Ben tabiikide varim. Ama ozelden nasil yazilir bilmiyorum ) zamanla alisirim))
Bakarmisin galiba basardim)Bildirimler butonunun hemen solunda gelen kutusu var oraya tıklamanız gerek mesajları görmek için. Cevapla bölümü gelecek sonra.
Kizlarr her gunmu tartiliyorsunuz yoksa haftada 1mi. Nasil?
Gunaydin kizlar sabah ac kilom 66.500 simdi kahvalti yapiyorum diyete uygun olarak hadi hayirlisi baken
Ben bugun biraz gec uyandim. Ama anladigim kadariyla ne kadar erken uyanilip baslansa ve ne kadar fazla elma tuketilse o kadar iyi. Burda yazilan gibi klasik sabah kahvaltimi ettim. 2dilim salam. Beyaz peynir 2dilim ekmek 2tane domates. 13de 1elma 2bardak su ve yesil cay(hic sevmem) :) 15de 1elma 2 bardak su. Simdi birazdan yeniden elmamla bulusacm) ac degilim ama benim her zamanki sorunum gozlerim ach midem degil)
Ya yok ya ben hiccbir zaman sevmedim. Bir keresinde her gun 3 4 bardak ichdim. Ama keyfi olarak. Soguk ocerisine nane bal falan katiyordm. 4 5 gun sonra tansiyonum dusdu bayilmisim. Gozlerimi achtigimda yataktaydim)) o yuzden her zaman korkarim yesil caydan)afiyet olsun :)) günde en az 3 bardak yeşil çay içmelisin sabah-öğle-akşam
bende sevmem diye düşünüyordum açıkcası siyah çaydan daha güzel geldi
Ya yok ya ben hiccbir zaman sevmedim. Bir keresinde her gun 3 4 bardak ichdim. Ama keyfi olarak. Soguk ocerisine nane bal falan katiyordm. 4 5 gun sonra tansiyonum dusdu bayilmisim. Gozlerimi achtigimda yataktaydim)) o yuzden her zaman korkarim yesil caydan)
Sadece degildi ama 80% yesil caydi))Geçmiş olsun. Sadece yeşil çay içtiysen 4-5 gün anlarım ama aralarda içsen böyle olması normal değil :/
Sadece degildi ama 80% yesil caydi))
O zaman hayir. Ama simdi veriyorum)))Kilo verebildin mi ?