• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

çok ama çok rahatlıkla verirsin canım.. emin ol 65 in altına bile inersin 1 ayda...
canım inşallah dediğin gibi 65inde altına düşerim..bu arada tartı 74-74.5 gösteriyo ama bu gün yarın özel günüm geliyo hatta geç bile kaldı:1: biraz şişkinlik var sanırım net kilom73 civarı..şimdi kahvaltımı yaptım abartmadan 2 dilim ekmek peynir zeytin bi çay kaşığı reçelle..elma alcam işlerim var okulda ders kaydı felan onları halletcem umarım güzel gider diyet :16: bu arada haftaya salı kayınvalidemlerde olcam sehirdışında..orda yicem mecbur tutup elma yesem bana gülerler zaten..bi gün bozmuş olcam diyeti umarım sıkıntı olmaz :44:

1 ay önce denemiştim bir buçuk hafta, bırakınca anında aldım aşırı bi şey yemediğim halde : 4 kg vermiştim ve hep açtım

Son düzenleme:
ben bu diyeti 3 yıl önce 3 gün uyulamaıştım, detoks niyetine yapmıştım yani, 3 kilo vermiştim ve verdiğim kiloyu o dönem geri almamıştım...

yediğinden fazlasını yakarsan her türlü kilo almazsın canım merak etme.. dikkatli beslenirsin bi süre, kilon oturur...

sagol canım ya boyle olumlu yorumlar olunca motıve oluyorum ınsallah hepımız ıstedıgım kılolara gelır onları koruruz ben en cok gerı almaktan korkuyorum onda da sebze agırlıklı beslenıp spora devam edersek ınsallah bısıyck olmaz :):21:

canım peki sen evdemisin çalışıyormusun ben çalışıyorum ve tüm gün oturarak çalışıyorum demek istediğim bunun yanında spor yapıcakmısın vucut şekle girsin diye eğer düşünüyorsan nasıl bi spor yapıcaksın aslında urada topik vardır ama tam anlıyamadım ya son olarakda bu kilo çizelgesi nasıl oluyor ya ben yeni üye oldumda canım yani yeni yeni giriyorum bir çok şeyini bilmiyorum :)

ben çalışmıyorum canım, işsizim.. O nedenle spora gitmeye vaktim var, 1 saat yürüyorum + 15dk bisiklete binip geliyorum...
bende araya araya bulup bi yerlerden yaptım amaşimdi kendimde düzeltemedim :1:

canım inşallah dediğin gibi 65inde altına düşerim..bu arada tartı 74-74.5 gösteriyo ama bu gün yarın özel günüm geliyo hatta geç bile kaldı:1: biraz şişkinlik var sanırım net kilom73 civarı..şimdi kahvaltımı yaptım abartmadan 2 dilim ekmek peynir zeytin bi çay kaşığı reçelle..elma alcam işlerim var okulda ders kaydı felan onları halletcem umarım güzel gider diyet :16: bu arada haftaya salı kayınvalidemlerde olcam sehirdışında..orda yicem mecbur tutup elma yesem bana gülerler zaten..bi gün bozmuş olcam diyeti umarım sıkıntı olmaz :44:

o kadarcık bozacağız canım mecburuz, bende perşembe akşamı , pazar sabahı bozacağım, hayat sartları, her zmn diyet yapmamıza izin vermiyo :1:
80kiloydum simdi 76.300
ayy bilmiyorumkii dayanabildigim kadarr canimm :)
elma diyetiyle mi 80 den 76.300 edüştün, kaç günde düştün ?
unuttum yaa, kusura bakma ne olur :21:
sagol canım ya boyle olumlu yorumlar olunca motıve oluyorum ınsallah hepımız ıstedıgım kılolara gelır onları koruruz ben en cok gerı almaktan korkuyorum onda da sebze agırlıklı beslenıp spora devam edersek ınsallah bısıyck olmaz :):21:

olmaz tabiki canım nedne olsun, kilo almak demek, harcadığından fazlasını depolamak demek... dikkatli beslenirsek hiçbişeycik olmaz..

ben çalışmıyorum canım, işsizim.. O nedenle spora gitmeye vaktim var, 1 saat yürüyorum + 15dk bisiklete binip geliyorum...
bende araya araya bulup bi yerlerden yaptım amaşimdi kendimde düzeltemedim :1:

o kadarcık bozacağız canım mecburuz, bende perşembe akşamı , pazar sabahı bozacağım, hayat sartları, her zmn diyet yapmamıza izin vermiyo :1:

elma diyetiyle mi 80 den 76.300 edüştün, kaç günde düştün ?
unuttum yaa, kusura bakma ne olur :21:

olmaz tabiki canım nedne olsun, kilo almak demek, harcadığından fazlasını depolamak demek... dikkatli beslenirsek hiçbişeycik olmaz..

Yok canim olsunn :)
Yok kiz 2aydir diyetteyim ancak okadar verdimm elmayla degil yanii
elmalari bugün alcam insallahh yapabilirimm ben hep bozuyorumda :)

ben bu akşam elma diyetini bozdum... neyse olan oldu, azıcık pişmanı ama olsun, ne yapalım..
yarın sabah yine tartılır, sıfırdan baslarım elma diyetine, yapacak bişi yok :1:

ben bu akşam elma diyetini bozdum... neyse olan oldu, azıcık pişmanı ama olsun, ne yapalım..
yarın sabah yine tartılır, sıfırdan baslarım elma diyetine, yapacak bişi yok :1:

:( ben de bozdum ya cok ıyı gdıyodu sabah basladım gayet de elmalarımı yıyodum ama aksam bozdum cok moralım bozuk sporumu bıle yapmıstıımm:(

ben 3 gün tam olarak uyguladım, bugünde akşam yemeğinde bozdum, akşama kadar da gayet iyiydim yani.. neyse olan oldu, sabah yeniden devam.. bir haftada 5 verdirir heralde, bana 3 günde 3 verdirdiğine göre...

ya kızlar bu gün cidden herkes bozmuş diyeti bende onlardanım :18:ama abartmadım normal yedim inşallah yarın tam başlıcam bakalım nasıl olcak durmak yok devam:10:

tartıldım bu sabah yeniden.. ve 93.4üm.. ne kilo almışım, ne vermişim.. bugün sıfırdan basladım elma diyetine, bir kaç gün sonra tartılır, sonucu söylerim yine..

herkese merhabalar kızlar pazartesi miladı olan kaç kişiyiz ben pazartesi başlıyorum
kilo 65 hedef 48 ama hadi 50 olsun şimdilik vermem gereken 15 kilo var
pazartesi benimle birlikde hiç bozmadan kimler var bu takımda :))))))

herkese merhabalar kızlar pazartesi miladı olan kaç kişiyiz ben pazartesi başlıyorum
kilo 65 hedef 48 ama hadi 50 olsun şimdilik vermem gereken 15 kilo var
pazartesi benimle birlikde hiç bozmadan kimler var bu takımda :))))))

Bende pazartesi başlıyorummm :1::1::1: anneme de söyleyeceğim kusura bakmasınlar, bu defalık beni mazur görsnler, perşebe akşamı onlara eslik edeceğima ama yemek yemeyeceğim, oda içerim bi tane onlar yerken :1::1::1:

Hiç bozmadan devam edeceğim insallah, bugün uygulayamadımi yarında uygulayamayacağım ama paartesiden itibaren bozmak yok !

Son düzenleme:
Kızlar ben de bugun basladım tekrar hatta sımdı sporumu yapıp geldım bı saat yurudum ınsallah aynı boyle devam ederım hepımız buraya sonucumuzu yazalım bıtırdkten sonra yaparken de herkes yazsın bırbırımzden destek alırız

Kızlar ben de bugun basladım tekrar hatta sımdı sporumu yapıp geldım bı saat yurudum ınsallah aynı boyle devam ederım hepımız buraya sonucumuzu yazalım bıtırdkten sonra yaparken de herkes yazsın bırbırımzden destek alırız

Tmm canimm bak ikimiz ayni gün baslamisizz hadii pes etmekk yokkk :)

Back
X