Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

şubat10 elma diyeti ile mi 3.gün ne yapıtyosun sadece elmamı tüketiyosunz

Merhaba,
Evet sadece elma tüketiyorum 2 saatte bir..
Kahvaltım ise 2 dilim kepek ekmeği, 1 kibrik kutusu kadar beyaz peynir (yağsız), domates, salatalık..

3 kg verebildim şimdiye kadar

Canım ben devam ediyorum ama durdu anlamadığım bir şekilde sabahta akşamda tartılsam 3 kg eksik çıkıyor

Canım morelini bozma ben daha bugun başladım . 6 günün sonunda tartılmayı düşünüyorum morelimi bozmayacağım gidecek 4 kilo ben inanıyorum

ah kızlaar ben yapamıyorum evde duramıyorum cunku yarın tekrar sehır dısına gıdıcem ve haftaya carsamba dugunum vaar ıstedgm kıloda olmama 5 kılo var ve bu dıyet tam benlık amaa bı turlu yapamadıım ben sızın yorumları okudukca motıve oluyorum salı gunu nasıpse eve gelıcem 23 une kadar bıseyler yapıcam ınsallah spor yapıyorum fark edıyoo asla bırakmayın azmınızı Allah yardımcımız olsun optum hepınızıı:)

Bu hafta salı günü başlayıp cuma bıraktım. 3 günde 3 kilo verdim. Cuma öğlen simit akşam balık yedim. Bu arada ben sabahları kahvaltı yapmadım nesfit yedim. Bugün sabah kahvaltımı yaptım ve elma diyetine tekrar devam, cumaya kadar sabredebilirsem ve bozmazsam cuma günü kaç kilo verdiğimi yazacağım. Buarada çok halsizlik yapıyor. Ben diyetisyenle 12 kilo verdim ama kilo vermem durduğu için vücudu şaşırtmak amacıyla yapıyorum. Çünkü hedefim 20 kilo vererek 58 olmak.

Selam hanımlar bu diyeti yeni araştırmaya başladım eğer midede ekşime varsa yeşil elma yenmemliymiş kırmızı elma tüketilmeli yazıyor fakat midede ekşime yoksa yeşil elma tüketiliyormuş.
Başka bilgisi veya kırmızı elma yiyerek zayıflayan varmı acaba?

bende bugun basladım kızlar sabah kahvaltımı yaptım ıkı saatte bır elma yyıyorum mıdem eksıyor sankı ara ara hafıfte yanma var kazınıyor sankı ya bayagı zormus ıkı satte bır yıyecegbım ıcın acıkmam dıyordum yıne de devam edıcem bı degısıklık olursa sızınle paylasırım

uff yine kilo aldım :/ bu sabah başladım bende. tartıldığımda 55.7 kiloydum. kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği,yarım yağlı peynir,1 küçük domates,salatalık,biber ve haşlanmış yumurta yedim.
2 saatte bir ekşi elma yiyorum. birazcık acıktım ama dayanacağım.yarın tartılıp yazacağım size

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Meraba arkadaslar hatta arkadaslar degil de ablalarim:) ben de ilk defa yorum yapiyorum.yasim 17,5 kilom 57 boyum 1,65 hedefim 48 kilo insallah sizin motivelerinizle hedefime ulasicam.yarin sabah net kilomu ve kahvatlimi yazarim

hanımlar merhaba,
bu benim yüzüncü kilo verme çabam heralde.. bugun elma diyetine başladım. sabah kepek ekmeğiyle beyaz peynirli tost yedim. ilk elmayı 12.30 da yemiştim şimdi yeşil çay içiyorum. 70. 7 yim şu an ilk hedef 65 boy 1.65
bişey sormak istiyorum kan tahlilinden vucudun hangi besinlere dirençli olup olmadığı anlaşılıyormuş sanırım.yani bazı besinler vucuda kilo yaparken bazıları yapmıyormuş kişiye göre ve buna göre kilo verilebiliyormuş. böyle bir şey duydunuz mu diyetisyene gidenler acaba kan tahlili falan yaptırdılar mı? bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
şimdiden teşekkürler

bahsettigin kan tahlili galiba york test.bildigim kadariyla oldukca pahali bir test.diyetisyenler yapiyormu bilmiyorum. ben de yarin baslamayi düsünüyorum elma diyetine.elmayi da cok severim.insallah kilo verebilirim.

Merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum ya çocukluğumdan beri hiç zayıf olmadım artık olmak istiyorum yardım edin banada 1 haftadır lahana çorbası diyetini yapıyodum 85 ten 81 kg düştüm boyum 1.71 65 felan olmak istiyorum sabah başlıcam diyete destek olalım birbirimize yoksa başaramıcamdan korkuyorum

günaydın hanımlar,
elma dün beni mahvetti diyebilirim açıkca. oysa elmayı çok severim ama akşama doğru midemi bulandırdı. 5 gibi salata yedim 1 tane de badem benim kaçamaklar bunlar bugun 4 e kadar dersim var dayanabilirsem dewam edicem elmaya
az önce tartıldım 71.1

bahsettigin kan tahlili galiba york test.bildigim kadariyla oldukca pahali bir test.diyetisyenler yapiyormu bilmiyorum. ben de yarin baslamayi düsünüyorum elma diyetine.elmayi da cok severim.insallah kilo verebilirim.

teşekkür ederim peki bu hastanelerin hangi bölümünde yapılıyor biliyor musun?

Geçmiş olsun ekşi elma olduğundandır mide asidini yükseltmiştir bunu dengelemek için sabah kahvaltı yapmalıyız canım aksatma kahvaltını salata yiyebilirsiniz demişlerdi zaten yağsız olduğu sürece takma kafana kaçamak sayılmaz o tam gaz devam diyete :)

iştee benim diyetimmm =)) geçen hafta 3 gün uyguladım 2 kilo verdim sonra özel günüm başladı bozdum mecburen ve kilo almadım =) bugün tekrar başladım bakalım çok seviyorum bu diyeti zorlamıyor hiç

iştee benim diyetimmm =)) geçen hafta 3 gün uyguladım 2 kilo verdim sonra özel günüm başladı bozdum mecburen ve kilo almadım =) bugün tekrar başladım bakalım çok seviyorum bu diyeti zorlamıyor hiç

Bende bugün başladım ama şimdilik zorlanmıyorum bakalım bide öncesinde lahana çorbası içtiğim için zorlanıcamı hiç zannetmiyorum ama elmadan tiksinirim die korkuyorum sende oldu mu öle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…