Merhaba kizlar bende an itibariyle araniza katilmak istiyorum suan 60 kiloyum iki hafta surem var sizce 55olabilirmiyim bu sure icindee
BEnde size eşlik ederim aşura günü dolayısıyla pazartesi salı niyetli olacağım çarşamba bi aksilik olmazsa başlar,gelişmeleri yazarım...Insallah
Ben bu diyete tum kalbimle inaniyorum bugun benim 5 gunum ve hic zorlanmadim.
Hala devam ediyorum
ben kahvaltı dışında herşey yiyorumAman ben dün başladım ,aldığım elmayı sevmedim kalın kabuklu ve çok ekşi. Sadece 1 tane yiyebildim.ama kilom düşmüş. Sebebi o 1 elma değil tabiki:) taşınma aşamasındayım kızlar,ve ufaklık diş çıkarıyor...yani ne gecem ne gündüzüm var...belki bu sayede bikaç kilo gider.ben yine bu diyeti yaparım sizle ama önce yeni elma bulmam lazım. ..keyifli bir diyet,çünkü ben zaten kahvaltı dışında pek yoğun bir öğün yemem...
Merhaba,bende bugun niyetliyim yarın başlayacağım beraber başlayabiliriz,elmalarımı dün aldım,yeşil elma ekşi değil mayhoş derler ya öyle çok lezzetli.beraber yarın başlayabiliriz.bende 162 boy 58 kiloyum.merhabalar bende bu diyeten yapmak istiyorum hatta hemen yarın başlayacağım ama bana eşlik edecek birileri lazımçünkü biri desteklemediği sürece (kötü bir huy) diyet yapamıyorum. 30 yaşındayım ve 15 gün dukan diyeti yaptım bu zamana kadar 70 kiloyum 1,64 boyum var
bende bugün niyetliyim ondan başlayamadım gerçi bugün gördüm bu diyeti yapabilirim gibi geliyor ama bakalım tamam hergün yazarız kilo durumunu filanda birbirimizi desteklemiş oluruzMerhaba,bende bugun niyetliyim yarın başlayacağım beraber başlayabiliriz,elmalarımı dün aldım,yeşil elma ekşi değil mayhoş derler ya öyle çok lezzetli.beraber yarın başlayabiliriz.bende 162 boy 58 kiloyum.
tamam bana uyar,kepek ekmeğimide aldım hayatımda ilk defa diyet için kepek ekmeği yiyeceğim bakalım işe yarayacakmı :))bende bugün niyetliyim ondan başlayamadım gerçi bugün gördüm bu diyeti yapabilirim gibi geliyor ama bakalım tamam hergün yazarız kilo durumunu filanda birbirimizi desteklemiş oluruz