- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1 nisanda başladım 101.8 ile yani kilomuz aynıymış bende pazartesi tartılıcam..ben bu hafta spor yapamadım pek fazla..sen bu diyetle mi devam etmeyi düşünüyorsun ?
kabuklu daha iyi olur bence canım.günaydın arkdaşlar,bir soru daha sorabilir miyim,elma kabuklu kabuksuz fark ediyor mu
evet çünkü çok diyet denedim en güzel ve kolay bununla kilo verdim bi de lahana diyetiyle. Bunu 20 kilo verene kadar yapıp sonra lahana diyeti yapacağım sonra tekrar buna başlayacağım inşallah :)
kızlar bende bugün başladımmmm ama midem çok fena kazınıyo elmayı yedikçe yaaa inş. bir hafta başarabilirim 62.300 üm hedefim 58 olmak....
ben 4.300 verdim arkadaşlar haftasonu sekteye uğradı ama bu hafta daha sıkı asılacağım
tebrikler umarım bendede o kadar işe yarar
. Ben de dün başladım diyete yalnız bişey sorcam sabahları kahvaltı yapıyorum 2 dilim kepek ekmek ile sonra yeşil çay ve elma yiyorum bütün gün ama dün den bu yana bi eksilme olmadı kilomda sizde durum nasılbugun 1 kg.elmamı aldım :) bakalım
. Ben de dün başladım diyete yalnız bişey sorcam sabahları kahvaltı yapıyorum 2 dilim kepek ekmek ile sonra yeşil çay ve elma yiyorum bütün gün ama dün den bu yana bi eksilme olmadı kilomda sizde durum nasıl
bende yarın başlıyorum çok heycanlıyım varmı bir arkadas birlikte başlayalım.