Iyi geceler hanimlar.bende yarin elma diyetine basliyorum .ben aksam 18.30 kadar her 2 saate bir elma yrsem ondan sonra yemesem sorun olurmu yani normaldr en son 20 de yemek lazimmis ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elma diyetini nasıl yapıyosunuz?
Ve hızlı kilo veren var mı aranızda. Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz
sabah 2 kepek ekmegin arasina 1 dilim az yagli peynirle tost yapip yaninda domates salatalik biber ve zeytinle kahvalti yapicaksin ve her iki saate 1 yesil elma yiceksin yesil cay iciceksin gun boyu ve 3 litre su iciceksin en son saat 20 de elma yemeyi keseceksin
ben 2 haftada 5 kilo verdim
Vayy çok iyimiş. Yemek olarak tek kahvaltı yapmak gün boyu acıktırır
Kizlar diyetimin 3. Gunuydu bugün ben teyzemlerde cok az biraz kacamak yaptım. Ama yarın tekrar devam edicem. Spor salonuna gidiyorum orda eritirim artik:) aynaya bakinca zayifladigimi hissedebiliyorum.
benim bugun bu diyete 3 cu haftamin sonu ve 3 hefte da tam 5.700 kg vermisim
4 cu haftama basladim bayaga alistim bu diyete cok kolay ve pratik geliyor yemek hazirlamak yok elmami yiyorum isime bakiyorum
Tebrikler canım nasıl verdin merak ettim bende yarın başlıycam yardımcı olurmusun canım
elimden geldigi kadariyla yardimci olurum ama sadece diyete soylenenleri yaptim ve canim biseyi cok isterse yedim boylece 4 haftadir hic asiriya kacip ac kalmadim