Ve eveett bizde saat 7 oldugunda ben gunumu kapatirim) bitti. Kahvalti ve 4elma 8bardak su 3bardak yesil cay ichtim. Bide kachamak oldu ( haslanmis tavuk gogsunun yarisinin yarisini yedim☺☺☺ en fazla bu saatten sora 1 bardak daha su icerim o kadar) nasil gechti gun?)
Sana bravo)) muthissin) bende yarin erkenden kalkip oyle devam edicem. O zaman daha fazla elma yerim)Bende 19.30 gibi son elmamı yedim :)) Birazdan çayımı hazırlayıp içerim. Benim kahvaltı+6 elmam oldu sanırım. Birazdan da 4 çay olacak. Su ise 10 bardağı geçti :)
Evet erken kahvaltı yaparsak erkenden elmaları daha fazla yemiş oluyoruz :) Benim kahvaltım 7 de oluyor bu nedenle 9 veya 10 gibi başlıyorum elma tüketmeye.Sana bravo)) muthissin) bende yarin erkenden kalkip oyle devam edicem. O zaman daha fazla elma yerim)
Kach kilosun sen?Evet erken kahvaltı yaparsak erkenden elmaları daha fazla yemiş oluyoruz :) Benim kahvaltım 7 de oluyor bu nedenle 9 veya 10 gibi başlıyorum elma tüketmeye.
69.7 kiloyum. Bu da benim günlüğüm http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/69dan-55e-elma-gunlugu.801431/Kach kilosun sen?
Evet ben iciyorumyeşilçay içebiliyor mu emziren anneler?
verebildin mi acaba?Bugün başladım. Sabah kahvaltı olarak bir haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmek bir dilim peynir 3 adet zeytin ve 3 4 adet cherrerry domates yedim. Dukan diyerinden sonra çok iyi geldi bana. Umarım kilolar gider :)
Benim sorunum ben pazartesi sali carsamba hic bozmadim persembe tartildim ve hicckilo vermedigimi gorub durdum (Pazartesiye kadar devam ederdim diyordum. Olmadı daha fazla kilo aldım
Benim sorunum ben pazartesi sali carsamba hic bozmadim persembe tartildim ve hicckilo vermedigimi gorub durdum (
Benim istah sorunum yok. Zaten veremedigim icin depresyondayim hic yemek yiyesimde yoktu zorla salata yiyiyorum gunlerdi. 4kilo vermisdim eskiden hala almadim. yarindan itibaren yine yapicam pazara kadar.1 hafta daha dayansaydın ben 4 günde 2 kilo verebildim. Ama bozduktan sonra iştahım arttı ve hala yiyorum. Eski kiloma geri döndüm anlayacağın