Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Valla bunu görmem çok güzel oldu, ben 14 yaşındayım ama malesef ki 85 kiloyum boyum 1.73 çok kötü durmasa bile rahatsiz oluyorum yazları havuza girmeye utanıyorum falan ve sene sonunda mezuniyetim var bu hafta denemeyi düşünüyorum inşallah sizin gibi kilo verebilirim ablalarım :))

arkadaşlar,ben başlığı görünce siteye üye oldum. Öncelikle kilo veren ve bu konuda azim gösteren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum.
ben bu sabah tartıldım ,tam 57 kg olmuşum moral alt üst.ne yapacağımı şaşırdım eşorfman giydim koştum geldim (normalde de düzenli spor yaparım ama buaralar kaçırdım ipin ucunu). derken bu elma diyeti başlığını gördüm.hemen hemen bütün yorumları okudum. dedim ki kızım sinem, yarını bekleme şimdiden başla diyete.kahvaltıyı tam denildiği gibi yapmıştım zaten. elmayıda çok severim. bütün gün yedim. sadece öğlen bir tabak taze fasulye yedim o kadar.bu taze fasulye diyetimi bozuyorsa bugünü saymayıp yarın başlayacağım bozar mı acaba?
bir de bir sorum daha var; bu elma diyeti istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar mı sürecek? hiç ödül yok mu:) ?

sevgiler hepinize..

başlığı açan arkadaşa da ayrıca teşekkürler

Kızlar bu diyet günde 1 kg verdirmiyo mu burda bazı kişiler 1 kilo bile veremiyo günde niye öyle?

sabah kahvaltını yap.gün boyu bir kilo elma ye 3 litre su 3 fincan form çayı iç.bak nasıl gidiyor kilolar çatır çatır :)
ben 21 kilo verdim.13 kilom kaldı vereceğim.daha doğrusu artık 11.7.
ben tam uygulamadığım için az az veriyorum.öğlen yemek yiyorum.akşam az da olsa yiyorum bu yüzden.bence en iyisi kendin dene.bir gün sabah kalktığında aç karnına tartıl.diyetini yap ertesi sabah tekrar aç karnına tartıl aradaki farkı gör.benim bir arkadaşımın vücudu çok sıkıydı hiç bir diyet işine yaramıyordu.bu diyeti önerdim 6 günde dört kilo verdi.kendi bile inanamadı.daha sonra da verdiği kiloları geri almadı.

hoşgeldin.ödül yok mu diye sormuşsun.ben üç gün yaptım üç kilo verdim sonra ara verdim.iki gün yaptım 2 kilom gitti yine ara verdim.kafama göre takıldım.bu yüzden çok zolanmadan kilolarımı verdim.kalan kilolarımı da aynı şekilde ara vere vere yapacağım.bu hafta yaklaşık üç kilo vermiş oluyrum

Teşekkürler yorumun için:)
Dün 56.7 ile başladım diyete. dediğim gibi öğlen bir tabak taze fasulye kaçamağı verdiğim halde; bu sabah tartıldım:

55.1 :)))) kaldı 2 kilooo...

Ya banada yardımcı olsanız bugün başladım 1.5 kilo elmayla ama yeşil çayı hiç içemiiyorum tadı kötüü

canım şey yapsan 1litrelik şişeye doldur buzluğa at sonra da soğuk iç bir fark oolmaz heralde sıcagıyla. bi yerde okumustum hatta soguk icecekler vücut sıcaklıgını dusuruyomus ve vucudumuz da ort. sıcaklıgına ulasabılmek ıcın enerjı harcıyomuş. ice tea gibi içmeye çalış:)

ben hafta sonu diyet yapmıyorum maalesef.eşim evde ailecek bi günümüz var planlarımızı diyet yüzünden bozmuyorum.ama yarın Allah izin verirse yapacağım.yorumlarınızı okudukça gaza geliyorum

Merhaba ben geçen sene mayıs aylarında felan bu diyeti bi süreliğine yapmıştım çok faydasını görmüştüm 88 kilo işe başlayıp 69 kilo ile bitirmiştim ancak diyetten sonra hiç formumu korumak için birşey yapmadım bu yüzden tekrar kilo aldım şuan 77 kiloyum ve tekrar bugün diyete başladım aranızdayım hedefim 65 inşallah 3hafta kadar devam etmeyi planlıyorum inşallah herkese kolay gelsin :))

mrh ben elmayı ısıramıyorum acaba rendelesem ya da suyunu sıkıp içsem olur mu acil cvp bekliyorum

mrh ben elmayı ısıramıyorum acaba rendelesem ya da suyunu sıkıp içsem olur mu acil cvp bekliyorum

merhaba.. benimde dişimde tel olduğu için ısıramıyorum. bu yüzden küçük parçalara bölerek ve rendeleyerek yedim. 57 kg idim.5 gün oldu,sadece öğlen bir tabak ev yemeği yiyorum,ve arada ayva ya da armut da yiyorum. 2 kg verdim. akşam 8 den sonra ağzıma hiçbirşey sürmedim. diyete tam uymadığım halde 2 kg verdim. darısı başınıza...

Başlangıç:73.4
1.gün:72.4
2. gün:71.7
3. gün:71.3
ben dün akşam maalesef az da olsa yemek yediğim için az vermişim.bugün ilk kez diyete tam uydum şu ana kadar.boğazımı tutarsam yarına kadar 1 kilodan fazla vermiş olacağım inşaalah.çünkü az önce tartıldım sabahki kilomdan bile düşük çıkıyorum.ay inşallah yemem.zaten hemen bu siteye geldim yazılarınızı okusam belki yemek yemem.şu saate kadar dayandım ha gayret kızım.sabah tartı yüzümü güldürecek yaaaa.

bu arada arkadaşlar ben yeşil çay yerine doğuşun form çaylarını içiyorum.bağırsaklarım fabrika maşallah :))). lavaboyla akraba olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…