• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar eşimle iddiaya girdim 2 ayda eski halime döncem diye pazartesi kaçamaksız başlıcam diyetebana şans dileğin 56 olmam lazım 2 ayda şu an 68im bu diyetten çok beklentim var kaçamak olmadan olur inşallah dayanabilirim

diyeti aksatmazsan bir ayda rahatlıkla verirsin.dikkat etmediğim kaçamak yaptığım günler diyet yaptığımda 400 gr civarı veriyorum.bugün az bucuk diyet yaptım:))

Başlangıç:73.4
1.gün:72.4
2. gün:71.7
3. gün:71.3
4. gün:70.6
5. gün:70.2
maalesef çok az vermişim :( .ama ben antibiyotik kullanıyorum şu an.az da olsa ilaçtan önce yemem lazım.

evet bende çok yavaş veriyorum 75 den bir haftada 74 ü gördüm ama olsun yavaş yavaş yaza kadar veririz inş.sadece elma degil yemeklerdende tadarak vermemiz daha iyi en azından vitaminsiz kalmayız ben her ögün yiyorum ama artık gece ve ekmek yiyesim gelmiyor

bundan iki haftaöncesine kadar gece kalkıp ekmek arası yapıyordum buda bana kilo olarak dönüyordu şimdi öyle degil tadımlık atıştırmalar

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle herkese başarılar diliyorum ben 10 15 gün önce yapmaya kara vermiştim bu diyeti fakan bazı nedenlerden dolayı devam ettıremedım ama çok şükür sorunları çözdüm şimdi ise tekrardan başlıyorum fakat yarın çok yoğun bi gün olucak iş konusunda o yüzden pazartesi başlıyorum diyetime bende katılmak istiyorum malesef benim bünye zayıf biraz desteğe ihtiyaç duyuyorum ben geçmiş sayfaların çogunu okudum ve gerçekden sonuç almışlar bende yapıcam ve sonuç alıca
birde arkadaşlar bişi sorucam size konu sahibi sexy fotolarını koymuus o zmanlar ben şimdi onun fotolarını göremiyorum goren yada görebilen var mı aranızda çok merak ettim çünkü yaaa :)

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle herkese başarılar diliyorum ben 10 15 gün önce yapmaya kara vermiştim bu diyeti fakan bazı nedenlerden dolayı devam ettıremedım ama çok şükür sorunları çözdüm şimdi ise tekrardan başlıyorum fakat yarın çok yoğun bi gün olucak iş konusunda o yüzden pazartesi başlıyorum diyetime bende katılmak istiyorum malesef benim bünye zayıf biraz desteğe ihtiyaç duyuyorum ben geçmiş sayfaların çogunu okudum ve gerçekden sonuç almışlar bende yapıcam ve sonuç alıca
birde arkadaşlar bişi sorucam size konu sahibi sexy fotolarını koymuus o zmanlar ben şimdi onun fotolarını göremiyorum goren yada görebilen var mı aranızda çok merak ettim çünkü yaaa :)

ben görmüştüm yaa.epey bi fark vardı.evrim geçirmiş gibi :) .ben de 3 gündür yapamıyorum.p.tesi başlayacağım inşallah.benim acelem yok.haftada 3 kilo versem yeter bana.yaklaşık 10 kilom var hedefime.

kızlar eşimle iddiaya girdim 2 ayda eski halime döncem diye pazartesi kaçamaksız başlıcam diyetebana şans dileğin 56 olmam lazım 2 ayda şu an 68im bu diyetten çok beklentim var kaçamak olmadan olur inşallah dayanabilirim

2 ayda 12 kilo :53:
zor biraz ama imkansız degil...

12 kilo cok büyük bir rakam değil.yarından itibaren başlıyoruz.bu hafta benim hedefim 67li rakamları görmek senin de 64 olsun.merak etme canim başaracağız.yeter ki şu boğazımıza sahip olalım.ben gün gün yazacağım inşallah.yarın ki hasılatı salı sabahı yazarız.

ben görmüştüm yaa.epey bi fark vardı.evrim geçirmiş gibi :) .ben de 3 gündür yapamıyorum.p.tesi başlayacağım inşallah.benim acelem yok.haftada 3 kilo versem yeter bana.yaklaşık 10 kilom var hedefime.

canım ya ne zaman görmüştün ve nasıl ben neredeyse tüm sayfaları gezdım göremedim bulamadım :( bu arada ben bugün diyetime başladım çok şükür sabah kahvaltısını yapıp 1. elmamı yedim bile güne erken başlamak güzel .:))
ve bügün başlayan tüm arkadaşları canı yürekden başarılar sabır vs vs diliyorum birlikde destek olalım birbirimize söööz müüü :)

12 kilo cok büyük bir rakam değil.yarından itibaren başlıyoruz.bu hafta benim hedefim 67li rakamları görmek senin de 64 olsun.merak etme canim başaracağız.yeter ki şu boğazımıza sahip olalım.ben gün gün yazacağım inşallah.yarın ki hasılatı salı sabahı yazarız.

ben başladım bugün sabah çavdar ekmekli tost yaptım yanında da yumurya bi tane bi fincan yeşil çay içtim şu an 2. elmamı yemekteyim şu ana kadar da 1 litre su içtim birazdan çayımı da içicem tekrar ama lavaboyo çok gityom yarı saat arayla ben hafta sonu tartılcam

Başlangıç:73.4
1.gün:72.4
2. gün:71.7
3. gün:71.3
4. gün:70.6
5. gün:70.2
6. gün:69.9
:((( dün yaptığım diyet sonucu.sadece 300 gr.ama tam diyet yapamadım dün.elmam bitmişti. öğleyin dersanede iki tabak kuru fasulye pilav ve yarıma yakın ekmek yemiştim :) .bu 300 gr da sadece akşam yemeği yemediğim için vermişim.bugün de diyet yapamadım.borular patlamıştı su yoktu dersanede.ben de aldığım suyu elimi yıkamak için kullandım içemedim lavaboya gitmemek için.bol bol yemek yedim onun yerine.ama elmalarımı aldım yarın diyete devam.neyse 60lı rakamı gördüm en azından.

57 kiloyum bugun basliyorum bu kez tam uyucam diyete sadece kahvalti yerine gunde 3 kez nescafe iciyorum cok sorun olmaz sanirim.hedef 53 bitse de gitsek artik

herkese merhabalar kızlar benim diyet çok güzel gidiyor maşallah diyeyim :) tüm gün harfiyen uyuyorum diyete akşamlarıda leslie ile spor yapıyorum bu sefer olucak bu sefer başarıcam ben fakat tartılmıyorum ve tartılmayıda düşünmüyorum motive açısından sizlerede öneririm hadiyin kızlar ya destek olalım birbirimize hep birlikde yapalım yaa sizlerinki nasıl gidiyor :)

tatlım bende senin gii meraktan sırf fotoları görücem diye bütün sayfaları 3 günde tek tek okumuştum ve sonuçç hüsrann seksy evet foto koymuş ama meğer kendi fotosu değilmiş koyduklarıı başak birne ait zayıflama sitelrinde gördüğü i fotoyu kopyalamış rezil olup giitmiş anlıycağın ama bu diyetle çok kg verenler var ama ilk 2 hafat etkşili daha sonra vücut alışıyo vermiyoo 2 hafta yapıp başka diete geçin

Back
X