Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

lahanadan tiksinmeyen hiçbişeyden tiksinmez bence :KK1:

Ay canım tiksinmez olurmuyum 7.gün yapamadım ama 6 günde 5 kilomdan kurtardı beni şimdi elmaya bu arada doktorumda bi doktor vardı bugün kilo vermek istiyorsanız kesinlikle yeşil elma yemelisiniz yağlarınızı temizler dedi çok mutlu oldum bunu doktordan duyunca :))

Ay canım tiksinmez olurmuyum 7.gün yapamadım ama 6 günde 5 kilomdan kurtardı beni şimdi elmaya bu arada doktorumda bi doktor vardı bugün kilo vermek istiyorsanız kesinlikle yeşil elma yemelisiniz yağlarınızı temizler dedi çok mutlu oldum bunu doktordan duyunca :))

ben 3 kez lahana diyet girişiminde bulundum 3 üde başarısızlıkla sonuçlandı maalesef ama seni yürekten kutlarım gerçekten çok sağlam bir iraden varmış ayrıca tebrik ederim kısa sürede 5 kilodan kurtulmuşsun =)

lahanadan tiksinmeyen hiçbişeyden tiksinmez bence :KK1:

ben 3 kez lahana diyet girişiminde bulundum 3 üde başarısızlıkla sonuçlandı maalesef ama seni yürekten kutlarım gerçekten çok sağlam bir iraden varmış ayrıca tebrik ederim kısa sürede 5 kilodan kurtulmuşsun =)

Artık olsun ya 85 kilo olmuştum 20 kilo fazlam var az diil ben lahana çorbasının içine limon nane biber o kadar çok koydum ki çorbanın tadını pek almadım sen bu diyeti 3 gün mü yaptın sadece

Artık olsun ya 85 kilo olmuştum 20 kilo fazlam var az diil ben lahana çorbasının içine limon nane biber o kadar çok koydum ki çorbanın tadını pek almadım sen bu diyeti 3 gün mü yaptın sadece

3 gün yaptım ki tam da uydum sayılmaz arada fındık badem yedim açlığımı bastırsın diye ve çok faydası oldu şimdi yeniden başladım

Bende hayirlisiyla bugün basladim elma diyetine sabah 60.8 dim.bakalim haftaya pazartesi kaç olucam...off ilk etapta 5 kilo vermem lazim..bende sizlerleyim arkadaslar dun artik kilolarimdan son defa nefret ettim.en yakin arkadasimin dugununde sagdiciydim ve resimlerde o kadar kilolu cikmisimkimkendimden nefret ettim.20 gun sonra baska bir arkadasin dugunu var ve ben oraya biraz fit gitmek istiyorum.yeter yaa sevgilimde cok kilo aldin sen demeye basladi.offff offff

karatay mı elma mı derken beni elmaya ikna ettiniz hanımlar, yarın sabah itibariye elma diyetine hazırım, iş yerinde yapmakta kolay olacaktır sanıyorum :)

ancak regl olmak üzereyim, acayip şişkinliğim var bu ay..beklemeli miyim regl olmayı yada sonrasını..tartıda kilo verememiş gibi görmek istemiyorum kendimi şişkinlik sebebiyle, uygulayan varsa bana yorum yapabilir mi acaba?

Öpüldünüz ♥

karatay mı elma mı derken beni elmaya ikna ettiniz hanımlar, yarın sabah itibariye elma diyetine hazırım, iş yerinde yapmakta kolay olacaktır sanıyorum :)

ancak regl olmak üzereyim, acayip şişkinliğim var bu ay..beklemeli miyim regl olmayı yada sonrasını..tartıda kilo verememiş gibi görmek istemiyorum kendimi şişkinlik sebebiyle, uygulayan varsa bana yorum yapabilir mi acaba?

Öpüldünüz ♥

ben reglim başladı diye bıraktım tatlı krizlerim elmayla kandırılamayacak kadar güçlü oluyor çünkü =) bugün yeniden başladım sayılır iş yerinde elma yemek kolay oluyor :KK1:

Bende hayirlisiyla bugün basladim elma diyetine sabah 60.8 dim.bakalim haftaya pazartesi kaç olucam...off ilk etapta 5 kilo vermem lazim..bende sizlerleyim arkadaslar dun artik kilolarimdan son defa nefret ettim.en yakin arkadasimin dugununde sagdiciydim ve resimlerde o kadar kilolu cikmisimkimkendimden nefret ettim.20 gun sonra baska bir arkadasin dugunu var ve ben oraya biraz fit gitmek istiyorum.yeter yaa sevgilimde cok kilo aldin sen demeye basladi.offff offff

Hoşgeldin canım hepberaber başarıcaz artık benimde 20 günüm var ailemin yanına gidicem bugün başladım arkadaşlar spor yapıyormuş bende yürüdüm bugün sanada tavsiye ediyorum bide yoğurt yiyorum bende yeşil elma kadar yoğurtta yağ yakıyo tavsiye ediyorum

Gunaydin arkadaslar Ben dun basladim elma diyetine ve hemen regl oldum.ama birakmadim diyeti.83.5 ile baslamistim ve az once tartildim 81.6 yani regl olmama ragmen nerdeyse 2 Kilo gitti bir gunde.boyum 175.

günaydın herkese forumu takip ettim elma diyetini baya bir okudum bende bugün elma diyetine başladım bakalım kilo verebilecekmiyim

Bu elma diyetinin sonunda (bıraktıktan sonra ) kilo alanlar varmı acaba ??

Benimde boyum 1.60 kilom 64 on kilo vermemlazım başlasam hemen sonuç alırmıyım??

merhaba arkadaşlar,

biz kız kardeşimle beraber 27.04 de başladık diyete hiç kaçamağımız yok ve çok iyi gidiyoruz bugün 4. günümüz baskülde ciddi değişiklikler var tartılmıycaz dediğimiz halde tutamıyoruz kendimizi ben yürüyüş yaparak destekliyorum diyeti evet belli saatlerde zorluyor ama düzgün kahvaltı yapınca üstesinden daha kolay geliniyor sabahları 2 dilim kepek ekmeğiyle bol yeşillik beyaz peynir ve zeytin yiyiyorum çok memnunuz şuanda 2-3 kadar kaç kilo verdiğimi paylaşıcam şuan epeyce gitti biz bile gözlerimize inanamıyoruz :KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK8:

kızlar merhaba bende katılmak istiyorum,yalnız sormak istediğim birşey var yeşil elma yiyemiyorum kırmızı olmazmı?birde akne tedavisi görüyorum hergün 1 yada 2 elma ye dedi doktor ama 1 kilo zararı olurmu bana?

peki nekar süre kullandın nekar kilo verdin ??

boy 1,66 kilom 66 idi 3 gün yaptım elma diyetini sonraki iki günde öğle yemeği falan da yedim hergün yarım saat yürüdüm 4 kilo verdim, ve sonrasında regl oldum bıraktım tabiki tatlıyı çok yiyorum bu dönemde ve tartılıyorum hala 62 küsür geliyorum bu çok güzel bitsin hemen elma diyetine devam edicem

X