Ben ola bilirimmmm. Benim martda abimin nisani vardaArkadaşlar bende bugün başlamayı düşünüyorum. Diyet arkadaşı istiyorum birbirimize yardımcı olacağımız. Ayrıca kahvaltım hep yulaf ve süt umarım başarırım.
Evvet :) Artık diyet arkadaşımsın o zaman?Ben ola bilirimmmm. Benim martda abimin nisani varda
Arkadaşlar bende bugün başlamayı düşünüyorum. Diyet arkadaşı istiyorum birbirimize yardımcı olacağımız. Ayrıca kahvaltım hep yulaf ve süt umarım başarırım.
bende yarın baslıyorum .. beraber devam ederiz. herkes için iyi olur. ne kadar süre düşünüyorsunuz bu diyeti
Ben ola bilirimmmm. Benim martda abimin nisani varda
3 hafta kadar devam ettirmeyi planlıyorum.
Evet iyi fikir. Mesaj attım kendisine daha bir cevap gelmedi.Gonul baku , siz ben ve misshage üçümüz olalım o zaman. nasıl olur? cevap yazarsanız ona göre başlarız
Evet iyi fikir. Mesaj attım kendisine daha bir cevap gelmedi.
tamam bugün basladınız mı. 1. gününüz mü bugün? neler yapmayı , hangi aralıklarla kac elma tüketmeyi düşünüyorsunuz? spor vs yapacak mısınız?
69 kiloyum 15 kilo vermek istiyorum. Siz?siz kaç kilosunuz, ne kadar vermek istiyorsunuz?
Evet başladım. Her sabah aç karnına 3 su tükettikten sonra yulaf ve sütle hazırlanmış müsliyi yiyeceğim. İki saat aralıklarla elma tüketeceğim. Her elma öncesi 1 veya 2 bardak su ile günde en az 8 bardak su tüketeceğim. Günde 4 bardakta yeşil çay ve spor yapmayacağım.
20.00 ile 21.00 arası paylaşım için uygun mu sizin için?
olur.Evet uygun. Fakat bu konuyu haftalık olarak buraya iletelim. Mesaj bölümünden konuşursak 3 kişi daha verimli olur gibi.
Super. Motivasyon oluruz bir birimize) nisan bizde 22mart. Ve 20marta kadar durmak yok benim icin)Evvet :) Artık diyet arkadaşımsın o zaman?
Ben tabiikide varim. Ama ozelden nasil yazilir bilmiyorum ) zamanla alisirim))Gonul baku , siz ben ve misshage üçümüz olalım o zaman. nasıl olur? cevap yazarsanız ona göre başlarız