gıgırına
beren26
ysmnrly
dilsudem
tugcerdem
Nurgul28
kuebray
nicelik
mmis
parsemir
fefilifa.
11 kişi olduk.maşallah diyelim.hepimiz mezun olup gideceğiz burdan inşallah.pes etmek yok.
mezuniyet belgesi verio musunuz bari :))) benim de hedefim 66 yani ideal kilom 66. 89 düşünürsem 23 kilo vermem lazım şimdi 20 kilom kaldım inşallah bakalım tuğçerdem sen hangi şehirdesin?
ben Adanadan canım.20 kiloyu da verirsin fazlasını da yeter ki isteyesin.ben geçen yıl verecem dedim 21 kilo verdim.ama tamamlayamadım.bu yıl da vereceğim 9 kilom kaldı.tamamını vereceğim artık.düşe kalka belki arada kaçamaklarla verceğim inşallah.burda da herkes görecek.bu akşam yemedim çok şükür.sabaha bi 68 li rakamları görsem.
tuğçerdem inşallah vereceğim. sen ne kadar sürede 21 kilo vermiştin? benim boyum 175 ideal kilom 66 şu an 85.8 im senin nedir acaba ?
Arkadaslar en son kaçta yiyeceğiz elmamızı? Ben 1 kilo elma yiyemedim 2 kiloyu nasıl yicim yaaaa 😭😭
Arkadaslar en son kaçta yiyeceğiz elmamızı? Ben 1 kilo elma yiyemedim 2 kiloyu nasıl yicim yaaaa 
en geç saat sekizde deniyor.ama ben saat beşte son veriyorum yeme olayına.ayrıca ben bir kilo elma- iki kilo elma gibi rakamlara bağlı kalarak diyet yapmıyorum.günde 5 veya 6 tane yeterli diye düşünüyorum. sonra gerçekten böö geliyor elma yemekten.tabi bu benim fikrim.
Okadarini bende yiyemedim 20 gunu gecti en fazla 5 en az 3 yiyorum gun boyunca tok tutuyo zaten normaldede ben tek ogun yerdim o yuzden 3 bile fazla gelio :)
hı bu arada yediklerimizi yazıyormuyuz yada yemediklerimizi)
merhaba 20 günde ne kadar kilo verdiniz? boyunuz ve kilonuz kaç ideal kilonuz nedir merak ettim.
çok ilginç geldi şimdi bu diyet bana. kilo kilo elma yiyince şeker tavan yapmaz mı? meyvede şeker oranı fazla olur.:26: daha önce deneyip kilo alan felan var mı? merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?