4.günüm elma diyetinde veee 111.4 çıktım 600 gr vermişiiim :)))) 4.8 kg atmış bulunmaktayım
Kızlar bu diyet günde 1 kg verdirmiyo mu burda bazı kişiler 1 kilo bile veremiyo günde niye öyle?
Kızlar bu diyet günde 1 kg verdirmiyo mu burda bazı kişiler 1 kilo bile veremiyo günde niye öyle?
arkadaşlar,ben başlığı görünce siteye üye oldum. Öncelikle kilo veren ve bu konuda azim gösteren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum.
ben bu sabah tartıldım ,tam 57 kg olmuşummoral alt üst.ne yapacağımı şaşırdım eşorfman giydim koştum geldim (normalde de düzenli spor yaparım ama buaralar kaçırdım ipin ucunu). derken bu elma diyeti başlığını gördüm.hemen hemen bütün yorumları okudum. dedim ki kızım sinem, yarını bekleme şimdiden başla diyete.kahvaltıyı tam denildiği gibi yapmıştım zaten. elmayıda çok severim. bütün gün yedim. sadece öğlen bir tabak taze fasulye yedim o kadar.bu taze fasulye diyetimi bozuyorsa bugünü saymayıp yarın başlayacağım bozar mı acaba?
bir de bir sorum daha var; bu elma diyeti istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar mı sürecek? hiç ödül yok mu:) ?
sevgiler hepinize..
başlığı açan arkadaşa da ayrıca teşekkürler
Ya banada yardımcı olsanız bugün başladım 1.5 kilo elmayla ama yeşil çayı hiç içemiiyorum tadı kötüü
mrh ben elmayı ısıramıyorum acaba rendelesem ya da suyunu sıkıp içsem olur mu acil cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?