Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyette kesinlikle yeşil ekşi elma yemen gerekiyor. akne tedavisi için hangisi daha uygun bilemiyorum doktora sorabilirsin ama elmanın kilo açısından herhangi bir zararı yok kımızınında yeşilinde.

bu diyette kesinlikle yeşil ekşi elma yemen gerekiyor. akne tedavisi için hangisi daha uygun bilemiyorum doktora sorabilirsin ama elmanın kilo açısından herhangi bir zararı yok kımızınında yeşilinde.

ıyyy yeşil elma ekşi ekşi farketmez elma olsun dedi özellikle yeşil yada kırmızı diye belirtmedi

gayet güzel kilo vermişin devamonı beklerim bende yrn başlıyacagım inş sonuc alırımmm

bende akne tedavisi görüyorum bu ay son ayım elmayıda gayettt cok seviyorumm günde 5 6 tane yiorum hiç sorun olmuyor sadece havuc peynir vs biraz sana yan etki yapar.Elmadan sanmıyorum ama yinede DOKTOR bilir ..:)

gayet güzel kilo vermişin devamonı beklerim bende yrn başlıyacagım inş sonuc alırımmm

sağol denizcim inşallah daha çok vercez ben bi de yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi günde bi tane de actıvıa kayısılı yiyorum çok iyi geliyor sindirime

Son düzenleme:
Selam kızlar :) bende varım bu diyette sadece 2009 da olan yorumları okuyabildim :) Bence herkes kilolarını ve gözlemlerini yazsın hem birbirimize destek oluruz hem de düzenli bir şekilde uyarız ne dersiniz ? :)

bu arada ben yarın başlıyorum diyete :) zaten bugün az yedim. kilom 53 hedef 47 bana bu kadar yeter inşallah veririm

Selam kızlar ben de bu diyeti 2 gündür yapıyorum 94.400 le başladım inanılmaz ama şu an 92.400 oldum bu gün ikinci günüm yani bir günde tam iki kilo verdim yalnız bugün 10 tane kadar çekirdek iki sarma ve bir kruvasan yedim malesef bakalım yarın kaç olucam herkese başarılar....

bişeycik olmaz bence o kadardan :) ama daha dikkatli olmamız lazım bende az önce çorba ve öğlende birazcık kızartma yedim hep annemin yüzünden.

mrb kızlar bende yorumları takip ediyorum ne zamandır ama bi türlü başlamaya karar veremedim. artık kararlıyım elmamı aldım yarın başlıyorum inşallah...başlangıç kilom 63 hedefim 54 hadi hayırlısı bakalımm.. lütfen destek olun banada..

Hep beraber vercez o kiloları :)

ben reglim başladı diye bıraktım tatlı krizlerim elmayla kandırılamayacak kadar güçlü oluyor çünkü =) bugün yeniden başladım sayılır iş yerinde elma yemek kolay oluyor

canımm, sana cevap yazamadım bi türlü iş yoğunluğundan :/ kusuruma bakma... ben nihayet dün regl oldum...bu sabah bahsedilen kahvaltıdan yaptım, elmalarımı ve 2 poşet yeşil çayımı alıp işe geldim :) sabah bu regl yüzünden tartılmadım ama aşağı yukarı 63 kg civarındayım. 2 gün yapıcam..sonra haftasonu yediklerime dikkat ederek pazartesiden itibarende sporla birlikte elmaya devam :)

neler bekliyor beni bilmiyorum ama spor yaparak inceldiğimi biliyorum, elma taksivesiyle inşallah eski kiloma dönebilirim :)

senin nasıl gidiyor bu arada? var mı kilo verişi :)

liko ve hedefimiz hemen hemen aynı canım :) bende bugün başladım.. sık sık yaz, bakalım ilk gün nasıl geçecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…