kızlar merhaba bende katılmak istiyorum,yalnız sormak istediğim birşey var yeşil elma yiyemiyorum kırmızı olmazmı?birde akne tedavisi görüyorum hergün 1 yada 2 elma ye dedi doktor ama 1 kilo zararı olurmu bana?
bu diyette kesinlikle yeşil ekşi elma yemen gerekiyor. akne tedavisi için hangisi daha uygun bilemiyorum doktora sorabilirsin ama elmanın kilo açısından herhangi bir zararı yok kımızınında yeşilinde.
gayet güzel kilo vermişin devamonı beklerim bende yrn başlıyacagım inş sonuc alırımmmboy 1,66 kilom 66 idi 3 gün yaptım elma diyetini sonraki iki günde öğle yemeği falan da yedim hergün yarım saat yürüdüm 4 kilo verdim, ve sonrasında regl oldum bıraktım tabiki tatlıyı çok yiyorum bu dönemde ve tartılıyorum hala 62 küsür geliyorum bu çok güzel bitsin hemen elma diyetine devam edicem
kızlar merhaba bende katılmak istiyorum,yalnız sormak istediğim birşey var yeşil elma yiyemiyorum kırmızı olmazmı?birde akne tedavisi görüyorum hergün 1 yada 2 elma ye dedi doktor ama 1 kilo zararı olurmu bana?
gayet güzel kilo vermişin devamonı beklerim bende yrn başlıyacagım inş sonuc alırımmm
Im bakalım uygulucam ins işe yarar pazara kadar son durumu paylasacagımm:)sağol denizcim inşallah daha çok vercezben bi de yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi günde bi tane de actıvıa kayısılı yiyorum çok iyi geliyor sindirime
Baslangic : 29.04= 83.5
Ikinci gun : 30.04= 81.6[/QUOT
oooooooooooo süpeerrrraynen devamm
Selam kızlar ben de bu diyeti 2 gündür yapıyorum 94.400 le başladım inanılmaz ama şu an 92.400 oldum bu gün ikinci günüm yani Eki Görüntüle 700157 bir günde tam iki kilo verdim yalnız bugün 10 tane kadar çekirdek iki sarma ve bir kruvasan yedim malesef bakalım yarın kaç olucam herkese başarılar....
mrb kızlar bende yorumları takip ediyorum ne zamandır ama bi türlü başlamaya karar veremedim. artık kararlıyım elmamı aldım yarın başlıyorum inşallah...başlangıç kilom 63 hedefim 54 hadi hayırlısı bakalımm.. lütfen destek olun banada..
ben reglim başladı diye bıraktım tatlı krizlerim elmayla kandırılamayacak kadar güçlü oluyor çünkü =) bugün yeniden başladım sayılır iş yerinde elma yemek kolay oluyor
mrb kızlar bende yorumları takip ediyorum ne zamandır ama bi türlü başlamaya karar veremedim. artık kararlıyım elmamı aldım yarın başlıyorum inşallah...başlangıç kilom 63 hedefim 54 hadi hayırlısı bakalımm.. lütfen destek olun banada..