Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yaa bugun 1 kg gittiğini görünce daha da hırslandım yoksa bu baş ağrısıyla bırakacaktım ama devam :) pazartesiye kadar tartılmıcam bakalım bir hafta sonunda ne kadar gitmiş olacak :)

sen kaç kiloyla başladın boyun kaç ? benim yol uzun boy 1.73 kilo 101.8

sen kaç kiloyla başladın boyun kaç ? benim yol uzun boy 1.73 kilo 101.8

benim boy 1.68 kilo 67.1 di su anda 66.0 :) 48 den geldim bu kiloya kısa zamanda. en azından 10 kilosunu vermek istiyorum yol uzun deme canım başlamışsın ne güzel devam edersen inşallah verirsin bende pek irade yok bırakmam umarım sen de bırakma

bende 65 ten çıktım bu kilolara son 4 yılda..115 ten düştüm 101 e şimdide bu diyeti deniyorum bakalım şimdilik iyi gidiyor..umarım bu hafta çift hanelere geçebilirim :) inş veririz hepimiz.

Bende dün başladım sabah uyandığımda 1 kilom girmişti.. Bu kadar kilo elma yemekte aynı senin gibi bende zorlanıyorum bugün 4 tane elma yiyebildim mesela yarın 2 kilo elmayı nasıl yicem bilmem. Acaba sadece acıktıkca yesek olmazmı? Yarın sbah kalktığımda da 1 kilo eksik görürsem dünyalar benim olur ay inş verebiliriz şu kiloları yaa

KızlaR bugün 3.günüm dün 1 kilo verip 60 a düşmüstüm ama bu sabah bir hevesle kalkıp tartıldığımda yine 60 ı gördüm.. Bu 60 lı kilolar bir tabu sanki kurtulamıyorum bir türlu bugun 2 kilo elma yemem lazım ama nasıl yicem bilmiyorum. Sizce az elma yediğimden mi veremedim ? Cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

ya ben de bitiremiyorum işte elmaları ama devam ediyorum pzt ye kadar tartılmıcam diyodum ama dayanamadım bugün tartıldım 4 gün sonunda toplam 2 kg vermişim :) sadece ilk gün bir kilo elma yedim diğer günler hep az oldu ama vermişim biraz yine de :)) o yuzden devam ediyorum sen de yiyebildiğin kadar ye canım inş vericez bu kiloları

Ay inş canım yaaa.. 4 günde 2 kilo iyi gitmiş darısı benim başıma ben dayanamıyom her banyoya gidişimde tartıya çıkıyom tartı manyağı oldum resmen

Ay inş canım yaaa.. 4 günde 2 kilo iyi gitmiş darısı benim başıma ben dayanamıyom her banyoya gidişimde tartıya çıkıyom tartı manyağı oldum resmen

en doğru sonuç sabah tuvalete gittikten sonra tartılınca oluyormus. gün boyu tartılma sen de moralin bozulur canım cunku surekli bişeyler yiyip içiyoruz haliyle farklı çıkar. hadi bakalım tam gaz devam :))

benimde bugün 5. günümdü..pazartesi tartılacağım ve çok merak ediyorum kaç kilo verdiğimi..ben hergün o güne ait elma miktarını bitirmeye çalışıyorum..ne kadar yenebilirse o kadar iyi..2.5 litre su içiyorum kaç gündür ve 2 yada 3 kupa yeşil çay içiyorum..bu hafta spor yapamadım bakalım sporsuz kaç kilo olacak..inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.

Bende yarin basliyorum bu diyete :) Su an 67 kilodayim, hedefim yaza kadar 52 kiloya ulasmak. Bu diyetde aksamlari saat kaca kadar elma yiyebilcez?

benim de 11. günümde toplamda 5 kilo gitti kızlar ben de dayanamayıp tartılıyorum

cincikk süper vermişsin valla maşallah diyelim. ben bugün yine 60 kilodayım dedim size tabu sanki yıkılamıyor. yapıştı kaldı... bugün havanın güzel olması ve ev ahalisi olarak hep birlikte evde olmamız dolayısı ile diyeti bozdum.. ama yarın hava yağışlıymış yarın devam ederim artıkın :))) Hepinize iyi hafta sonları:)

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. bu diyeti daha önce denedim ama boğazımı tutamadım, az elma yedim hiç kilo veremedim. en son 1 nisanda başladım ilk başta zor oldu ama artık kendime dur demeyi öğrendim. sadece elma yiyerek insan acıksa da zamanla geçiyormuş anladım ve bugün tam olarak 5 kilo verdim çok şükür. şimdi bu sonucu gördükten sonra artık elmalar benim için iskender, döner, lahmacun, hamburger yerine geçti dün sadece bulgur pilavı yedim birazcıkta pişmaniye yedim bugünde biraz çikolata yedim onun dışında hiç diyetimi bozmadım yani son iki gün hariç ama günde 3 lt su ve 5 bardak yeşilçayı hiç ihmal etmiyorum bunlar çok önemli. ayrıca her sabah yürüyüş ve pilates yapıyorum. acayip hırs yaptım inşallah bu sefer olacak tabi kilom fazla olduğu için 6 günde 5 kilo verdiğimi düşünüyorum. 102 kiloydum şimdi 97 kiloyum. bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler

bende 1 nisanda başladım 101.8 ile yani kilomuz aynıymış bende pazartesi tartılıcam..ben bu hafta spor yapamadım pek fazla..sen bu diyetle mi devam etmeyi düşünüyorsun ?

merhaba bende yeni üye oldum sırf bu forumu okuduğum için bende elma diyetine başladım dün bugün hemen tartıldım dayanamayıp 900 gr vermişim ama elmayı hiç sevmeyen biri olarak beni çok zorluyor bir de bol su içmek...

selam kızlar benide aranıza alır mıssınız? ve bu elma diyeti hakkında benide biraz bilgilendirebilir misiniz nasıl yapılıyor,sayfalaarı okumaya çalışıyorum ama bulamadım

selam kızlar benide aranıza alır mıssınız? ve bu elma diyeti hakkında benide biraz bilgilendirebilir misiniz nasıl yapılıyor,sayfalaarı okumaya çalışıyorum ama bulamadım

İlk sayfada yazıyor canım sabah ilk kahvaltını yaptıktan sonra başlıyorsun yeşil elma yemeye... Diğer elmalar değil sadece yeşil elma. Bol su ve yeşilçay takviyesi ile veriyorsun kiloları. İlk birkaç sayfayı okuyunca anlıyon zaten.. Hadi bakalım verelim hep birlikte kiloları :)

bu arada ben bugün pek zorlandım yahu 1 gün ara verdim sadece ama yemek yemek çok güzeldi. Bugün nefsime hakim olmaya çalışmakla geçti. Umarım yarın tarıda bir farklılık gorebilirim.. İy akşamlar

teşekkürler canım,baktım bende ilk sayfaya yeşil elma ayrıntısını görememiştim,allahtan yarın pazar var elmaları alırım artık :) hepimize kolay gelsin,inşallah yapabilirim bende,hepimize kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…