mrba kızlar uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum fakat yeni üye oldum..:))elma diyetine başlamak istiyorum ama başlayamıyorum yol arkadaşı arıyorum..:))
hepimiz yol arkadaşıyız canım sana.. bende 15 gün baslayacağım baslayacağım die gezdim, başlayamıyordum bi türlü.. ama baslayınca devamı geliyo...
kaç kilosun bu arada?
Cok merak edıyorum verebılecekmıyız artık sabredıp devam edelım ınsallah cok guzl olur sonucu ama pekı bıraktıktan sonra kılomuzu nasıl korucaz bu konuda bılgısı olan varsa yzabılır mı? Yarın baslıyck olan arkadaslar hep yazalım bırbırımzden destek alalım vermek zorundayız su fazlalıkları bı kıza kılo hıc yakısmıyo :|
Slmm kizlarrr ayy bende size katilabilirmiyimmmm
elmalarii alicamm hemennn cok heycanliyimmm :)
kızlar ya psikolojik midir nedir elma yedikçe acıkıyorum(
kızlaarrr şimdi bu diyete pazartesi yada yapacak olanlar kimler bakıyorum kalabalıklaşmısız bu çok güzel birbirimize destek olup vericez inşallah benim şöle bi 17 vermem lazım ben 15 de razıyım ama vericem yaniii :)
bu elma diyeti benim bünyeme hep aynı davranıyo galiba
3 günde 3 kilo vermişim yine
itiraf ediyorum daha fazla bekliyordum, neyse artıkınn sükür tabi buna daa...
3 günde 3 kilo süper yaaa kız harikasın sen yaaa:)
tşk ederim canım, bursagüzeli die bir arkadaşımız var burda (nick ini yanlış hatırlıyo oalbilirim ama böyle bişi) o da 3 günde 4,1 kg verdi
93.4 üm.. 3.4 e bile razıyım ya.. tam 1 ayım var, insallah 10 kilo verebilirim...
ya kız ben bunları duydukça acayip aşka geliyorum ya ee sen peki ne kadar yapmayı düşünüyorsun bu elma diyetini 1 ay mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?