Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın arkadaslarrr :) dun guzel gectı ama dun sabah kahvaltı yapmadım yalnız. bugun guzelce yaptım kahvaltımı elmalarımı aldım yanıma gune hazırım :) 2. gunum 67.200 kılom :) bı de ben ayrıyetten metobolızmamı hızlandırmak ıcın ıkısabahtır yemek sodası lımon su ıcıyorum bı bardak...Herkese ıyı kılo vermeler... :))

slam canlar ben geri geldim.kanama durdu bebis gayet iyi durumda .bugun basladim diyete.hepimize kolay gelsin bol iradeler

slm hanımlar yeni üye oldumm :) gecen sene bkaç gün denemştm yarın tekrar baslıyorum sonuçları yazarm :)

Kızlar meraba bende bu diyete yarin başlıyorum inşallah ama motivasyonum çok düşük en fazla güzel bi yemek görene kadar dayanabiliyorum düşündüm ki burada kendimi tutabilirim sizlerden destek alarak :))

ben bugun başladım biraz baş ağrısı var ama sınav antrenman vs dolayısıyla elmaları eksik yemeye bağlıyorum bunu :) 70 kiloyum 55 olana kdar durmak yok :)

Kızlar meraba bende bu diyete yarin başlıyorum inşallah ama motivasyonum çok düşük en fazla güzel bi yemek görene kadar dayanabiliyorum düşündüm ki burada kendimi tutabilirim sizlerden destek alarak :))
tatlım haberleşebliriz bnm bugun 1. günümdü :)

Kızlar selam ben bugun başladım ama yeşil çay içemiyorum bir türlü gitmiyo onun yerine form çayı icsem olur mu ?
Merhaba bende bugun basladim aynen bende yesil cay icemiyordum 3 tane cayi fincanda demledim sogutup surahiye koyup uzerine 1 litre su koyup 1 tane de limonun suyunu ekledim oyle iciyorum burda yaziyordu sexybebek oyle yazmisti

slm kızlar bugun 5. günüm en son 2. günmde tartlmıstım ve 2 kilo vermişim :) salı tekrar tartlcam bakalım güzel sonuçlar almak nasip olur umarım szler ne alemdesnz kilo veren varmı acep :) :*

merhabalar elma diyetine bugün başladım ve 3 gün uygulamayı düşünüyorum
perşembe sabahı buraya tekrar verdiğim kiloyu yazacağım
bu diyeti kendimce ateşleme diyeti olarak görüyorum vermek istediğim kilo 4-5 kilo aralığında ve son 2 yıldırda böyle :))
ama bir türlü devamı gelmeyen başlangıçlar yapıyorum kilo vermek adına
belki bu 3 günde 2 kilo verdiğimi görürsem kendime az kalorili uzun vadeli bir diyet programı yapıp 1 ayın sonunda bu 4 kilodan kurtulmak niyetindeyim
Herkese kolaylıklar dilerim
Tartıda bu sabah 62.6 gördüğüm kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…