Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

:nazar::nazar::nazar: İyi dayanmışsınız.
2 hafta boyunca hep diyete sadık mı kaldınız ?
Kaçamaklarınız oldu mu ?

Canım ya senin yaşın bu diyet için uygun değil. Daha sağlıklı diyetler yapmalısın , gelişme çağındasın sen. Abla olarak sana tavsiyem , klasik olacak ama 3 beyazdan uzak durup yürüyüşle daha uzun vadede istediğin kiloya gelmeye çalışsan daha iyi olmaz mı ? :KK34:

ilk hafta hep sadiktim ikinci hafta ise 4 gun boyunca 1 kere kacamak yaptim mesela 1 ci gun 2 tane kalbura basti 2 ci gun 1 peynirli pogaca 3 cu gun az manti 4 cu gun ise 1 tane cukulatali kremali pasta dilimi yedim esime hep guzel pasta ve yemekler yaptigim icin canim cekti ama abartmadim

bide ben her pazar ogle 1 doner durumu yerim ondan vaz gecmem

ama genede kilo verdim 2 ci hafta 1 kilo

canim birsey istedimi yerim cunku sonunda kendimi hep tutarsam kotu oluyor evde ne varsa silip supururum:KK1:

evet en iyisi bu elma yiyerek omur mu gecer
Geçmez ki :KK50:
Zaten bir süre sonra , insan elma yemek istemiyor .
Bu hafta içi elma diyeti , hafta sonu güzel kahvaltı sonrasında elma.
önümüzdeki haftan itibaren ise yemeklerden kısarak diyet , arada bünyeyi şaşırtmak için 2-3 günlük elma diyeti. Niyetim bu şekilde ama bakalım ne kadar uygulayabileceğim.Yazması kolay :KK31:
Sırf elma diyetiyse kilo verişinde geri alması da kolay olur maalesef .

Geçmez ki :KK50:
Zaten bir süre sonra , insan elma yemek istemiyor .
Bu hafta içi elma diyeti , hafta sonu güzel kahvaltı sonrasında elma.
önümüzdeki haftan itibaren ise yemeklerden kısarak diyet , arada bünyeyi şaşırtmak için 2-3 günlük elma diyeti. Niyetim bu şekilde ama bakalım ne kadar uygulayabileceğim.Yazması kolay :KK31:
Sırf elma diyetiyse kilo verişinde geri alması da kolay olur maalesef .

evet ondan korkuyorum geri almaktan o yuzden canim biseyi cok isterse yiyorum vucut alissin ki sonra kilo olarak bana geri donmesin

Adetim bugün bitti ve artık tamamen başlayabilirim. Ben sabahları kosucam arkadaslar iyi geliyor temiz hava da, yarın kesinlikle başlıyorum. 1.70 , 60 kilo. Hedef 50 :)

arkadaşlar yapaaan yok muu? benim yumurtam kaynıyor kahvaltımı yapıcam sonra 2 saatte bır elma. aralıktada spor yapıcam. sporsuz yaparsanız göbeginiz sarsar benden söylemesii :)))) iyi diyetler kızlar haava tam yürümelik takın kulaklıgı oh miiis.

:nazar::nazar::nazar: İyi dayanmışsınız.
2 hafta boyunca hep diyete sadık mı kaldınız ?
Kaçamaklarınız oldu mu ?

ilk hafta hep sadiktim ikinci hafta ise 4 gun boyunca 1 kere kacamak yaptim mesela 1 ci gun 2 tane kalbura basti 2 ci gun 1 peynirli pogaca 3 cu gun az manti 4 cu gun ise 1 tane cukulatali kremali pasta dilimi yedim esime hep guzel pasta ve yemekler yaptigim icin canim cekti ama abartmadim

bide ben her pazar ogle 1 doner durumu yerim ondan vaz gecmem

ama genede kilo verdim 2 ci hafta 1 kilo

Ben kahvaltıda 3 zeytın,1 yumurta cok az kepek ekmegı yedım. yıyemıyorum tıkıyor.. 1 tane elmamı yedım..

arkadaşlar yapaaan yok muu? benim yumurtam kaynıyor kahvaltımı yapıcam sonra 2 saatte bır elma. aralıktada spor yapıcam. sporsuz yaparsanız göbeginiz sarsar benden söylemesii :)))) iyi diyetler kızlar haava tam yürümelik takın kulaklıgı oh miiis.

diyetin 3 cu hatasindayim ve 2 ci haftanin ortasinda bazi gun gobegim ariyordu ama acayip bir ari sarsma gibi ondan olabilir spor yapayim bari bir an once
tsk ler:18::emir_bebek:

Hic kacamak yapmadim 6 bardak su ictim bide yesil cay ama fazla icemiyorum tuvalete cok cikartiyor. Yarinnda spora yaziliyorum. Haydi devam kizlar :))))) optm

Kızlar yardım edinn :KK43: dün başladım şansa regl oldum en fazla 4 tane yiyebiliyorum karnım şiş tatlı isteğime engel olamıyorum ne yapıcam yardım edın ya uff:KK43::KK43::KK43:

X