Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

çok saol yaa :) wla aklıma girdiler burda okuduklarımdan etkilendim yarın başlıorm bakalm inşş faydasını görürümm :)

ne guzel kilo veriyordum incecik olmustum herkese heveslede anlatiyordum istahimda kesildi diye dun biraz halsizdim basim dondu midem bulandi bayilcak gibi oldum ben cok ski yapiom kahvaltiyi bile 3 gunde bi diger gunler hep elma neyse dun aksam kacirdim yedim walla makarna yedim saat 10 da aksam birde dondurma yetmezmis gibi sabah tartida 71 gordum hemen tekrar elmaya sarildim insan bi yemek yedimi tekrar diyete devam etmek cok zor o yuzden yememeye calisiyorum sizde oyle olmuyomu kizlar ya? neyse bari ara sira salata yerim yada elmayi daha cok yiyim yoksa tansiyon dusuyor bayilcak gibi oluyom.. ama devam edicem kimse beni durduramaz insallah...

Günaydın dünkü menüm
sabh 1 elma
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam 1 tabak ceviz
1,5 SAAT YÜRÜYÜŞ

HANIMLAR İSİİTKRARLI HERKE SDURUMUNU YAZSIN HABERDAR OLALIM CMTESİ KİLOLAR YAZILACAK DİYMİ NEYE KARAR VERDİK ENSON

kizlar size birsey danismak istiyorum
simdi kizlar aradi balik yemege gidecegiz dediler bende kimzeye diyet yaptigimi soylemek istemiyorum ve 5 yildir gormedigim arkadasimda gelecek gitmekte istiyorum acaba kahvaltiyi ogle yemegi ile degistirsem birsey olur mu :26:
dusuncelerinizi bekliyorum simdi elmami yiyorum

aynen git arkadaşım 40 yılın başı balık salata yee o gün fazla spor fazla su fazl yeşil çay içi tölöre etmeye çalışş fazla kasma sonra patlama oluyo insnada

Bugün berbat gecti yarın ilk isim bol elma almak cunku evde elma kıtlığı çektim ya birde kahvaltı normal ve az mı yapicam bugün de yogurt yedim kahvaltı da sadece yardım

arkadaşım kahvaltını normal yap hiç bir sıkıntı olmaz ben hergün kahvaltımı sıkı bir şekilde yapıyorum yumurta kesinlikle ye çünkü vücudun çok proteine ihtiyacı var gerekirse yavaş yavaş ver

arkadaşım bende ilk başlarda aynıynı ama 9 u bir yerde çay içiyorum o açlıgı bastırıyor ben elma sirkeside içiyorum arada fazla yemek canın istemiyor adeta tiksiniyorsun yemekten yemek istesende yiyemiyorsun miden küçülürse istesende yiyemezsin az az herşeyden tat ekmek yeme sadece

Anlaşılan kilo vermem yavaştan gidiyo bugün 68 .çıktım yine sabitlenmiş tartım sanki yaaa neyse pes etmicem kilo verene kadar kurtulamazsın bende 68 kilo

tartını sabitlediğine bakma bikaç gün sonra tarıldıgında daha fazla verdiğini görürsn birde fazla üstüne düşme düştükçe hayal kırıklıgı yaşarsın yavaş yavaş ver bence yazın daha fazla verecegine eminim acele etme

arkadaslar bende de kosu bandi var ama listeyi veren arkadas ilk ay spor yapmayin demisti
3. gunum bugun 3 gundur kosmuyorum devam etmelimiyim sizce?
bende kosayim mi?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…