Bayanlar bugun basladım elma dıyetıne ama bı sorun war emzırıyorum yesıl cay ıcemıyorumacaba yınede kılowerebılırmıyım?
Cnm ben bıldıgım kadarını soyleyeyım kırmızı elmada warmıs seker yesıl elmada azmıs we yav yakıp metebolızmayı hızandırıyomus nette arastırdım hıc oyle bı sıkayet okumadım herkez memnun
Saat bası 1 bardak su ıcıyorum sabah 9 dan aksam 11 e kadar 3 lıtre oluyoelbette vririisn ama sıkça su iç sporu arttır zaten emzxiriyosun sen hepimizden çok veririisn :)
ouyy bebişte varmış emziriyorsun. diyetin her türlüsü senin için zararlı olmaz mı? en azından bebiş emmeyi bıraktıktan sonra başlasaydın. kaç kilosun şuan?
merhaba arkadaşlar ancak girebildim bugun çok yogunuz. sabah baktığımda 700 gr vermişim. dün 800 idi bugun 700 vermişim. sorun değil ama şu saate kadar yeşil çay içemedim desem yeridir. ufff koşmaktan içemedim.
merhaba dilsudem
kac gundur yapiyorsun diyeti. gercekten ise yariyormu.. bugun benim ilk gunum.. cok merak ediyorum ise yarayacakmi
arkadaslar sabah kuymak yedim bisi olur mu bide
ayran ictim elmayla :26:
arkadaşım kuymaktan önce yicek bişi bulamadın mı? ya benim de içimden bi sürü yemek geçiodu geçen hafta diyete başladığımda ama geçti azcık sabret yahuu.. yarın iki dilim ekmeği hafif kızart tost makinesinde içine de biraz byenir koy yumurta yeşilzeytin dom. salatalık ye.. dikkat et herşey senin elinde
yaa bnde başlamayı düşünüorm ama zararı oldumu ki ?? yani çok yıpratır mı wücudumu?? 8 kilo fazlam we 1ay sona nişanım warracill destekk olunn yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?