.......merhaba canim ben bu diyeti daha once yaptim ve 23 gunde 13 kg verdim.suan bebek tedavisi gordugum icin tekrar basladim.yani anliycan rahat ol kg verirsin yanliz sakin ama sakin her gun tartilma ve sitres yapma.19 gün sonra nişanım var 59 kiloyum 53 olmak istiyorum yarın niyeti bozup bende başlıcam sporda yapıyorum umarım sonuç alırım çünkü kilo vermem durdu
arkadas o kglon bende olsa yerimden oynatamaz kimse beni.bence sen hic kipirdama harikasinMerhaba arkadaşlar, yazılarınızın tamamını büyük bir hevesle okudum ve diyete başladım. Fitness yapıtığım için amacım diyet ile yağ oranımı en aza indirip kaslarımı ortaya çıkarmaktı. Boyum 1.72 kilom fakat 57.6 iken 3 gün harfi harfine uyguladığım diyetten sonra ölçüme girdiğimde 800 gr yağ olarak kilo aldığımı farkettik ve diyeti bıraktım
Öncesinde 73 kiloydum sıkı bir diyet ve spor ile bu kiloya indim. Fakat hala vücudumda %28 Yağlanma varmış bunu yok etmeye çalışıyoruz canım amacım zayıf olmak değil sağlık..arkadas o kglon bende olsa yerimden oynatamaz kimse beni.bence sen hic kipirdama harikasin
Evet Kizlar hala uygulayaniniz yokmu ben basladim bugun 4. Gunum ve inanin cok farkediyor
slam canim.ben uyguladim bu diyeti 23 gunde 13 kg verdim.simdi tekrar baslamak istiyorum ama eski azmim kalmadi.destege ihtiyacim var.arti birde hamileyim ,doktor 3 ayi doldurmadan zayifkamam gerektigini soyledi.suan 88 .5 kgloyum .zayiflamazsam 110 kgloyu bulucam ne yapcam bilmiyorumEvet Kizlar hala uygulayaniniz yokmu ben basladim bugun 4. Gunum ve inanin cok farkediyor
eminim canim.benim golden elmaya tikim var o yuzden bende o dedigin elmalardan yiyiyorum.tetli olmasin eksi olsun yeter.fazla eksi olmasinada gerek yok.tatli elmalarin tadinda olmasin sari yada kirmuzi gibiElmalar golden olmak zorunda demişsin,golden elma açık yeşil çilli olan biliyosun demi...yani ekşi değil. ..eminsin demi?ay nolur emin ol,ben onu seviyorumda.
evet canim simdi bende badlamak ustiyorum ama cesaretim kalmadi.bide 1 bucuk axlik hamileyim .3 ayi doldurmadan kg vermem kazim.yoksa suanki kglom 88.5 ken 9 aya kadar 115 olursun dedi doktor.anliycagin biran once baslamam lazimAy bende şu ekşi kalın kabuklulardan sanıyordum da bu diyeti yapamıyordum..çilliler en sevdiğim elma,madem öyle perşembe veya cumaya başlarım. ..sen çilli a yedin yani o 13kiloyu öyle verdin?
persembe baslayalim.bidahaki persembe sabahtan tartilalim.benim suanki kglom 88.5 senin kacTamam beraber başlayalım. .Perşembe mi cuma mı??
unutmadan hergun 2 litre su ve 2 3 fincan yesil cay icmen lazimAy bende şu ekşi kalın kabuklulardan sanıyordum da bu diyeti yapamıyordum..çilliler en sevdiğim elma,madem öyle perşembe veya cumaya başlarım. ..sen çilli elma yedin yani o 13kiloyu öyle verdin?