gorusuruz sanada mutlu yillar canimTamam perşembe hazırım. Ben 67 ile 68 arası gidip geliyorum.ama yarın sabah tartılıp yazalım. Bugün bişeyler yerim heralde...sabah görüşürüz,mutlu yıllar. ..
tamamdır :) yarın elmalarımı alıp başlıcammerhababa ben bugun basladim yarin beraber devam edelim cuma sabahi tartilma gunumuz olsun
tamam canım, yarın tartılıp yazıcam ama korkuyorum ya tartılmaya dün de bugün de çok abarttımdevamli durumlarimizi paxlasalim.desteksiz olmaz
ilk günün nasıldı zorlandın mı çokdevamli durumlarimizi paxlasalim.desteksiz olmaz
çok geçmiş olsun canımben yapmiyorum.7 haftalik hamileyim biraz veriyim kg dedim ama dun gece kanamam oldu.suan kipirdayamiyorum.suanlik benden paydos beybiler
sagol canimçok geçmiş olsun canım
Emorfotuba hamilesin,bu diyet şok diyet yani normalde yapılması çok önerilmiyor...bende 74 kiloyla hamile kalıp 110 kiloyla doğuma girdim(diyabet çıkmıştı) son 2 ay diyetisyene gittim...sana nacizane önerim kilo sıkıntın varsa diyetisyene gidip sana uygun bir liste hazırlatmak...bu sayede aldığın kilo denetim altında olur...evet canim simdi bende badlamak ustiyorum ama cesaretim kalmadi.bide 1 bucuk axlik hamileyim .3 ayi doldurmadan kg vermem kazim.yoksa suanki kglom 88.5 ken 9 aya kadar 115 olursun dedi doktor.anliycagin biran once baslamam lazim
Cuma zayıflama takımlarından birine girip diyet yapabilirsiniz,istikrarlı olursanız hedefinize ulaşırsınız... :)Kizlar bugun bende elma diyetine basladim
Cok iradesiz biriyim.daha once bi cok denemem oldu ama hic bi diätin sonunu getiremedim
Esimin artik laf soylemeleri artti dugun dernekler belirlendi yaz icin planlar yapilmaya baslandi ve kisacasi benim zayiflamam gerek
Bugun basladim ve cok guzel gecti.suyu cok icemedim ama yarin daha iyi olurum umarim
30 yasinda 2 cocuk annesi 170cm boyunda ve 79kg olarak diyete basladim
Bi konu dahaki hergun hatta gunde iki 3 kere tartilirdim tartinin yanindan gelip gectikce.artik sadece haftadan haftaya tartilacamm
Kız sen hamilemiydin??böyle diyetlere sakın girme,bebeğin gelişimini engellersin canım benim...sana tavsiyem direkt diyetisyene git,kilo vermeni diyetisyende sağlamaz ama en azından doğuma kadar kilo almamana yardımcı olur...umarım geçici bir kanamaydı,kendine çok dikkat et...ben yapmiyorum.7 haftalik hamileyim biraz veriyim kg dedim ama dun gece kanamam oldu.suan kipirdayamiyorum.suanlik benden paydos beybiler