Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de bugun basladim.
165 boy 61 kiloyum
hedef 53
2 hafta yapicam
beni de alin aranza

Sabah kahvaltım:
-4 kaşık yulaf ezmesi
-1 bardak süt
-1 bardak yeşil çay

Saat:
10.00: Elma

12.00:Elma+ yeşil çay

14.00:Elma

16.00:Elma+yeşil çay

Şimdiye kadar toplam 7 bardak su tükettim kendimi iyi hissediyorum.

Ben bugun biraz gec uyandim. Ama anladigim kadariyla ne kadar erken uyanilip baslansa ve ne kadar fazla elma tuketilse o kadar iyi. Burda yazilan gibi klasik sabah kahvaltimi ettim. 2dilim salam. Beyaz peynir 2dilim ekmek 2tane domates. 13de 1elma 2bardak su ve yesil cay(hic sevmem) :) 15de 1elma 2 bardak su. Simdi birazdan yeniden elmamla bulusacm) ac degilim ama benim her zamanki sorunum gozlerim ach midem degil)

afiyet olsun :)) günde en az 3 bardak yeşil çay içmelisin sabah-öğle-akşam
bende sevmem diye düşünüyordum açıkcası siyah çaydan daha güzel geldi

afiyet olsun :)) günde en az 3 bardak yeşil çay içmelisin sabah-öğle-akşam
bende sevmem diye düşünüyordum açıkcası siyah çaydan daha güzel geldi
Ya yok ya ben hiccbir zaman sevmedim. Bir keresinde her gun 3 4 bardak ichdim. Ama keyfi olarak. Soguk ocerisine nane bal falan katiyordm. 4 5 gun sonra tansiyonum dusdu bayilmisim. Gozlerimi achtigimda yataktaydim)) o yuzden her zaman korkarim yesil caydan)

Geçmiş olsun. Sadece yeşil çay içtiysen 4-5 gün anlarım ama aralarda içsen böyle olması normal değil :/

Ve eveett bizde saat 7 oldugunda ben gunumu kapatirim) bitti. Kahvalti ve 4elma 8bardak su 3bardak yesil cay ichtim. Bide kachamak oldu ( haslanmis tavuk gogsunun yarisinin yarisini yedim☺☺☺ en fazla bu saatten sora 1 bardak daha su icerim o kadar) nasil gechti gun?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…