok yok , bu sabah tartıldım 60.4 hedefim de 57-58. Ama haftasonu yapamıyorum :) Bugün daha iyiyim biraz da inceldiğimi düşünüyorum :) ama yediğim gibi alırım
H. Sonu proteın ağırlıklı beslenirsen belki verdiğin kiloyu almayabilirsin

Sporumuda yaptım biraz önce
Sporu yapınca günü bitmiş olarak kabul ediyorum :)
İnşallah bu azmim devam eder böyle

Ben suanda lahana corbasi diyeti yapiyorum cumartesi sona eriyor insallah bu diyete baslamyi dusunuyorum arkadaslar nasil gidiyor toplam kac gun dayana bildiniz ve kacar kilo verdiniz augustosa kadar hedefim 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…