canım inşallah dediğin gibi 65inde altına düşerim..bu arada tartı 74-74.5 gösteriyo ama bu gün yarın özel günüm geliyo hatta geç bile kaldıçok ama çok rahatlıkla verirsin canım.. emin ol 65 in altına bile inersin 1 ayda...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah dediğin gibi 65inde altına düşerim..bu arada tartı 74-74.5 gösteriyo ama bu gün yarın özel günüm geliyo hatta geç bile kaldıçok ama çok rahatlıkla verirsin canım.. emin ol 65 in altına bile inersin 1 ayda...
katıl tabiki, mutlu oluruzz
kaç kilosun canım, bir hafta 10 gün, ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun?
ben bu diyeti 3 yıl önce 3 gün uyulamaıştım, detoks niyetine yapmıştım yani, 3 kilo vermiştim ve verdiğim kiloyu o dönem geri almamıştım...
yediğinden fazlasını yakarsan her türlü kilo almazsın canım merak etme.. dikkatli beslenirsin bi süre, kilon oturur...
canım peki sen evdemisin çalışıyormusun ben çalışıyorum ve tüm gün oturarak çalışıyorum demek istediğim bunun yanında spor yapıcakmısın vucut şekle girsin diye eğer düşünüyorsan nasıl bi spor yapıcaksın aslında urada topik vardır ama tam anlıyamadım ya son olarakda bu kilo çizelgesi nasıl oluyor ya ben yeni üye oldumda canım yani yeni yeni giriyorum bir çok şeyini bilmiyorum :)
canım inşallah dediğin gibi 65inde altına düşerim..bu arada tartı 74-74.5 gösteriyo ama bu gün yarın özel günüm geliyo hatta geç bile kaldıbiraz şişkinlik var sanırım net kilom73 civarı..şimdi kahvaltımı yaptım abartmadan 2 dilim ekmek peynir zeytin bi çay kaşığı reçelle..elma alcam işlerim var okulda ders kaydı felan onları halletcem umarım güzel gider diyet
bu arada haftaya salı kayınvalidemlerde olcam sehirdışında..orda yicem mecbur tutup elma yesem bana gülerler zaten..bi gün bozmuş olcam diyeti umarım sıkıntı olmaz :44:
elma diyetiyle mi 80 den 76.300 edüştün, kaç günde düştün ?80kiloydum simdi 76.300
ayy bilmiyorumkii dayanabildigim kadarr canimm :)
sagol canım ya boyle olumlu yorumlar olunca motıve oluyorum ınsallah hepımız ıstedıgım kılolara gelır onları koruruz ben en cok gerı almaktan korkuyorum onda da sebze agırlıklı beslenıp spora devam edersek ınsallah bısıyck olmaz :)![]()
ben çalışmıyorum canım, işsizim.. O nedenle spora gitmeye vaktim var, 1 saat yürüyorum + 15dk bisiklete binip geliyorum...
bende araya araya bulup bi yerlerden yaptım amaşimdi kendimde düzeltemedim
o kadarcık bozacağız canım mecburuz, bende perşembe akşamı , pazar sabahı bozacağım, hayat sartları, her zmn diyet yapmamıza izin vermiyo
elma diyetiyle mi 80 den 76.300 edüştün, kaç günde düştün ?
unuttum yaa, kusura bakma ne olur
olmaz tabiki canım nedne olsun, kilo almak demek, harcadığından fazlasını depolamak demek... dikkatli beslenirsek hiçbişeycik olmaz..
ben bu akşam elma diyetini bozdum... neyse olan oldu, azıcık pişmanı ama olsun, ne yapalım..
yarın sabah yine tartılır, sıfırdan baslarım elma diyetine, yapacak bişi yok![]()
ben bu akşam elma diyetini bozdum... neyse olan oldu, azıcık pişmanı ama olsun, ne yapalım..
yarın sabah yine tartılır, sıfırdan baslarım elma diyetine, yapacak bişi yok![]()
herkese merhabalar kızlar pazartesi miladı olan kaç kişiyiz ben pazartesi başlıyorum
kilo 65 hedef 48 ama hadi 50 olsun şimdilik vermem gereken 15 kilo var
pazartesi benimle birlikde hiç bozmadan kimler var bu takımda :))))))
Kızlar ben de bugun basladım tekrar hatta sımdı sporumu yapıp geldım bı saat yurudum ınsallah aynı boyle devam ederım hepımız buraya sonucumuzu yazalım bıtırdkten sonra yaparken de herkes yazsın bırbırımzden destek alırız