Insilun direnci varsa zorlanirsin.
Gerci ilk gun her zaman boyle geciyor orucun ilk gunu gibi.
Dun bas agirisindan oturamadim ama sabretttim bozmadim..bugun iyiyim sukur 5 gunde bir mola dusunuyorum. Metabolizma sasırsın. Bakalım cuma ne kadar vermis olacagım. Eger gerekli etkiyi gormezsem bırakacagım bende.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geluk bende yarın başlıyoruuum:)) elmalarımı aldım kasadaki kadıncağız bile şaşırdı okadar elmayı görünce:)
Kilom 61 şu an 55 e düşmeye çalışıyorum:) aslında baya uzun süredir diyetteyim ilk başladığımda 76 kiloydum. Dukanla 68 e düştüm sonrasında yine protein ağırlıklı ama bu sefer daha uzun sürede bu kiloya inmeyi başardım. Son 5 kilo üstüme yapıştı aylardır kilo veremıyorum. Artık yeter dedim ve yarın başlıyorum:) iş yerinde nasıl elma yiyebilicem bütün gün onu düşünüyorum sadece
Canım evt başladım :) biraz zorlanıyorum ilk günün cilvesi artık katlanıcam:)
Bende 1 hafta boyunca tartılmıcam nasıl bir değişiklik hissediyomusun kilo kaybı varmı sence :) inşallah 1 haftada 2,3 kilo verebiliriz
Çok heyecanlıyım. Eylül'de spor salonuna yazıldım haftada üç dört gün gidiyorum ama bi değişiklik yok gibi yani istediğim gibi sıkılaşamadım ve şu 5 kiloyu veremedimsen spor yapıyormusun?
Canım valla şu saate kadar ne krizler atlattım bi bilsen sabahtan beri aklımda sadece yemek yemek var :) diyet psikolojisi böyle oluyor
Bu diyetle ciddi kilo veren arkadaslar var inşallah bizde vericez:)
Çok mrk ediyorum kaç kilo vermiş olucaz
Canım iyi spor yapıosun yine ben aylardır gidiyorum göbeğim hala iki kat heheh gitmiyor o hep benimle malesef :) bugun erkenden yatıcam. Yeşil çay bende hiç sevmiyorum sonraki işte buz gibi oluo en sonunda dahada kötü oluo ama yapıcak birşey yok içmek gerekiyor diyette. Aslında hep içmek gerekiyor çok sağlıklı. Niye hep sağlıklı yiyecekler tatsız tuzsuz oluyoryıllardır artık diyet yapmaktan fenalık geldi vallahi :)
Selam kizlar ben 5 gun yapip biraktim, tartildigimda 3 kilo gitmisti
Bu hafta devam edemeyecegim sinavlarim var cunku :18:
Yalniz diger haftalar bu diyetle devam etmek istemiyorum iyi kilolar cabuk gidiyor ama karnimda cok sislik oluyor malesef tuvalaete cikamiyorum ve gaz sorunu oluyor rahatsiz oldum o konudavee uzun bi sure elma yemek istemiyorummmm [/QUOT
cnm elma diyeti yaparken sporda yaptınmı