Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende 1 nisanda başladım 101.8 ile yani kilomuz aynıymış bende pazartesi tartılıcam..ben bu hafta spor yapamadım pek fazla..sen bu diyetle mi devam etmeyi düşünüyorsun ?

evet çünkü çok diyet denedim en güzel ve kolay bununla kilo verdim bi de lahana diyetiyle. Bunu 20 kilo verene kadar yapıp sonra lahana diyeti yapacağım sonra tekrar buna başlayacağım inşallah :)

bugun tam bir hafta oldu ben başlayalı haftasonu biraz kaçamak yaptığım için ve fazla elma yiyemediğim için sanırım 2.5 kg verebilmişim buna da şükür tabi :) bakalım bu hafta uymaya çalışcam inş daha fazla verebilirim :)

bende geçen hafta başlamıştım ama 3 gün rahatsızlandığım için yapamadım o yüzden 3 kilo verebilmişim..bugün yine elma diyetine devam ediyorum 99 la devam yani..geçen hafta başlayan arkadaşlar kaç kilo verdiniz?

günaydın arkdaşlar,bir soru daha sorabilir miyim,elma kabuklu kabuksuz fark ediyor mu
kabuklu daha iyi olur bence canım.

Kızlarrr hani benim 60 kilo tabum vardı ya bu sabah tartıldım vee 59 kiloyum :))) bugün misafirim olduğundan yine diyeti bozdum ama yarın tam gaz devam. 2-3 kilo daha verirsem rahatlayacağım inşallah

evet çünkü çok diyet denedim en güzel ve kolay bununla kilo verdim bi de lahana diyetiyle. Bunu 20 kilo verene kadar yapıp sonra lahana diyeti yapacağım sonra tekrar buna başlayacağım inşallah :)

bende devam ediyorum ikinci haftayla bu diyete..bende lahana diyetini yaptım ama bıkkınlık geldi çorbadan bu diyet daha kolay..inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız..

kızlar bende bugün başladımmmm ama midem çok fena kazınıyo elmayı yedikçe yaaa inş. bir hafta başarabilirim 62.300 üm hedefim 58 olmak....

arkadaşlar bir haftayı tamamlayıp kilo veren ok mu başka ? okudukça motive oluyor insan :)

Canım morelini bozma ben daha bugun başladım . 6 günün sonunda tartılmayı düşünüyorum morelimi bozmayacağım gidecek 4 kilo ben inanıyorum

Evet ya canım ben de öyle yapıcam şimdi 4 km yürüdüm geldim insan mutlu oluyor:) ben de birkaç gün hiç tartılmayacam karar verdim

merhaba 11 martta elma diyetine başladım bir hafta sonra lahana çorbası diyetine geçtim. onu pek beğenmedim.ardından da isveç diyetine başladım. toplamda 8 kilo verdim . yarın 1 ay dolmuş oluyor. 1 ayda 8 kilo iyi değil mi :)) ciddi bir değişim var görünümümde. bu cumartesi isveç diyetimin 13 günlük süresi dolmuş oluyor bakalım pazar sabahı kaç kilo vermiş olacağım. size de kilo ile mücadelenizde başarılar diliyorum.

yaş 32 boy 175 kilo 89 idi şimdi 81 kiloyum... arkadaşlar en önemli faktör sabır ...

merhaba :) bende nisanın 6 sında başladım elma diyetine ben baya kiloluyum 145 kiloydum şuan 139.3 oldum yani 5 günde 5.700 kg verdim bakalım nasıl gidecek bende bu konuyu açan sexy bebek gibi uzun bi süre yapacagım bu rejime sizlerede bildiririm kaç kilo verdiğimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…