Ben de dun basladim bakalim ne olcakSelam arkadaşlar.Yeni üyeyim buraya.Konu dıkkatımı cektı. 160 boyum kılom 69 yarın baslasam ne dersınız 60 kıloya dusermıyım ? :)))
tatlım haberleşebliriz bnm bugun 1. günümdü :)Kızlar meraba bende bu diyete yarin başlıyorum inşallah ama motivasyonum çok düşük en fazla güzel bi yemek görene kadar dayanabiliyorum düşündüm ki burada kendimi tutabilirim sizlerden destek alarak :))
tatlım haberleşebliriz bnm bugun 1. günümdü :)
Çok sevinirim kilolarımizda aynı bende yarın başlıyorum umarım bi an once kurtuluruz şu baş belasi kilolardan :))tatlım haberleşebliriz bnm bugun 1. günümdü :)
Merhaba bende bugun basladim aynen bende yesil cay icemiyordum 3 tane cayi fincanda demledim sogutup surahiye koyup uzerine 1 litre su koyup 1 tane de limonun suyunu ekledim oyle iciyorum burda yaziyordu sexybebek oyle yazmistiKızlar selam ben bugun başladım ama yeşil çay içemiyorum bir türlü gitmiyo onun yerine form çayı icsem olur mu ?
Uf yaa bide öyle deniyim bari napim :)Merhaba bende bugun basladim aynen bende yesil cay icemiyordum 3 tane cayi fincanda demledim sogutup surahiye koyup uzerine 1 litre su koyup 1 tane de limonun suyunu ekledim oyle iciyorum burda yaziyordu sexybebek oyle yazmisti
canm naptın nasıl gdiyor :)Çok sevinirim kilolarımizda aynı bende yarın başlıyorum umarım bi an once kurtuluruz şu baş belasi kilolardan :))
Gitmiyor malesef bir türlü veremiyorum kiloları şu icmeyi unutuyorum hep galiba ondancanm naptın nasıl gdiyor :)