Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada arkadaşlar ben yeşil çay yerine doğuşun form çaylarını içiyorum.bağırsaklarım fabrika maşallah :))). lavaboyla akraba olduk :)

bende bimin nane limonlu yeşilçayını içyom bende aynıyım elmayıda rendeleyerek yedim dişlerim ağrıyo ısıramıyorum bi hafta sonrada tartılcam bakalım nolcak

yeni mi başladın sende

ne kadar zamanda verdin 21 kiloyu ben rendeliyom aynı olur mu:)

ben üstüste diyet yapmadım.yaklaşık üç güne bir ara verdim.bir hafta falan da ara verdim.çok sıkmadım kendimi.zaten ara verirsen diyet günlerinde daha rahat verirsin bence.çünkü vücudun kilo vermesi duruyor bir süre sonra.elmanı rendeleyerek yiyorsun.olur canım nasıl yemek istersen.yeter ki vermek isteyesin.yalnız rendeleyince hemen ye vitamini asidi kaçmasın ve akşam elma dahi yeme.günde üç litre su iç ve sabahları haşlanmış yumurta ye.haşlanmış yumurta hem iştahı kapatıyor hem de protein ihtiyacın için.bak salatalık da kabuklarıyla yense iştahı kapatır doygunluk hissi verir.doğuşun form çayı var özellikle kayısılı ve maydanoz-limon olanı hem güzel yağ yakıyor hem de bağırsakları çalıştırıyor

Başlangıç:73.4
1.gün:72.4
2. gün:71.7
3. gün:71.3
4. gün:70.6
ama bugün diyet yapamadım.1 günlükçük ara verdim.yarın inşallah diyete devam

Başlangıç:73.4
1.gün:72.4
2. gün:71.7
3. gün:71.3
4. gün:70.6
ama bugün diyet yapamadım.1 günlükçük ara verdim.yarın inşallah diyete devam

bende bugün başladım yarın tartılcam 68.5 başlangıç hadi hayırlısı dediğin gibi yumurta yedim sabah tost yaptım yanındada salatalık yedim sonra çayımı içtim yarım litrede su içtim 2 saate kadar elmamı rendeledim yedim 2 saat arayla şimdide çayımı içyom

1 haftadır:) ama malesef bugün hiç kilo verememişimmm:/ aynı yine. 110.0
olsun canım üzülme tuğçenin dediği gibi bir az ara ver mide şaşırsın
Ben şahsen öyle yapacam :) yoksa bünye bi süre sonra alışıyor kilo vermememeye başlıyor bide 1kilodan az elma yememelisin az yiyincede kilo veremiyorsun.

bu arada birşey soracağım kızlar ben günde bir bardakta şu doğadanın form çaylarından içiyorum bir sakıncası olurmu sizce?

bu arada birşey soracağım kızlar ben günde bir bardakta şu doğadanın form çaylarından içiyorum bir sakıncası olurmu sizce?

hiçbir sakıncası yok canım iç içç:)

aynen ben de öyle yapmak zorundayım şehirdışına çıkacağım 2 günlüğüne:) kola+ekmek+hamur işi+tuzlu şeylerden kaçınıp salata ızgara yiyeceğim inşallah almam :)

Bir iki gün ara ver istersen.belki vücut savunmaya geçmiştir.ama ara verdiginde porsiyonlarını küçült.

öyle yapıcam:)

109.0 1 kg vermişiiiiim:)))) 7.2 kg uçtu gittii:) fark ediliyo 8 günde 7.2 verdim. bugün 9. günüm hadi bakalım bismillah:)

Kızlar elma diyetiyle baya kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ederim. Size birsey sorucam bedeninizde incelme olduğunu fark ediyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar;

ben bir buçuk aydır akapunktura gidiyorum 10 kilo verdim ,şuan veremiyorum kilo vermem durdu internette diyet araştırırken elma diyetini gördüm ve siteye üye oldum. 20 kilo daha vermek istiyorum .bende başlıyorum çok gaza geldim burdaki yazlılanları okuyunca :) inş. yaza kadar 20 kiloyuda veririm. Burdan sonuçları sizinlede paylaşıcam ....

Kızlar elma diyetiyle baya kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ederim. Size birsey sorucam bedeninizde incelme olduğunu fark ediyor musunuz?

evet kesinlikle:) kalçam yanlarım gitti bacaklarımda bile fark ediliyor incelme:) tabi 7 kg benim kiloma göre az ama yine de belli ediyo kendini:9

kızlar eşimle iddiaya girdim 2 ayda eski halime döncem diye pazartesi kaçamaksız başlıcam diyetebana şans dileğin 56 olmam lazım 2 ayda şu an 68im bu diyetten çok beklentim var kaçamak olmadan olur inşallah dayanabilirim

Ooo sen çok daha erken ulaşırsın eski formuna bence 2aya ohoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…