Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de bugun basladim.
165 boy 61 kiloyum
hedef 53
2 hafta yapicam
beni de alin aranza

Sabah kahvaltım:
-4 kaşık yulaf ezmesi
-1 bardak süt
-1 bardak yeşil çay

Saat:
10.00: Elma

12.00:Elma+ yeşil çay

14.00:Elma

16.00:Elma+yeşil çay

Şimdiye kadar toplam 7 bardak su tükettim kendimi iyi hissediyorum.:KK49:

Ben bugun biraz gec uyandim. Ama anladigim kadariyla ne kadar erken uyanilip baslansa ve ne kadar fazla elma tuketilse o kadar iyi. Burda yazilan gibi klasik sabah kahvaltimi ettim. 2dilim salam. Beyaz peynir 2dilim ekmek 2tane domates. 13de 1elma 2bardak su ve yesil cay(hic sevmem) :) 15de 1elma 2 bardak su. Simdi birazdan yeniden elmamla bulusacm) ac degilim ama benim her zamanki sorunum gozlerim ach midem degil)

Ben bugun biraz gec uyandim. Ama anladigim kadariyla ne kadar erken uyanilip baslansa ve ne kadar fazla elma tuketilse o kadar iyi. Burda yazilan gibi klasik sabah kahvaltimi ettim. 2dilim salam. Beyaz peynir 2dilim ekmek 2tane domates. 13de 1elma 2bardak su ve yesil cay(hic sevmem) :) 15de 1elma 2 bardak su. Simdi birazdan yeniden elmamla bulusacm) ac degilim ama benim her zamanki sorunum gozlerim ach midem degil)

afiyet olsun :)) günde en az 3 bardak yeşil çay içmelisin sabah-öğle-akşam
bende sevmem diye düşünüyordum açıkcası siyah çaydan daha güzel geldi :KK70:

afiyet olsun :)) günde en az 3 bardak yeşil çay içmelisin sabah-öğle-akşam
bende sevmem diye düşünüyordum açıkcası siyah çaydan daha güzel geldi :KK70:
Ya yok ya ben hiccbir zaman sevmedim. Bir keresinde her gun 3 4 bardak ichdim. Ama keyfi olarak. Soguk ocerisine nane bal falan katiyordm. 4 5 gun sonra tansiyonum dusdu bayilmisim. Gozlerimi achtigimda yataktaydim)) o yuzden her zaman korkarim yesil caydan)

Ya yok ya ben hiccbir zaman sevmedim. Bir keresinde her gun 3 4 bardak ichdim. Ama keyfi olarak. Soguk ocerisine nane bal falan katiyordm. 4 5 gun sonra tansiyonum dusdu bayilmisim. Gozlerimi achtigimda yataktaydim)) o yuzden her zaman korkarim yesil caydan)

Geçmiş olsun. Sadece yeşil çay içtiysen 4-5 gün anlarım ama aralarda içsen böyle olması normal değil :/

Ve eveett bizde saat 7 oldugunda ben gunumu kapatirim) bitti. Kahvalti ve 4elma 8bardak su 3bardak yesil cay ichtim. Bide kachamak oldu ( haslanmis tavuk gogsunun yarisinin yarisini yedim☺☺☺ en fazla bu saatten sora 1 bardak daha su icerim o kadar) nasil gechti gun?)

X