kızlar eşimle iddiaya girdim 2 ayda eski halime döncem diye pazartesi kaçamaksız başlıcam diyetebana şans dileğin 56 olmam lazım 2 ayda şu an 68im bu diyetten çok beklentim var kaçamak olmadan olur inşallah dayanabilirim
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle herkese başarılar diliyorum ben 10 15 gün önce yapmaya kara vermiştim bu diyeti fakan bazı nedenlerden dolayı devam ettıremedım ama çok şükür sorunları çözdüm şimdi ise tekrardan başlıyorum fakat yarın çok yoğun bi gün olucak iş konusunda o yüzden pazartesi başlıyorum diyetime bende katılmak istiyorum malesef benim bünye zayıf biraz desteğe ihtiyaç duyuyorum ben geçmiş sayfaların çogunu okudum ve gerçekden sonuç almışlar bende yapıcam ve sonuç alıca
birde arkadaşlar bişi sorucam size konu sahibi sexy fotolarını koymuus o zmanlar ben şimdi onun fotolarını göremiyorum goren yada görebilen var mı aranızda çok merak ettim çünkü yaaa :)
kızlar eşimle iddiaya girdim 2 ayda eski halime döncem diye pazartesi kaçamaksız başlıcam diyetebana şans dileğin 56 olmam lazım 2 ayda şu an 68im bu diyetten çok beklentim var kaçamak olmadan olur inşallah dayanabilirim
ah canım tebrik ederim inşallah bizde hedefimize ulaşırız :))57 ile başlayıp hedeflediğim 53 kiloya indim.1 hafta kadar sürdü..darısı başınıza ;=)
ben görmüştüm yaa.epey bi fark vardı.evrim geçirmiş gibi :) .ben de 3 gündür yapamıyorum.p.tesi başlayacağım inşallah.benim acelem yok.haftada 3 kilo versem yeter bana.yaklaşık 10 kilom var hedefime.
12 kilo cok büyük bir rakam değil.yarından itibaren başlıyoruz.bu hafta benim hedefim 67li rakamları görmek senin de 64 olsun.merak etme canim başaracağız.yeter ki şu boğazımıza sahip olalım.ben gün gün yazacağım inşallah.yarın ki hasılatı salı sabahı yazarız.
kepek ekmeği yerine tam buğday ekmeği yiyebilirmiyiz acep??
ah canım tebrik ederim inşallah bizde hedefimize ulaşırız :))
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle herkese başarılar diliyorum ben 10 15 gün önce yapmaya kara vermiştim bu diyeti fakan bazı nedenlerden dolayı devam ettıremedım ama çok şükür sorunları çözdüm şimdi ise tekrardan başlıyorum fakat yarın çok yoğun bi gün olucak iş konusunda o yüzden pazartesi başlıyorum diyetime bende katılmak istiyorum malesef benim bünye zayıf biraz desteğe ihtiyaç duyuyorum ben geçmiş sayfaların çogunu okudum ve gerçekden sonuç almışlar bende yapıcam ve sonuç alıca
birde arkadaşlar bişi sorucam size konu sahibi sexy fotolarını koymuus o zmanlar ben şimdi onun fotolarını göremiyorum goren yada görebilen var mı aranızda çok merak ettim çünkü yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?