bu arada arkadaşlar ben yeşil çay yerine doğuşun form çaylarını içiyorum.bağırsaklarım fabrika maşallah :))). lavaboyla akraba olduk :)
Başlangıç:73.4
1.gün:72.4
2. gün:71.7
3. gün:71.3
ben dün akşam maalesef az da olsa yemek yediğim için az vermişim.bugün ilk kez diyete tam uydum şu ana kadar.boğazımı tutarsam yarına kadar 1 kilodan fazla vermiş olacağım inşaalah.çünkü az önce tartıldım sabahki kilomdan bile düşük çıkıyorum.ay inşallah yemem.zaten hemen bu siteye geldim yazılarınızı okusam belki yemek yemem.şu saate kadar dayandım ha gayret kızım.sabah tartı yüzümü güldürecek yaaaa.
yeni mi başladın sende
Geçen kış 21 kilo vermiştim.bu yıl da umarım kalan 13 kilomu vereceğim
ne kadar zamanda verdin 21 kiloyu ben rendeliyom aynı olur mu:)
Kaç gündür diyettesin canım.400 gram vermişiiim :) 110.0 çıktım bugün toplamda 6.2 :)))))
Başlangıç:73.4
1.gün:72.4
2. gün:71.7
3. gün:71.3
4. gün:70.6
ama bugün diyet yapamadım.1 günlükçük ara verdim.yarın inşallah diyete devam
Kaç gündür diyettesin canım.
1 haftadır:) ama malesef bugün hiç kilo verememişimmm:/ aynı yine. 110.0
olsun canım üzülme tuğçenin dediği gibi bir az ara ver mide şaşırsın1 haftadır:) ama malesef bugün hiç kilo verememişimmm:/ aynı yine. 110.0
bu arada birşey soracağım kızlar ben günde bir bardakta şu doğadanın form çaylarından içiyorum bir sakıncası olurmu sizce?
olsun canım üzülme tuğçenin dediği gibi bir az ara ver mide şaşırsın
Ben şahsen öyle yapacam :) yoksa bünye bi süre sonra alışıyor kilo vermememeye başlıyor bide 1kilodan az elma yememelisin az yiyincede kilo veremiyorsun.
Bir iki gün ara ver istersen.belki vücut savunmaya geçmiştir.ama ara verdiginde porsiyonlarını küçült.
Kızlar elma diyetiyle baya kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ederim. Size birsey sorucam bedeninizde incelme olduğunu fark ediyor musunuz?
Ooo sen çok daha erken ulaşırsın eski formuna bence 2aya ohookızlar eşimle iddiaya girdim 2 ayda eski halime döncem diye pazartesi kaçamaksız başlıcam diyetebana şans dileğin 56 olmam lazım 2 ayda şu an 68im bu diyetten çok beklentim var kaçamak olmadan olur inşallah dayanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?