şubat10 elma diyeti ile mi 3.gün ne yapıtyosun sadece elmamı tüketiyosunz
:))) benim de 4.günüm bugün aynı gün başlamıştık seninle bugün dayanamadım sabah tartıldım 2 kilo gitmiş 3 gündeama muhtemelen sudur bu gidenler yağlar daha sonra gider diye düşünüyorum.
benim de özellikle akşamları gözümün önünden misket köfteler patates kızartmaları soslar falan geçiyor ama çok şükür bozmadım diyetimi çok midem kazınırsa akşamları bir iki yaprak marul atıyorum ağzıma o kadar yeşil elmadan sonra marul kebap gibi geliyor
merhaba kızlar diyetler nasıl gidiyor ben 6 günde 3 kilo vermişim yarın tam bir hafta bitmiş olacak. ilginçtir ilk 3 gün bayağı zorlandım ama son 3 gündür hiç sıkıntı yaşamadım acıkmadım yani gündüz elmalarımı yiyorum yalnız yeşil çay içemiyorum ben nefret ediyorum ama yarından itibaren onu da içmeye başlıcam el mecbur.
Canım ben devam ediyorum ama durdu anlamadığım bir şekilde sabahta akşamda tartılsam 3 kg eksik çıkıyor
şuan nasılsınız nasıl geçiyor.
Canım morelini bozma ben daha bugun başladım . 6 günün sonunda tartılmayı düşünüyorum morelimi bozmayacağım gidecek 4 kilo ben inanıyorum
hanımlar merhaba,
bu benim yüzüncü kilo verme çabam heralde.. bugun elma diyetine başladım. sabah kepek ekmeğiyle beyaz peynirli tost yedim. ilk elmayı 12.30 da yemiştim şimdi yeşil çay içiyorum. 70. 7 yim şu an ilk hedef 65 boy 1.65
bişey sormak istiyorum kan tahlilinden vucudun hangi besinlere dirençli olup olmadığı anlaşılıyormuş sanırım.yani bazı besinler vucuda kilo yaparken bazıları yapmıyormuş kişiye göre ve buna göre kilo verilebiliyormuş. böyle bir şey duydunuz mu diyetisyene gidenler acaba kan tahlili falan yaptırdılar mı? bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
şimdiden teşekkürler
bahsettigin kan tahlili galiba york test.bildigim kadariyla oldukca pahali bir test.diyetisyenler yapiyormu bilmiyorum. ben de yarin baslamayi düsünüyorum elma diyetine.elmayi da cok severim.insallah kilo verebilirim.
Geçmiş olsun ekşi elma olduğundandır mide asidini yükseltmiştir bunu dengelemek için sabah kahvaltı yapmalıyız canım aksatma kahvaltını salata yiyebilirsiniz demişlerdi zaten yağsız olduğu sürece takma kafana kaçamak sayılmaz o tam gaz devam diyete :)günaydın hanımlar,
elma dün beni mahvetti diyebilirim açıkca. oysa elmayı çok severim ama akşama doğru midemi bulandırdı. 5 gibi salata yedim 1 tane de badem benim kaçamaklar bunlar bugun 4 e kadar dersim var dayanabilirsem dewam edicem elmaya
az önce tartıldım 71.1
Geçmiş olsun ekşi elma olduğundandır mide asidini yükseltmiştir bunu dengelemek için sabah kahvaltı yapmalıyız canım aksatma kahvaltını salata yiyebilirsiniz demişlerdi zaten yağsız olduğu sürece takma kafana kaçamak sayılmaz o tam gaz devam diyete :)
günaydın hanımlar,
elma dün beni mahvetti diyebilirim açıkca. oysa elmayı çok severim ama akşama doğru midemi bulandırdı. 5 gibi salata yedim 1 tane de badem benim kaçamaklar bunlar bugun 4 e kadar dersim var dayanabilirsem dewam edicem elmaya
az önce tartıldım 71.1
iştee benim diyetimmm =)) geçen hafta 3 gün uyguladım 2 kilo verdim sonra özel günüm başladı bozdum mecburen ve kilo almadım =) bugün tekrar başladım bakalım çok seviyorum bu diyeti zorlamıyor hiç