Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugün ilk gün sabah minik bir tost yedim arasında beyaz peynir yağ hiç koymadım saat 6:30 da yedim bunu sabahtan beri 1 litre su içtim elma yemeye devam 2 saatte bir bir elma yiyorum bir büyük bardakta melisa çayı içtim bakalım inş devam etme azmim devam eder

muh_seyda hanım nerdesiniz ben bugün başlıyorum,akşam yemeği baya bi abarttım sabah tartıldım tam 59.0 kg geldim.hedefim 55 altına düşmek,sabah kalktım bir bardak suyumu içtim,bir bardak ballı sütümü içtim,şimdi ilk elmamı yiyeceğim,sabah akşam 30 mekik,biraz spor 2 saatte bir elma,günde 3 bardak yeşil çay,cumartesiye kadar tartılmak yok bakalım cumartesine kaç kilo olacağım..
istanbuldayım ben çalıştığım için spor yapamıyorum ama servise bir durak öteden almasını söyleyecem biraz daha erken kalkıp yürüyebileceğim bu sayede

istanbuldayım ben çalıştığım için spor yapamıyorum ama servise bir durak öteden almasını söyleyecem biraz daha erken kalkıp yürüyebileceğim bu sayede
NErdesiniz derken sesiniz çıkmıyor nerdesiniz anlamında yazdım :)) Ben az önce dayanamadım az çiğ köfte yedim :KK43:

NErdesiniz derken sesiniz çıkmıyor nerdesiniz anlamında yazdım :)) Ben az önce dayanamadım az çiğ köfte yedim :KK43:
:) sürekli nete giremiyorum ben bozmadım şükür ama sadece elma çok mantıklı gelmiyor sağlık açısından o yüzden öğlen yemeklerinde yağı az olan bir çorba tercih edilebilir veya bir kase yağsız yoğurt

:) sürekli nete giremiyorum ben bozmadım şükür ama sadece elma çok mantıklı gelmiyor sağlık açısından o yüzden öğlen yemeklerinde yağı az olan bir çorba tercih edilebilir veya bir kase yağsız yoğurt
Bu konuda size katılıyorum,sadece elma ile beslenmek benim bünyeyede aykırı ,yapmak istesemde yapamam 3 güne ölürüm heralde :KK70: ben sütümü yumurtamı,salatamı,arada çikolatamı yerim, spor yapmaya ağırlık veririm,mesela akşama çocuklara brokoli yapacağım onlarda haslayıp öylece yemeyi seviyor biraz ondan yerim :KK70:

Bu konuda size katılıyorum,sadece elma ile beslenmek benim bünyeyede aykırı ,yapmak istesemde yapamam 3 güne ölürüm heralde :KK70: ben sütümü yumurtamı,salatamı,arada çikolatamı yerim, spor yapmaya ağırlık veririm,mesela akşama çocuklara brokoli yapacağım onlarda haslayıp öylece yemeyi seviyor biraz ondan yerim :KK70:
bencede bende kahvaltıda ya minik bir tost yada yumurta bir dilimde ekmek saat 10 da elmamı yiyorum 12 de çorba veya salatalık 3 de elma akşam çorba veya ızgara (et-tavuk-balık) 8 de acıkırsam tekrar bir elma o kadar yalnız ben su çok az içerdim şimdi günde en az 2 litreyi içmeye çalışıyorum melisa çayı, ıhlamur veya nar çiçeği çayı içiyorum (yeşil çayı sevmediğimden) bakalım hiç tartılmadım yarın tartılmayı planlıyorum veya cumartesi böylece işe yarıyor mu tam anlarım.

Yedigim yarım kilo brokoliden sonra diyetim bozuldumu acaba ? Kendime ceza verdim bu aksam 50mekik çekeceğim :'(

Yedigim yarım kilo brokoliden sonra diyetim bozuldumu acaba ? Kendime ceza verdim bu aksam 50mekik çekeceğim :'(
brokoli kaç kalori bilmiyorum ama sebze sonuçta bence kendini şartlardır ama çok zorlama çok zorlamak erken bırakmaya bıkmaya neden olur. bende dün dayanamayıp tartıldım 1.7 kilo vermişim yani en azından o an için öyle görünüyordu tartıda.

brokoli kaç kalori bilmiyorum ama sebze sonuçta bence kendini şartlardır ama çok zorlama çok zorlamak erken bırakmaya bıkmaya neden olur. bende dün dayanamayıp tartıldım 1.7 kilo vermişim yani en azından o an için öyle görünüyordu tartıda.
BEn bıraktım canım,ayıptır söylemesi spral kaymış 10gün günüm geçti ne olur ne olmaz diye mecbur bıraktım hayırlısı olsun...

Gunaydin kizlar
Ya ben kac gundur 67.4 ile 67.7 arasi gidip geliyorum. Ne oldu anlamadim
Acaba diyete tam olarak uymadigim icin olabilirmi:110:
Sadece yediklerime dikkat ediyorum cunku elma yemekten biktim.
Biraz elmaya ara verim dedim.

Selam kizlar bende bugun diyete basladim ayyyyyyyyyyyyy :cool:

Bugun sabah 1 yumurta domates salatalik peynir ve taze nane yedim 5 bardak yesil cay 3 litre su ictim ay suyu cok seeviom:p 1 kiloda elma yedim hemen hemen .

kilom suan 94 ve hedefim 70 olmak ay insalah veririm

Ozlem:KK68:

Ay bu arada ben universite yillarimda isvec diyeti yapmisitm 13 gunde 11 kilo vermistim. Simdi onu deneyemiom cok agir gelior ama elma diyeti doyurucu her seyden once sabah yapilan kahvalti insani cok tok tutuyor

BEn bıraktım canım,ayıptır söylemesi spral kaymış 10gün günüm geçti ne olur ne olmaz diye mecbur bıraktım hayırlısı olsun...
hayırlısı olsun doğrusu bende cumartesi pazar diyeti baya bozdum davetli olunca zor oluyor
bugün tekrar kendimi sıkmaya başladım ama bu şekilde bırak tut ta pek hoşuma gitmiyor bakalım inş. daha düzenli diyet yapabilirim

Diyete devam eden varmi kizlar. Ben bozmadim ama dikkat ediyorum tediklerime. Kilom yerinde sayiyor anlamiyorum neden. 67.4 kaldim. Ama devam bozmak yok.

Diyete devam eden varmi kizlar. Ben bozmadim ama dikkat ediyorum tediklerime. Kilom yerinde sayiyor anlamiyorum neden. 67.4 kaldim. Ama devam bozmak yok.
Ben iki gündür yapıyorum,diyetin aynısını değil,dün ek olarak bir tabak ıspanak yedim,sade elma ile beslenmek bana göre değil :) daha tartılmadım,tartılınca yazarım,bazen ilk diyete başlanınca kolay kilo veriliyor,sonra metobolizma alışıyor kilo vermek duruyor,metobolizmayı şaşırtmanız gerek,mesela spor yapabilirsiniz,yada form çayı sarımsak çayı elma sirkesi kürü deneyebilirsiniz,ben doğum sonrası 68den 58 indim bu şekilde değişiklik yaparak,şimdi hazirana bir ameliyat düşünüyorum 52lere düşmem gerek,hadi hayırlısı bakalım...

Kızlar mrb. 1,5 aydır diyet yapıyorum 8 kilo verdim. Dün elma diyetine başladım harfiyen uyguladım ama sadece 300 gr vermisim:KK43: sizce neden böyle oldu? Sabah akşam spor da yapiyorum:KK43:(

Diyeti 2.kez uyguladım ve anladımki bende işe yaramıyor,gram oynamadı boşuna aç kaldım,çarsamba günü diyeti bitirdim,homini gırtlak yiyorum acayip eştahlıyım okadar yediğim halde 1 kilo vermişim,aç kalmak boşuna herkesin bünyesi farklı belki,benim bünye yiyerek kilo veriyor demekki, birazda spor yapabilsem ne güzel olcak..diyet işe yaramıyorsa bence sizde ısrarlı olmayın ben 2kez denedim aynı fark yok...

Selam kizlar bende bugun diyete basladim ayyyyyyyyyyyyy :cool:

Bugun sabah 1 yumurta domates salatalik peynir ve taze nane yedim 5 bardak yesil cay 3 litre su ictim ay suyu cok seeviom:p 1 kiloda elma yedim hemen hemen .

kilom suan 94 ve hedefim 70 olmak ay insalah veririm

Ozlem:KK68:

bende bugun basladım. aynı kilodayız. beraber devam edelim mi
doğum sonrası şiştim iyice nefret ediyorum kendimden

merhaba Komanchero... Yorumunu okudum ve çok şaşırdım :) geçen sene 12kg vemişsin.. görüntüde nasıl bi değişim oldu ve ne kadar bi sürede verdin o kiloyu :) 50kgdeyken de yapacağını söylemişsin.. yaptın mı.. yaptıysan istediğin sonucu alabildin mi..?

merhaba arkadaslar

ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim

ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti

1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi

ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim

sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine

ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar

gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc

bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:

X