• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ALINTIDIR:Yeşil Elmanın Yararları
·Yeşil Elma Böbreklerimizi temizleyicidir.
· Kolesterolü de düşürmeye yardımı olur Yeşil Elmanın.
· Yeşil Elma romatizma hastalığı ile Gut hastalığı içinde yararlı bir besindir.
· Uykusuzluk çekenler içinde faydalıdır Yeşil Elma.
·Yeşil Elma kan şekerini dengelemekte faydalıdır.
· Bağırsakta oluşan parazitlerin dökülmesini de sağlar yeşil Elma.
·Güzel bir Antioksidan olan Yeşil Elma Vücudu da temizlemektedir.
· Yapısında oldukça yoğun lifler olan Yeşil Elma sindirim sistemine de çok yararlı bir besindir. Kabızlıkla başı dertte olanlar mutlaka kabuklarıyla yemelidir, sebebi ise liflerin en çok olduğu bölüm kabuklarıdır.
. Yeşil Elma düşük kalorisi sayesinde rejim yapanların en iyi besinidir.
·Solunumu da rahatlatan Yeşil Elma, sigara kullanan kişilerin vücuduna sigaranın vermiş olduğu zararları temizlemeye yardımcıdır.
Yeşil Elmanın Zararları
Yeşil Elmanın herhangi bir zararı bulunmamaktadır.
çok saol yaa :) wla aklıma girdiler burda okuduklarımdan etkilendim yarın başlıorm bakalm inşş faydasını görürümm :)

ne guzel kilo veriyordum incecik olmustum herkese heveslede anlatiyordum istahimda kesildi diye dun biraz halsizdim basim dondu midem bulandi bayilcak gibi oldum ben cok ski yapiom kahvaltiyi bile 3 gunde bi diger gunler hep elma neyse dun aksam kacirdim yedim walla makarna yedim saat 10 da aksam :( birde dondurma yetmezmis gibi sabah tartida 71 gordum hemen tekrar elmaya sarildim insan bi yemek yedimi tekrar diyete devam etmek cok zor o yuzden yememeye calisiyorum sizde oyle olmuyomu kizlar ya? neyse bari ara sira salata yerim yada elmayi daha cok yiyim yoksa tansiyon dusuyor bayilcak gibi oluyom.. ama devam edicem kimse beni durduramaz insallah...

Günaydın dünkü menüm
sabh 1 elma
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam 1 tabak ceviz
1,5 SAAT YÜRÜYÜŞ

HANIMLAR İSİİTKRARLI HERKE SDURUMUNU YAZSIN HABERDAR OLALIM CMTESİ KİLOLAR YAZILACAK DİYMİ NEYE KARAR VERDİK ENSON

kizlar size birsey danismak istiyorum
simdi kizlar aradi balik yemege gidecegiz dediler bende kimzeye diyet yaptigimi soylemek istemiyorum ve 5 yildir gormedigim arkadasimda gelecek gitmekte istiyorum acaba kahvaltiyi ogle yemegi ile degistirsem birsey olur mu :26:
dusuncelerinizi bekliyorum simdi elmami yiyorum

kizlar size birsey danismak istiyorum
simdi kizlar aradi balik yemege gidecegiz dediler bende kimzeye diyet yaptigimi soylemek istemiyorum ve 5 yildir gormedigim arkadasimda gelecek gitmekte istiyorum acaba kahvaltiyi ogle yemegi ile degistirsem birsey olur mu :26:
Dusuncelerinizi bekliyorum simdi elmami yiyorum

aynen git arkadaşım 40 yılın başı balık salata yee o gün fazla spor fazla su fazl yeşil çay içi tölöre etmeye çalışş fazla kasma sonra patlama oluyo insnada

Bugün berbat gecti yarın ilk isim bol elma almak cunku evde elma kıtlığı çektim ya birde kahvaltı normal ve az mı yapicam bugün de yogurt yedim kahvaltı da sadece yardım :(

arkadaşım kahvaltını normal yap hiç bir sıkıntı olmaz ben hergün kahvaltımı sıkı bir şekilde yapıyorum yumurta kesinlikle ye çünkü vücudun çok proteine ihtiyacı var gerekirse yavaş yavaş ver

merhaba
ben 11 martta başladım 89 kilo ile başladım. ilk gün 1.5 kg vermişim. sonra 1 ve yarım kilo verdim. gecen hafta 3.2 vermiştim işte şimdi 85.1 idi bu sabah itibariyle. yalnızca pazar günü ara verdim vucudum tepki vermezse diye. spor yaptım sayılırsa gecen hafta bir gün hariç yarım saat bisiklet sürdüm evde. cumartesi koşu bandında yarım saat yürüdüm. pazar sadece bisiklet yarım saat. pazartesi salı ise 45 dk kosu bandında yürüdüm. elma çok yiyemiyorum en fazla 7 yedim. yeşil çay içiyrum su da bazen 4 litre oluyor geçiyor bile. ara sıra bir küçük kase yoğurt yiyorum her gün değl ama. bir de midem bulanırsa yolculukta eti form ya da uno nun grissinisi var onu yiyorum. genel anlamda iyi bence yavaş yavaş verilen kilolar geri alınmaz. vucudumda bu değişimi fark ediyorum. benim ideal kilom 66 o yüzden toplamda 23 kilom var şimdi verdiklerimi düşersek bir haftada 3,9 kilo vermişim. fena değil. birden olsa zararlı bence. ben diyetisyene gittiğimde 1.100 kiloyu 15 günde vermiştim. ona bakarsam çok da iyi ama bünye farklı herkes farklı. bence iyi 4 kilo nerdeyse bir haftada. daha çok işe yarar mı diye sorarsanız onu sabredip hep birlikte göreceğiz. ben burda herkes sabretsin ve kilolarını versin isterim. ve gerçekten fotoğraf bile paylaşabilirim. diyetimin sonunda yanı nisan sonuna kadar yapmayı düşünüyorum. siz de sabırlı olursanız gidio kilolar merak etmeyin :))[/Q

cok tesekkur ederim bilgilendirmen icin.. dun ilk gunumdu.. ogleden sonra midem bulanmaya basladi ve afedersin cikardim tum yediklerimi.. ama bozamadim diyetimi.. aksamada sadece elma yemem gerekiyordu ama domates salatasi ve yagsiz buftek yedim. hic ekmek yemedim.. sabah bir surprizle karsilastim ama sanirimm bir yanlislik oldu :)) 1.4 kg vermisim 1 gunde.. kesin bir yanlislik var bu iste.. bugunde kahvaltimi yaptim diyetime devam edecegiim.. aksamda yine dun aksam yediklerimi yiyecegim.. deniyorum kendimi suan.. bakalim yarin sabah tartildigimda yine kac kilo gitmis olacak :)) paylasirim sizlerle..

destek cok onemli.. internet ortamindada olsa saglikli kalmak icin kadin dayanismasi sart bencede..

günaydın hanımlar. çok sinirliyim çünkü dün akşama kadar diyete uydum, hatta akşam üstü azıcık k-flakes yiyim de akşam krize girmiyim dedim. amaa mideye bişeyler girince içimdeki canavar uyandı veee kendimi tutamadım. az bulgur pilavı+fırında tavuk üstüne 2 çikolata, 1 muz yedim. 30 dk eliptik bisiklet yaptıktan sonra da yatmadan önce 1 kase dondurma yedim. ceza olarak da sabah tartıldım. tabiki aynıyım 76 :((((( çok kızıyorum kendime acaip sinirliyim. elimde olsa döverdim kendimi.... :41: akşama kadar dayanıyorum ama akşam bana bişeyler oluyo resmen çıldırmış gibi yiyorum :56: ama bugün bu sinirle başladım bakalım akşama ne olacak yarın sabah intihar etmemişsem yazarım yine :41:

arkadaşım bende ilk başlarda aynıynı ama 9 u bir yerde çay içiyorum o açlıgı bastırıyor ben elma sirkeside içiyorum arada fazla yemek canın istemiyor adeta tiksiniyorsun yemekten yemek istesende yiyemiyorsun miden küçülürse istesende yiyemezsin az az herşeyden tat ekmek yeme sadece

Anlaşılan kilo vermem yavaştan gidiyo bugün 68 .çıktım yine sabitlenmiş tartım sanki yaaa :43::43: neyse pes etmicem kilo verene kadar kurtulamazsın bende 68 kilo :1::1: :41::41:

tartını sabitlediğine bakma bikaç gün sonra tarıldıgında daha fazla verdiğini görürsn birde fazla üstüne düşme düştükçe hayal kırıklıgı yaşarsın yavaş yavaş ver bence yazın daha fazla verecegine eminim acele etme

merhaba
ben 11 martta başladım 89 kilo ile başladım. ilk gün 1.5 kg vermişim. sonra 1 ve yarım kilo verdim. gecen hafta 3.2 vermiştim işte şimdi 85.1 idi bu sabah itibariyle. yalnızca pazar günü ara verdim vucudum tepki vermezse diye. spor yaptım sayılırsa gecen hafta bir gün hariç yarım saat bisiklet sürdüm evde. cumartesi koşu bandında yarım saat yürüdüm. pazar sadece bisiklet yarım saat. pazartesi salı ise 45 dk kosu bandında yürüdüm. elma çok yiyemiyorum en fazla 7 yedim. yeşil çay içiyrum su da bazen 4 litre oluyor geçiyor bile. ara sıra bir küçük kase yoğurt yiyorum her gün değl ama. bir de midem bulanırsa yolculukta eti form ya da uno nun grissinisi var onu yiyorum. genel anlamda iyi bence yavaş yavaş verilen kilolar geri alınmaz. vucudumda bu değişimi fark ediyorum. benim ideal kilom 66 o yüzden toplamda 23 kilom var şimdi verdiklerimi düşersek bir haftada 3,9 kilo vermişim. fena değil. birden olsa zararlı bence. ben diyetisyene gittiğimde 1.100 kiloyu 15 günde vermiştim. ona bakarsam çok da iyi ama bünye farklı herkes farklı. bence iyi 4 kilo nerdeyse bir haftada. daha çok işe yarar mı diye sorarsanız onu sabredip hep birlikte göreceğiz. ben burda herkes sabretsin ve kilolarını versin isterim. ve gerçekten fotoğraf bile paylaşabilirim. diyetimin sonunda yanı nisan sonuna kadar yapmayı düşünüyorum. siz de sabırlı olursanız gidio kilolar merak etmeyin :))[/Q

cok tesekkur ederim bilgilendirmen icin.. dun ilk gunumdu.. ogleden sonra midem bulanmaya basladi ve afedersin cikardim tum yediklerimi.. ama bozamadim diyetimi.. aksamada sadece elma yemem gerekiyordu ama domates salatasi ve yagsiz buftek yedim. hic ekmek yemedim.. sabah bir surprizle karsilastim ama sanirimm bir yanlislik oldu :)) 1.4 kg vermisim 1 gunde.. kesin bir yanlislik var bu iste.. bugunde kahvaltimi yaptim diyetime devam edecegiim.. aksamda yine dun aksam yediklerimi yiyecegim.. deniyorum kendimi suan.. bakalim yarin sabah tartildigimda yine kac kilo gitmis olacak :)) paylasirim sizlerle..

destek cok onemli.. internet ortamindada olsa saglikli kalmak icin kadin dayanismasi sart bencede..

selam
rica ederim. diyet yaparken bazen inişler çıkışlar olabiliyor tabi ama bu kilo veremediğimiz anlamına hiç gelmiyor ve her gün kilo düşüsü beklemek kendimizi sıkıntıya sokmaktan başka bir işe yaramaz. bir gün çok verip bir gün az verebilirz. ben de ilk başladığım gün 1,5 kg verdim. senin de öyle olmasında sıkntı yok. yavaş yavaş vermek çok daha iyidir. sarkmalar olmaz.. benim de bugun kilom aynı çıktı ama bugun yarın da kontrol edip eger kilo vermem durdu ise ona göre bir çözüm düşüneceğim. dün sporumu yaptım ama elma ve su yeşil çay konusunda çok sıkıntım oldu günüm çok yogun geçti hiç bunları yapmaya fırsatım olmadı belki de ondandr.. ama canınızı sıkmayın arkadaşlar.. bu işler zamanla şekil alır..

selam
rica ederim. diyet yaparken bazen inişler çıkışlar olabiliyor tabi ama bu kilo veremediğimiz anlamına hiç gelmiyor ve her gün kilo düşüsü beklemek kendimizi sıkıntıya sokmaktan başka bir işe yaramaz. bir gün çok verip bir gün az verebilirz. ben de ilk başladığım gün 1,5 kg verdim. senin de öyle olmasında sıkntı yok. yavaş yavaş vermek çok daha iyidir. sarkmalar olmaz.. benim de bugun kilom aynı çıktı ama bugun yarın da kontrol edip eger kilo vermem durdu ise ona göre bir çözüm düşüneceğim. dün sporumu yaptım ama elma ve su yeşil çay konusunda çok sıkıntım oldu günüm çok yogun geçti hiç bunları yapmaya fırsatım olmadı belki de ondandr.. ama canınızı sıkmayın arkadaşlar.. bu işler zamanla şekil alır..

umarim ideal kilomuza ulasabiliriz birgun.. hic olmazsa saglik icin yapmaliyiz bunu diye dusunuyorum.. yesil caya alisik olmadigim icin sanirim hic icesim gelmiyor :))

umarim ideal kilomuza ulasabiliriz birgun.. hic olmazsa saglik icin yapmaliyiz bunu diye dusunuyorum.. yesil caya alisik olmadigim icin sanirim hic icesim gelmiyor :))

inşallah bilge, ben de iki sene önce koşu bandı aldım masajlı olandan ve yanında bisiklet hediye idi. ama hiç kullanmamıştım bir kaç kez sadece. şimdi bir yandan da 45 dk yürüyüş yapıyorum iyi oluyor. en azından sıkılaştığımı görüyorum. ben inceldim bunun farkındayım varsın tartı başka söylesin. eğer ki kilo vermem durdu ise ona göre başka bir program yaparım. araştırıyorum şimdi,

inşallah bilge, ben de iki sene önce koşu bandı aldım masajlı olandan ve yanında bisiklet hediye idi. ama hiç kullanmamıştım bir kaç kez sadece. şimdi bir yandan da 45 dk yürüyüş yapıyorum iyi oluyor. en azından sıkılaştığımı görüyorum. ben inceldim bunun farkındayım varsın tartı başka söylesin. eğer ki kilo vermem durdu ise ona göre başka bir program yaparım. araştırıyorum şimdi,

benim 15-20 gun gibi kisa bir surem kaldi o yuzden acele ediyorum kilo vermek icin.. her verdigim 1 kilo benim icin avantaj.. tup bebek tedavim var ve her verdigim kilo fayda saglayacak bana.. eylulde ilk denememiz olmustu maalesef sonuc negatif. simdi nisanda dondurulmus embriyo transferimiz icin gidecegiz tekrar.. sigara iciyordum biraktim. birakinca kilo aldim..

kosu bandi bende aldim kasim 2012 idi sanirim. yapiyorum sporumu.. ama yemeye dikkat etmedigim icin veremiyordum kilo.. ama sunu anladimki ne o diyet ne bu diyet hersey yememekte sakli.. yemeyince oluyor iste gidiyor kilo..

arkadaslar bende de kosu bandi var ama listeyi veren arkadas ilk ay spor yapmayin demisti
3. gunum bugun 3 gundur kosmuyorum devam etmelimiyim sizce?
bende kosayim mi?:26:

benim 15-20 gun gibi kisa bir surem kaldi o yuzden acele ediyorum kilo vermek icin.. her verdigim 1 kilo benim icin avantaj.. tup bebek tedavim var ve her verdigim kilo fayda saglayacak bana.. eylulde ilk denememiz olmustu maalesef sonuc negatif. simdi nisanda dondurulmus embriyo transferimiz icin gidecegiz tekrar.. sigara iciyordum biraktim. birakinca kilo aldim..

kosu bandi bende aldim kasim 2012 idi sanirim. yapiyorum sporumu.. ama yemeye dikkat etmedigim icin veremiyordum kilo.. ama sunu anladimki ne o diyet ne bu diyet hersey yememekte sakli.. yemeyince oluyor iste gidiyor kilo..

merhaba bilge benimde bu ay asilamam olacakti bir daha ki aya erteledim %10 unu versem yeter bana simdilik
sen asilama yaptirmismiydin?
kac yillik evlisin ?
ben 7 yildir evliyim ilk 3 yil korunduk ondan sonra da olmadi simdi doktoruma tup bebek yapalim diye israr ediyorum ama once asilama diyor aklim cok karisik ne yapsam bilemedim :26:

Back
X