- 23 Şubat 2014
- 33
- 0
- 34
yani sabah kahvaltı daha sonra yeşil elma mı yediniz bide canınız istediği herşeyi abartmamak kaydıyla mı yediniz. ne kadar zamandır yapıyorsunuz ve kaç kilo verdiniz bugün ilk denemem olacak ben 65 kiloyum hedefim 55 bakalım sonuç nolcak 1,66 boyum bide pkoluyum insülin direncim var zor kilo veriyorum yani cevap için sagol canım
sabah kahvalti yapmadan 30 dk once 500 ml 1 tatli kasigi karbonat karistirarak ictim sonra 600 ml naneli yesil cay icerek 1 peynirli tost la 4 zeytine ve salatalik domates yedim sonra her 1.5-2 saate bir yesil elma yedim aksam saat 20 ye kadar ilk hafta ilk 6 gun harfiyen uydum ve hic abur cubur yemedim 7 ci gun kavalti yerine saat 10 gibi 1 doner ekmek yedim (evet kebabci da calisiyorum o bakimdan her pazar sabahi ayni kahvaldim 1 doner ekmek) sonra 2 ci hafta 7 gun icerisinde 4 kere abur cubur yedim ( dondurma cornetto gibi pasta veya cips veya kizartma gibi nefsimi koreltmek icin ) sonra 3 cu hafta pazartesi gunu full canim ne isterse genelikle cukulata veya dondurma yedim ama diyeti de yaptim yaninda ve geri kalan gunlerde 2 kere den fazla ebur cubur yemedim ve 4 duncu haftam su an pazartesi ayni full canim ne istedise yedim diyet le birlikte tabi sonra carsamba 1 yesil biber dolmasi yedim oglen ve dun oglen 1 dondurma yedim bugun iste oglene tavuk pilav yicem yani 4 haftadir hep yesil elma sikilmamak icin canim ne isterse abartmadan yiyorum ve boyle yaparak haaa her gun de butlaka 1.200 ml yesil naneli cay icerim ve 1.500 ml de su cok onemli bu
1 ci hafta 3.800 kg verdim
2 ci hafta 1 kg verdim
3 cu hafta 900 g verdim
toplam 3 haftada 5.700 kg verdim
4 cu haftada artik pazartesi bakicaz ama bir 800 - 900 gr bekliyorum
ben cok sevdim kendi tarzimdaki diyetimi
size kolay gelsin