Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar bende de kosu bandi var ama listeyi veren arkadas ilk ay spor yapmayin demisti
3. gunum bugun 3 gundur kosmuyorum devam etmelimiyim sizce?
bende kosayim mi?:26:

evet listeyi veren spor yapmayin yazmis.. benim bugun 2. gunum bende dun spor yapmadim :))
ama eger listeye tam uymuyorsan bence sporunuda yap

inşallah amin

valla dün tartıldım 107 kiloydum alışkanlıklardan vazgeçmek zor bu cüssede o kadar elmaya ilk başlarda tahammül etmez o yüzden hem günlük yediklerimi yazıyorum hemde öğlen yemeklerini tam tabaktan yarım tabağa düşürdüm birebir elma diyeti yapsam ölürüm açlıktan ama yediğim tek meyve yeşil elma, su +yeşil çay birde normal çay abur cuburuda kestim bakıcaz artık çarşambaya :18:

insaallah canim bende de pko var ama hic kistim kalmamis doktorum once asilamayi onerdi insaallah yakin zamanda aliriz bebislerimizi kucagimiza.
sen nerede oturuyorsun benim arkadasim 3 kere asilama yaptirdi simdi de tup bebek denedi ve ikizlere hamiş
insaallah bizimde tutar ya şafi ya musavvir ya halik cekmek lazimmiş dene sende
evet listeyi veren spor yapmayin yazmis.. benim bugun 2. gunum bende dun spor yapmadim :))
ama eger listeye tam uymuyorsan bence sporunuda yap
yani yapmaya calisiyorum bugun 1 bardak ayran ictim bide kahve kahvaltidan sonra

Son düzenleme:
Bir arkadaşım bu diyeti 1 hafta yaptı sonrasında hastaneye kaldırdılar safra kesesi alındı şimdi yumurta bile yiyemiyor bu diyet yüzünden dikkatli olun kızlar

gırgırına
beren26
ysmnrly
dilsudem
tugcerdem
Nurgul28
kuebray
nicelik
mmis
parsemir
fefilifa
seda_ela
minikk20
bigkanka
papat79
bugün diyet yapıyorum.şeref sözü verdiydim dün.sabah tartıldım 69.5 çıktım.bundan sonra hergün tartıldığımı ertesi sabah yazacağım.öbür türlü olmuyor.c.tesiyi bekleyelim yazdığımdan beridir gr vermedim.çünkü diyet yapmadım.ve gece kalkıp bişeyler yedim (ama bugün diyet yaptım.sabaha yazarım.15 kişiyiz.en kötüsü benim..yok yok artık günlük yazacam ozaman yarıyor bana

kızlar ben baslıyorum dedım ama olmadı yarın kesın baslıyorum ama birileri bana gaz versin ya valla bıktım görümcelerimin bana bakışlarından şiskoyum ama bıktım hadi gazlayın benı ya yarın baslıyorum

beni de alınnn yaa bnde güya bugün başladım akşama kadar 2 elma yedim aç deildim ama akşama dışarı çıktık yedim de yedimm ama yarın kesinnn şeref sözü werdim başlicam nolur birbirimize destek olup kurtulalm bu kilolardann :)

bayanlar alın size gazzzzzzz kesinlikle başlayın diyorum benim kadar az yemeyin çünkü ben hergün 4-5 elmayla kapttım günü işin ilginç yanı spora rağmen hiç halsiz güçsüz hisetmedim kendimi
benn salı çarş perşembe yağtığım elma dietimle tam 2,100 gr vermişim
eski kilom :86,600
yeni kilom :84,500

2,10/86,600=0,0242*100
%2,42

dünkü menüm
tüm gün boyunca 4 yeşil elma 1,5 saat full antreman
kayısı formç çayım bitii yeil çay alıcam eved vardı 2 poşetti çok acııı tiksindim siz hangi markalrı kukanıyosunuz yeşil çayda

kızlar ben dün giremedim çünkü bütün gün dışarlarda çalıştım. yanıma elma da almayı unuttum dolayısıyla açlıktan bayılmamak için ayaküstü 1 katmer 1 de simit yedim. yok yok arkadaşlar ben bunu yapamıcam. işte yarın da oğlumun doğumgünü var kilo da veremedim. geçen seneki partisinde de 76 kiloydum şimdi de ama bu 1 yıl içinde 65lere kadar düşmüştüm dukan-lahana-kflakes diyetleriyle. boğazımı tutamayınca şimdi tekrar aldım kiloları. kendime yeni bir yol çiziyorum bugün itibariyle.

menüm
sabah: zeytin-peynir-1 yumurta-çok az ekmek-domates-salatalık-yeşil çay
ara:yeşil elma
öğle:k-flakes (iş yerinde olduğum için başka seçeneğim yok. yanımda götürüyorum.)
ara: yeşil elma
akşam: k-flakes veya salata
ara: yeşil elma.

tabii aralarda bol su ve yeşil çay.

hergün 30 dk eliptik bisiklet üzerinde çırpınışşşşş....

geçen sene de yaza doğru bu menüyle baya kilo vermiştim.

NASIL YAPIYOSUNUZ Gün içerisinde sadece elma ilemi geç,yor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…