- 23 Şubat 2014
- 33
- 0
- 34
İyi dayanmışsınız.
2 hafta boyunca hep diyete sadık mı kaldınız ?
Kaçamaklarınız oldu mu ?
Canım ya senin yaşın bu diyet için uygun değil. Daha sağlıklı diyetler yapmalısın , gelişme çağındasın sen. Abla olarak sana tavsiyem , klasik olacak ama 3 beyazdan uzak durup yürüyüşle daha uzun vadede istediğin kiloya gelmeye çalışsan daha iyi olmaz mı ?
Geçmez kievet en iyisi bu elma yiyerek omur mu gecer
Geçmez ki
Zaten bir süre sonra , insan elma yemek istemiyor .
Bu hafta içi elma diyeti , hafta sonu güzel kahvaltı sonrasında elma.
önümüzdeki haftan itibaren ise yemeklerden kısarak diyet , arada bünyeyi şaşırtmak için 2-3 günlük elma diyeti. Niyetim bu şekilde ama bakalım ne kadar uygulayabileceğim.Yazması kolay
Sırf elma diyetiyse kilo verişinde geri alması da kolay olur maalesef .
İyi dayanmışsınız.
2 hafta boyunca hep diyete sadık mı kaldınız ?
Kaçamaklarınız oldu mu ?
ilk hafta hep sadiktim ikinci hafta ise 4 gun boyunca 1 kere kacamak yaptim mesela 1 ci gun 2 tane kalbura basti 2 ci gun 1 peynirli pogaca 3 cu gun az manti 4 cu gun ise 1 tane cukulatali kremali pasta dilimi yedim esime hep guzel pasta ve yemekler yaptigim icin canim cekti ama abartmadim
bide ben her pazar ogle 1 doner durumu yerim ondan vaz gecmem
ama genede kilo verdim 2 ci hafta 1 kilo
Ben kahvaltıda 3 zeytın,1 yumurta cok az kepek ekmegı yedım. yıyemıyorum tıkıyor.. 1 tane elmamı yedım..
arkadaşlar yapaaan yok muu? benim yumurtam kaynıyor kahvaltımı yapıcam sonra 2 saatte bır elma. aralıktada spor yapıcam. sporsuz yaparsanız göbeginiz sarsar benden söylemesii :)))) iyi diyetler kızlar haava tam yürümelik takın kulaklıgı oh miiis.
Ben kahvaltıda 3 zeytın,1 yumurta cok az kepek ekmegı yedım. yıyemıyorum tıkıyor.. 1 tane elmamı yedım..
evet sabahlari bende bazen hic yiyesim yok ama tek degisik besin oldugu icin zorluyorum kendimi neticede sonra hep elma yiyoruz
evet sabahlari bende bazen hic yiyesim yok ama tek degisik besin oldugu icin zorluyorum kendimi neticede sonra hep elma yiyoruz
Ben fazla elma yiyemiyorum bugün 2 tane yedim
Ben fazla elma yiyemiyorum bugün 2 tane yedim
ooo cok az geri ne yiyosun ki
Kızlar yardım edinndün başladım şansa regl oldum en fazla 4 tane yiyebiliyorum karnım şiş tatlı isteğime engel olamıyorum ne yapıcam yardım edın ya uff
ooo cok az geri ne yiyosun ki
Birsey yemiyorum .s bugundd bir bucuk elma yedim kahvaltıyi gec yapıyorum. Bozmak yokkk kızlar
Birsey yemiyorum .s bugundd bir bucuk elma yedim kahvaltıyi gec yapıyorum. Bozmak yokkk kızlar
cok az yiyosun sonunda ac kalmayasin
Yeme sakin tatlim yeme.
Kızlar yardım edinndün başladım şansa regl oldum en fazla 4 tane yiyebiliyorum karnım şiş tatlı isteğime engel olamıyorum ne yapıcam yardım edın ya uff