- 23 Şubat 2014
- 33
- 0
- 34
yani sabah kahvaltı daha sonra yeşil elma mı yediniz bide canınız istediği herşeyi abartmamak kaydıyla mı yediniz. ne kadar zamandır yapıyorsunuz ve kaç kilo verdiniz bugün ilk denemem olacak ben 65 kiloyum hedefim 55 bakalım sonuç nolcak 1,66 boyum bide pkoluyum insülin direncim varzor kilo veriyorum yani cevap için sagol canım
sabah kahvalti yapmadan 30 dk once 500 ml 1 tatli kasigi karbonat karistirarak ictim sonra 600 ml naneli yesil cay icerek 1 peynirli tost la 4 zeytine ve salatalik domates yedim sonra her 1.5-2 saate bir yesil elma yedim aksam saat 20 ye kadar ilk hafta ilk 6 gun harfiyen uydum ve hic abur cubur yemedim 7 ci gun kavalti yerine saat 10 gibi 1 doner ekmek yedim (evet kebabci da calisiyorum o bakimdan her pazar sabahi ayni kahvaldim 1 doner ekmek) sonra 2 ci hafta 7 gun icerisinde 4 kere abur cubur yedim ( dondurma cornetto gibi pasta veya cips veya kizartma gibi nefsimi koreltmek icin ) sonra 3 cu hafta pazartesi gunu full canim ne isterse genelikle cukulata veya dondurma yedim ama diyeti de yaptim yaninda ve geri kalan gunlerde 2 kere den fazla ebur cubur yemedim ve 4 duncu haftam su an pazartesi ayni full canim ne istedise yedim diyet le birlikte tabi sonra carsamba 1 yesil biber dolmasi yedim oglen ve dun oglen 1 dondurma yedim bugun iste oglene tavuk pilav yicem yani 4 haftadir hep yesil elma sikilmamak icin canim ne isterse abartmadan yiyorum ve boyle yaparak haaa her gun de butlaka 1.200 ml yesil naneli cay icerim ve 1.500 ml de su cok onemli bu
1 ci hafta 3.800 kg verdim
2 ci hafta 1 kg verdim
3 cu hafta 900 g verdim
toplam 3 haftada 5.700 kg verdim
4 cu haftada artik pazartesi bakicaz ama bir 800 - 900 gr bekliyorum
ben cok sevdim kendi tarzimdaki diyetimi
size kolay gelsin
cevap için teşekkürler bugün başlayamadım p.tesi başlayacam haftasonu mutlaka eşimle biryerlere gideriz onun için başlamadım bide bugün öğlen karnıyarık vardı bulgur pilavı ne zamandır canım istiyordu bende yedim akşamı elmayla kapatacam inş. cevap için sagol canım iyi vermişsin darısı beni,mde başıma inş. gelişmeleri yazarım
insallah hadi bakalim ha bide tum hafta boyunca sakin tartilma ptesi sabahlari sadece boylece verdi gini degilde aldigini gormesin morele iyi geliyor cukulata ama 100-200 gr fazla icin moralimiz bozulmasin 7 gunde nasil olsa biseyler vermis oluyoruz
Kızlar merhabalar. Yıllar sonra tekrar elma diyeti yapmaya karar verdim. 4 sene once yine bu topikte baslamistim elma diyetine :) ve 5 kilo vermistim. O zamanlar fazlalıgım da 5 kiloydu ama simdi 10 kilo fazlam var. Ve moralim sifir sifir sifir.
Bugun elmalarımı alıp pazartesi baslıyorum ins. Tam hafta uymasam da en az 4 gun uygulasam o da kar. Cunku bu diyet ilk gunden basliyor kilo verdirmeye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım 5 kiloyu ne kadar zamnada verdin ve ne kadar zamanda aldın dikkat etmedin mi acababende p.tesi başlamayı düşünüyordum ama bugün başlıycam inş. bu sefer kararlıyım inş. sen nasıl yapıyorsun bu diyeti ilk 1 hafta kimi sadece kahvaltı yapıyor sonra elma su yeşil çay kimi öğlenleri çorba yumurta falan yemiş sen nasıl yapcan canım bol şanslar
Canım ben aslında uzun sure korudum kilomu. Anne olmak hamilelik vs derken aldım kilo biraz da saldım acikcasi. Kizim 2 yasinda ama ben hala veremedim aslinda tekrar verdim ve aldim...
Ben hatirladigim kadariyla 20 gunde vermistim ama yine bir gecmis yazilarima bakip net bir bilgi veririm. Destek olalim birbirimize. O zamanlar cok aktifti topik, herkes 4-5kg vermisti.
Ben kahvalti ve 2 saatte bir elma sekize kadar bol da yesilcay. Bu sekilde yapiyorum.
Kızınızı allah bağışlasın canım bende hamile kalmak için zayıflıyorum tüp tedavisi gördüm ve çok kilo aldım verip tekrar deniycem. 20 gün sadece kahvaltı ve elma imş sıkılmam ben 2 haftadır 17 den sonra yemek yememetopiğindryim 2 kilo verdim sporda yapıyorum tabinide insülin direnci var pkoluyumonun için zorkilo veriyorumbugün 13.30 da kahvaltı yaptım 6 kadar 3 elma yedim 8 gibi 2 lokmalık ay çöreği ve azcık kuruyemiş yedim ama şuan başın dönüyort açlıkdan titriyorum resmen inş yarın böyle olmsm olursam bu diyeti yapamam bol şans canım inş hedefine ulaşırsın :))
Allah tez zamanda hayırlı bir hamilelik nasip etsin canım. Pkona ragmen kilo vermissin masallah tebrikler.
Bakalim ins. Ben bu diyeti seviyorum erken verdiriyor diye. Bir ara karatay da yaptim ama ekmeksiz yasayamam olurum :) sonra biraktim. O zamanda 4 kilo vermistim. Hadi hayirlisi bakalim.
Deneyimlerimi hergun yazamicam ama firsat buldukca kapsamli yazarim. Hepimize hizli zayiflamalar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb kizlar bende basladim elma diyetine bakalim ne olacak insallah zayiflarim
amin canım çok sagol bugünde deniycem ben bakalım nolcak sabah güzel bi kahvaltı yaptımm birazdan yeşil çay içecem sonra elmalar gelsin :) fırsat buldukça yaz canım acaba pkoya zararı varmı bu diyetin diye araştırcam ben çok zor veriyorum üstelik her akşam 50 dk eliptik bisiklet ve 20 mekik çekiyorum 15 dk yürüyüş yapıyorum anca böyle bakalım bende karatya yaptım ama ekmeksiz yapamıyorum dukanda yaptım oda olmadı çabuk sıkıldım valla bakalım elma nolcak
süper sporla destekliyor oluşun ama inş enerjin kalırpkoya bir etkisi var mı hiç bilmiyorum canım.
bende kahvaltımı yaptım;
bir dilim tam bugday ekmeği
bir yumurta
2 küp peynir
biraz tereyağı ve bal
1 kupa yeşil çay
gelişmeleri yaz canım başarılar
Mrb ecrin sagol, bakalim gunde iki dilim ekmek, yesil cay ve elmalar la gunum gecciyor.
28inde basladim diyete bakalim ne olacak gelismelerden haber ederim seni
Sen de yapiyormusun bu diyeti zayiflayabildin mi
canım ben pazar günü yaptım ama zor durdum dün denedim ama yapamadım ve bıraktım insülin direnci var bende yapamıyorum sana bol şanslar canım