- 25 Ekim 2007
- 309
- 90
Ooo kotu olmus valla ben saglikli beslenip 7 ayda 15 kg vernistim ama evlenince 22 kg aldimBen yıllar önce yapmıştım bu diyeti.15 kilo kadar verdim. Fakat sonra 20 kilo olarak geri aldım.Sonrasında gene o kiloyu da verdim ama elma diyeti çok da kalıcı olmamıştı yani.
Slm canm bende bu diyeti arastiriyorum sen masllh baya kilo wrrmisin nasil gidio bana anlatirmisin nasil gecti agrin warmibas agrisi halsizlik bende baslamak istoyorum ama korkuyoeum.acikcasi bu pazrtesimi basladin...ayy cok soru sordum yaa kusura bakmaKızlar selam,
Bende pazartesi günü 73,5 ile diyete başladım bugün son olarak 68 kiloyum ama artık midem ağrımaya başladı
5günde 5buçuk kilo mu verdin...helal sanaa,bende Perşembe cuma ayy pardon Çarşamba Perşembe yaptım,cuma da akşam 7de az patatesle çeyrek lavaş arası et döner yedim..yani yine tüm gün elma yedim...1.200gr fark etti ama ben kahvaltıda 2yumurta 1tost ve azcıkta nutellalı ekmek yedim...etkili bir diyet kesinlikle,ben bugünde yapıyorum ama yarın sabah dışarıda kahvaltı programımız var,yarın yapamamda Pazartesi başlıcam tekrar..benim hedefime çok az kaldı kızlar...73.7dim Ekim ayında.aralık gibi 70civarı,Şubat ta 68küsürlerdeydim,bu ay biraz hızlandım ve 63,8i gördüm bu sabah...hedef 58...ama en hızlısı bu elma diyeti,son 1aydır akşam 17den sonra yemeyerek dikkat ettim...Kızlar selam,
Bende pazartesi günü 73,5 ile diyete başladım bugün son olarak 68 kiloyum ama artık midem ağrımaya başladı
Bravoo hic kacamak yaptın mi peki cnmKızlar selam,
Slm canm bende bu diyeti arastiriyorum sen masllh baya kilo wrrmisin nasil gidio bana anlatirmisin nasil gecti agrin warmibas agrisi halsizlik bende baslamak istoyorum ama korkuyoeum.acikcasi bu pazrtesimi basladin...ayy cok soru sordum yaa kusura bakma
Evettt yarin sabah itibariyle bnde basliyorumm cuma bnde bildiririmAaa uzun zamandır bu diyet listesine kimse gelmemiş ben canlandırayım bari 106 ile başlıyorum hedef 3-4 hafta devam etmek. ek besin alabilirim protein gibi ama genel olarak listeye uymayı düşünüyorum Cuma günleri kilo bildirimi yazarım bana katılmak isteyen olursa mutlu olurum çünkü beraber yapınca pes etme oranı düşüyor :):)
bende bu gün başladım cuma günü tartılıp bildirim yaparız .. geçmişi okudum kilo veren cokolmuş . bende yapabilirim diye düşünüyormAaa uzun zamandır bu diyet listesine kimse gelmemiş ben canlandırayım bari 106 ile başlıyorum hedef 3-4 hafta devam etmek. ek besin alabilirim protein gibi ama genel olarak listeye uymayı düşünüyorum Cuma günleri kilo bildirimi yazarım bana katılmak isteyen olursa mutlu olurum çünkü beraber yapınca pes etme oranı düşüyor :):)
boyum 1.54 61 kiloyum hedefim 50 ...yazın düğün var ve doum kilolarım kaldı veririm inşallahhh.. denemediğim diyet kalmadı.Ben geçen hafta çarşamba dan beri elma yiyorumBıktım bile..aralıksız yapmıyorum tabiki ,Cumartesi akşam bişeyler yedim mesela,pazar normal kahvaltıyla başladım, akşam yemek yedim..bu pazartesi tekrar başladım ama ben 2 yumurta yiyorum kızlar. .pazar sabahı 63.5 dim(65.2 falanımdır çarşamba öncesi). Bugün yine ara verecektimde hadi vazgeçtim devam ediyorum..kahvaltımı yeni yaptım. .
73.7 ile başlamıştım birkaç ay önce diyetlere,bu son ay hızlandım artık çünkü yaz geliyor.bir sürü diyet yaptım,elma en hızlı verdiren bence..bu sabah 63.2 ydim..hedefim 58(boy 1.70)
Sizde boyunuzu şimdiki kilonuzu ve hedefinizi yazın kızlar. .
tabii ki verirsin yaza daha çok var bu diyete tam uyduğun sürece hatta mini kaçamaklar bile yapsan günde en az 200-300 gram gider merak etme o yüzden moralimizi bozmadan devam etmeliyiz :)boyum 1.54 61 kiloyum hedefim 50 ...yazın düğün var ve doum kilolarım kaldı veririm inşallahhh.. denemediğim diyet kalmadı.
Evettt yarin sabah itibariyle bnde basliyorumm cuma bnde bildiririmbu arada 74 kg ile basliyorum
bende bu gün başladım cuma günü tartılıp bildirim yaparız .. geçmişi okudum kilo veren cokolmuş . bende yapabilirim diye düşünüyorm
tmm :) hırs motivasyon süper olur.:)tabii ki verirsin yaza daha çok var bu diyete tam uyduğun sürece hatta mini kaçamaklar bile yapsan günde en az 200-300 gram gider merak etme o yüzden moralimizi bozmadan devam etmeliyiz :)
tmm cuma günü tam birhafta dolmamış olacak ama olsun cumagünleri bildirim günümüz olur:)hadi hayırlı olsun bakalım cumaya kadar ne kadar verebilcez
bence de yapabilirsincuma günü bekliyorum o zaman senin de mesajını belki liste yaparız cuma günü diyeti uygulayanlar olarak hem daha hırs yaptırabilir bize