merhaba bilge benimde bu ay asilamam olacakti bir daha ki aya erteledim %10 unu versem yeter bana simdilik
sen asilama yaptirmismiydin?
kac yillik evlisin ?
ben 7 yildir evliyim ilk 3 yil korunduk ondan sonra da olmadi simdi doktoruma tup bebek yapalim diye israr ediyorum ama once asilama diyor aklim cok karisik ne yapsam bilemedim :26:
merhaba.. biz hic asilama yapmadan tup bebek yaptirdik.. buna sen karar verebiliyorsun. biz evleneli 4 yil olmadi daha.. ilk 2 yil korunduk. sonra cocuk istedik ama olmadi bu yuzden doktorada gittik. polikistik over diye bir hastalik var bende o yuzden bebek olmuyormus. bizde direkt tup bebekten baslamaya karar verdik. 4 adet embriyo olusturuldu, ilk denemem oldugu icin 1 embriyo transferi gerceklesti. ama tutmadi. 1 nisanda randevum var bakalim insallah bu sefer tutacak..
allah yardimcimiz olsun...
arkadaslar bende de kosu bandi var ama listeyi veren arkadas ilk ay spor yapmayin demisti
3. gunum bugun 3 gundur kosmuyorum devam etmelimiyim sizce?
bende kosayim mi?:26:
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz. hepinize güzel bi dua edeyim "yedikleriniz şifa olsun. yağlarınız eriyiversin istediğiniz kiloya ulaşın inşallah".Amin
gıgırına
beren26
ysmnrly
dilsudem
tugcerdem
Nurgul28
kuebray
nicelik
mmis
parsemir
fefilifa
seda_ela
minikk20
bigkanka
maşallah diyelim önce.sonra da bana kızın bugün diyet yapamadım.inanılmaz yoğundum.ama ben zaten esnek yaptığımı söylemiştim.aslında daha istikrarlı olabilirim ama iki gün kaldı yazılıların bitmesine.sonra daha az yoğun olacam.
insaallah canim bende de pko var ama hic kistim kalmamis doktorum once asilamayi onerdi insaallah yakin zamanda aliriz bebislerimizi kucagimiza.merhaba.. biz hic asilama yapmadan tup bebek yaptirdik.. buna sen karar verebiliyorsun. biz evleneli 4 yil olmadi daha.. ilk 2 yil korunduk. sonra cocuk istedik ama olmadi bu yuzden doktorada gittik. polikistik over diye bir hastalik var bende o yuzden bebek olmuyormus. bizde direkt tup bebekten baslamaya karar verdik. 4 adet embriyo olusturuldu, ilk denemem oldugu icin 1 embriyo transferi gerceklesti. ama tutmadi. 1 nisanda randevum var bakalim insallah bu sefer tutacak..
allah yardimcimiz olsun...
yani yapmaya calisiyorum bugun 1 bardak ayran ictim bide kahve kahvaltidan sonraevet listeyi veren spor yapmayin yazmis.. benim bugun 2. gunum bende dun spor yapmadim :))
ama eger listeye tam uymuyorsan bence sporunuda yap
Bir arkadaşım bu diyeti 1 hafta yaptı sonrasında hastaneye kaldırdılar safra kesesi alındı şimdi yumurta bile yiyemiyor bu diyet yüzünden dikkatli olun kızlar
beni de alınnngırgırına
beren26
ysmnrly
dilsudem
tugcerdem
Nurgul28
kuebray
nicelik
mmis
parsemir
fefilifa
seda_ela
minikk20
bigkanka
papat79
bugün diyet yapıyorum.şeref sözü verdiydim dün.sabah tartıldım 69.5 çıktım.bundan sonra hergün tartıldığımı ertesi sabah yazacağım.öbür türlü olmuyor.c.tesiyi bekleyelim yazdığımdan beridir gr vermedim.çünkü diyet yapmadım.ve gece kalkıp bişeyler yedim(ama bugün diyet yaptım.sabaha yazarım.15 kişiyiz.en kötüsü benim..yok yok artık günlük yazacam ozaman yarıyor bana
kızlar hangi markanın yeşil çayını kulanıyorsunuz çok ac zor içiyom yaa
Benim kilom çoook fazla her zaman olduğu gibi napıcam napıcam nasıl kilo vericem diye dolaşırken elma diyetine başladım. ben 9aralıkta 116.2 kiloyla başladım bu diyete bugün 112.5'im. 3 günde 3.7 kg verdim. günde en az 3-4 lt su içtim yeşilçayı içmeyi unutuyorum bazen :/ bazen 4 bazen 5 elmayla da bitiriyorum günü. hergün buraya verdiğim kiloları yazacağım böylelikle de diyetime sadık kalıcaam:) birbirimize destek olalım arkadaşlarr:) boyumda 1.65 bu arada
kızlar bu diyet süper ama ya geri alırsak? ben dukanla 15 kilo verdim şimdi bununla devam etmek istiyorum ama çok korkuyorum geri almaktan:18:
kizzzlaaarr Ayy inanamiyorumm ya..122.7kilodan 115.9 kiloya indim 2.haftam..geçen.hafta.yemeklerle beraber denemistim..bu hafta tam hazır yaptım..ayy çok şükür.yaaa...resmen yumuşadım erimeye basliyom demektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?