• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Yok ben yapmadım.ama biliyorum.2 günlük pirinç lapasi diyeti yazarsan çıkar googleda.ortalama 2 kilo falan veriyorsun.ama o bence yağ değil.regl döneminde vücut iki kilo su tutar ya işte o ödemi atmak için galiba.cok da emin değilim.

başlangıç:73.4
1. gün:72.4.......
ama bugün diyet yapamadım sabahki tartıldığım kilom bu.artık bir gün yaparım bir gün yapmam.acelem yok zaten mart sonuna kadar 13 kilomu versem tamamdır inşallah

Allah yardimcin olsun,eve abur cubur almasann ?? Her canim cektiginde agzina karanfil at veya elmaya tarcin tozu septir yee guzel oluyor hem seker dengini korur canin abur cubur cekmez Allah hepimizin gonlune gore Versin hepsi nefsimize sahip cikamadigimiz icin oluyor... :'(

Tavsiyelerini dinleyecegime emin olabilirsin ayrıca 2 gündür dikkat etmeye başladım canım tatlı çektikçe portakal yedim ama yarından itibaren elma diyetine başlayacağım buraya da yazıcam gidişatı,çok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğin için :)

kizlar kac gundur diyeti biraktim ve kilo almadim elma diyeti sahiden cok iyi bugun yeniden basliyorum
Kilo 57 ilk hedef 55

Veriyorsun.ben tam uygularsam 1.200 falan da veriyorum.üstelik 38 yaşındayım.yani yaş ilerledikçe zor verirsin derler yaa bu elma diyeti bir mucize.ve kesinlikle yağdan gidiyor kilolar.benim tartım yağ oranını gösteriyor.

çok sevindim ben daha 18 yaşındayım heralde daha hızlı veririm

Gunaydin kizlar
Ptesi 68.6 olarak basladigim diyetmde bugun 66.2 yim :)
Onmzdeki hafta 64 u gorurum gb geliyo bana :)
Sizler ne alemdesiniz :)

merhaba hanımlar bende kabul ederseniz aranıza yeni katıldım 2 3haftadan beri elma diyeti yapıyorum gerçekten çok etkili ama tek başına olmuyor karşıdan motivasyon gerekiyor bende bu yüzden sizlerle diyet hakkında bir şeyler paylaşmak isterim

ben bu diyete başladımdan beri 5 kg kadar verdim ama kendimi kasmadım 80 kg la başladım diyetle şu anda 75 kg gördüm bundan sonraki hedefim 60 kg ları görmek

ben bu diyete başladımdan beri 5 kg kadar verdim ama kendimi kasmadım 80 kg la başladım diyetle şu anda 75 kg gördüm bundan sonraki hedefim 60 kg ları görmek

Benim de niyetim 60 a inmek.ama ben de diyetimi esnek yapıyorum.haftaya daha sıkıya alacağım inşallah.bu hafta 70 e insem yeter

Back
X