Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bol şanslar canım size

Bugün biraz kahvaltıyı fazla kaçırdım koca bir tost yedim
İki saat sonra da elma yedim 1 tane

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
hanımlar merhaba bu başlığı yeni gördüm de fikir sahibi olmak istemiştim yalnız sayfalar epey çoğalmış atlayarak baktığımda bir çok hanım sonuç almış görünüyor fakat yakın zamanda yapmakta olan ve faydasını görenler varsa benimle paylaşırsa çok memnun olurum iyi akşamlar...

selam kizlar

bu diyeti yapan yokmu ? benim 2.gunum bi kac kisi olsa beraber daha guzel olurdu

6 kilo fazlam var, dun biraz zor gecti ama bozmadim 1 kilo elmami yedim. bugun 2.gunum umarim guzel gecerr

Geluk bende yarın başlıyoruuum:)) elmalarımı aldım kasadaki kadıncağız bile şaşırdı okadar elmayı görünce:)

Kilom 61 şu an 55 e düşmeye çalışıyorum:) aslında baya uzun süredir diyetteyim ilk başladığımda 76 kiloydum. Dukanla 68 e düştüm sonrasında yine protein ağırlıklı ama bu sefer daha uzun sürede bu kiloya inmeyi başardım. Son 5 kilo üstüme yapıştı aylardır kilo veremıyorum. Artık yeter dedim ve yarın başlıyorum:) iş yerinde nasıl elma yiyebilicem bütün gün onu düşünüyorum sadece

Basladin mi canim?

bugun 3. gunum benim ilk gun cok zor gecmisti ama simdi alistim, hic aclik hissi yok elma bile yemek istemiyorum ama mecburen yiyorum

bende 60 kiloyum hedefim 55

Cumartesi sabah tartilcam bakalim o gune kadar degisiklik olacakmi

Son düzenleme:
Canım evt başladım :) biraz zorlanıyorum ilk günün cilvesi artık katlanıcam:)

Bende 1 hafta boyunca tartılmıcam nasıl bir değişiklik hissediyomusun kilo kaybı varmı sence :) inşallah 1 haftada 2,3 kilo verebiliriz
Çok heyecanlıyım. Eylül'de spor salonuna yazıldım haftada üç dört gün gidiyorum ama bi değişiklik yok gibi yani istediğim gibi sıkılaşamadım ve şu 5 kiloyu veremedim sen spor yapıyormusun?

Degisiklik var gibi ama tartilmadan bisey diyemem yinede ama cumartesi sabah tartilcam bakalim cumartesi gunu 5. gunum oluyor, ilk gun cook zor gecmisti benim diyeti bozmamak icin zor tuttum kendimi :) simdi cok iyi gidiyor sukur. yalniz yesil cayi sevmiyorum 2 bardak zor iciyorum

duzenli yaptigim bi spor yok suanda ama bugun leslie ile yuruyus yaptim 4 mile. ve yarim saat bisiklet surdum. oncekine gore daha cok hareket etmeye calisiyorum :) Boyle iste umarim verebiliriz.

bugun aksamin zor gecebilir senin bende oyle olmustu cok kriz gelirse aksam hemen uyu :)) ben oyle yaptim

Canım valla şu saate kadar ne krizler atlattım bi bilsen sabahtan beri aklımda sadece yemek yemek var :) diyet psikolojisi böyle oluyor

Bu diyetle ciddi kilo veren arkadaslar var inşallah bizde vericez:)
Çok mrk ediyorum kaç kilo vermiş olucaz
Canım iyi spor yapıosun yine ben aylardır gidiyorum göbeğim hala iki kat heheh gitmiyor o hep benimle malesef :) bugun erkenden yatıcam. Yeşil çay bende hiç sevmiyorum sonraki işte buz gibi oluo en sonunda dahada kötü oluo ama yapıcak birşey yok içmek gerekiyor diyette. Aslında hep içmek gerekiyor çok sağlıklı. Niye hep sağlıklı yiyecekler tatsız tuzsuz oluyor yıllardır artık diyet yapmaktan fenalık geldi vallahi :)

Aynen bende de oyle oldu ilk gun, ikinci biraz daha iyi olursun. mesela ben bugun sabah kahvaltida 2 dilim ekmek yemek gerekirken 1 dilimle doydum
ama elmayida zorla yiyorum bu diyetten sonra uzun bi sure elma yemek istemiyorummm

bende de o gobek sorunu var, dogumdan sonra yapisti gitmiyor gideceginide sanmiyorum ama zayiflasam kuculuyo yinede :)) 2,5 yasinda bir kizim var
yani o gobek benimle 2,5 senedir var

Dogru soyluyosun saglikli seyler hep lezzetsizz malesef ama yesil cayi sogutup icince daha iyi tadi sende bi oyle dene.

Sabah tartilsammi diyorum ya yarin 4. gun olacak ama cok merak ediyorum degisiklik varmi

Selam kizlar ben 5 gun yapip biraktim, tartildigimda 3 kilo gitmisti

Bu hafta devam edemeyecegim sinavlarim var cunku :18:

Yalniz diger haftalar bu diyetle devam etmek istemiyorum iyi kilolar cabuk gidiyor ama karnimda cok sislik oluyor malesef tuvalaete cikamiyorum ve gaz sorunu oluyor rahatsiz oldum o konuda vee uzun bi sure elma yemek istemiyorummmm

İş yerinden arkadaşım başlamış burdaki diyete sabahtan beri karşımda elma yiyor:) benim de epey fazlam var kendi otokontrolümü burdan yapmaya karar verdim 174 boyum 76.8 kiloydum bu sabah. Akşam gidip bir kaç kilo elma alacağım burdan da her sabah kilomu paylaşacağım kızlar:))

Bende dün başladım bugün ikinci günüm. Hasimato tiroidi hastasıyım metabolizma hızı yerlerde yani :) benim gibi olan var mı aranızda merak ettim. Ben 165 cm ve 91.7 ile başladım. Sizleri haberdar edeceğim. Görüşmek üzere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bayanlar :)
Salı günü 91.7 ile başlamıştım. Bu sabah yani perşembe ve 90.6 kg çıktım. Benim gibi tiroid hastası olan biri için süper bir eksi oldu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

14 yaşındayım 1.60 boy 70 kiloyum . Bu diyet yaşıma uygun değil belki ama çok az zamanım kaldı 1-2 aya kadar balomuz olucak ve ben kilolu olduğum için baloya gitmeme kararı aldım çünkü hiçbir elbise güzel durmuyor üstümde . Sınavımızda olucak 18 gün sonra bu yüzden yarın sabah başlıyorum bu diyete umarım işe yarar gün geçtikçe gelişme olursa yazarım baloya gitmeyi çokk çokk istiyorum umarım başarırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…