• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Gerçi bir iki gün sonra reglm ama olsun
Bu arada sabah yediklerimi yazim
Sabah -lip.nun form çayı içine azcık zerdeçal zencefil koyup içtim
Sahanda 2 yumurta yaptım:))) yanına 2 kepekli peksimet
2 kaşık yoğurt 4-5 zeytin
Bir kaç saat sonra 1 büyük yeşil elma yedim halen tokum birşey yiyesim yok akşama kadar 2 elma daha yer
Akşamda bitki çaylarımdan içerim.

inşallah bozmadan devam edebilirsin....

ben 10 gündür falan keyifle yapıyordum. pazar günü kendimi ödüllendireyim dedim aldım kalorileri.
dün tekrar başlamıştım, annem balık kızartmış, ben bayılırım kasa ile olsa yerim heralde :) oturdum kaç alabalık yedim bilmiyorum yanında nerdeyse 1 ekmek ile....

sabah tekrar başlıyorum derken sabah sabah eşimle tartıştık sabah beri ne bulursam yiyorum... çikolata dahil.

ne yapacağım bilmiyorum. sabah 70.600 çıkmıştım ama heralde bunlar bana kilo olarak geri dönecek :( moralim bozuk olunca, heleki sıkıntı eşimle olunca
direk çikolataya sarılıyorum, ne olacak benim halim halim ya........

Ya bende regl oldum ya karnım davul gibi oldu:(
Bugünde iyi geçmişti:(
Sanırım yarın bozucam yeşil elmada pahalı anacım:)
Neyse detoks oldu en azından:)

Keşke sende bozmasaydın şimdi 1 kg almışındır
Gerçi balığa bende dayanamam geçen el kadar 6 balığı hüpletmiştim:) ama ekmeksiz
ben hiç ekmek yemem kepekli peksimet yerim çook doyurucu tavsiye ederim.
Haftaya daha farklı bir diyete başlamayı düşünüyorum

selam kızlar, ben bu konuyu yeni keşfettim, ilk 50 sayfayı da okudum,:1:
sexybebek 1 ayda 20 küsür vermiş,
sonrasını okuyamadım, bilgisi olan var mı bırakınca almışmı:26:
valla beni fena sardı okuduklarım, almadıysa, p.tesi hemen başlamak istiyorum:46:

default.aspx

fotoyu göremiyorum

Mrb kizlar. size bir sorum olacak. bn suan lahana diyeti yapiyorum. bitirmeme 5 gun kaldi onu bitirip bir iki gun ara verip bu elma diyetine baslasam olurmu. lahanadan sonra elma kulaga cok hos geliyor.cunku lahanayi ogure ogure iciyorum. boyle etkili olurmu sizce

Merhabalar, su an elma diyeti yapan arkadaş var mı acaba.. bende baslamak istiyorum, sağlıksız olduğunu da düşünmüyorum, bu kilolarla yasamak ççok daha sağlıksız die düşünüyorum. Ama yemek yemeye öyle bi alışmısım ki, sonunda istediğim gibi kilo veremezsem düşüncesi var.. 3,5 yıl önce bi arkadş 2 haftada 18 kilo vermiş, tekrar tekrar okuyorum, nasıl mümkün olur die :D acaba tam anlamıyla uysak bizde de öyle bi değişim olur mu ki?

yapan ya da yapacak olan arkadaşlar varsa beraberce yapabiliriz aslında.. pazartesi baslayacağım, inş güzel sonuçlar alırım..

ben yarın başlıyorum bu diyete, elmaları aldım bugün. Spor da yapacağım, normalde evde tartım vardı ama bugün yağ ve su oranını ölçen bir tartı aldım. Yağ oranım yüksek çıktı, spor yapmadan olmaz, sadece su kaybetmek istemiyorum. 9 gün yapmayı düşünüyorum diyeti harfiyen, sonra bazı ufak şeyler eklerim diye düşünüyorum. Birbirimize destek olalım, benim akşam vaktim oluyor foruma girmeye, her gün yazarım:34:

Boyum:1.61 cm
Kilom: 72.3
Yaşım: 27

bende elmaları dünden aldım ama diyet psikolojisi işte pazartesiyi bekliyorum nedense :)

ben 96 kiloyum, yani baslarken tartılırım yeniden de.. ben uzun bi süre devam etmek istiyorum diyete aslında da ne kadar uzun sürdürebilirim bilmiyorum :D
16 martta erkek arkadaşımla buluşacağım, o zamana kadar zayıflamak istiyorum biraz.. hatta birazdan fazla.. bakalım zaman ne gösterecek..

bu arada bende 25 yasındayım ve boyum 1.62.. yaslar yakın, boylar aynı da, kilolar farklı :D

ben de tam anlamıyla pazartesi başlıyorum :) bugün niyeyse hiç elma yiyesim gelmedi, bir tane yedim kahve içtim, akşam da salata yedim. 45 dk yürüdüm. sabah aç karnıma 71.8 cıktım bakalım yarın ne cıkacak, aslında pzt baslayınca 1 hafta boyunca tartılmak istemiyorum çünkü bazı günler kilo verilmeyebiliyor benim hemen moralim bozuluyor o zaman yemeye başlıyorum. yarın da sanırım böyle elma salata fln gececek ama pzt kesin sadece elma yiyeceğim. benim de şöyle mayıs başına kadar fln 20 kilo vermem lazım, havalar ısınınca ince kıyafet giyince hele tatilde bikini giyince kötü oluyor, gecen yaz cok imrendim plajda incecik kızlara. ama işte yüz defa diyete baslayıp 2. ya da 3. günü bırakmıs birisiyim, inşallah bu sefer olacak, artık bıktım resmen ağır olmaktan. yağ oranım da fazla cıktı, ileride daha değişik hastalıklar çıkar diye korkuyorum. :( haydi bakalım birbirimize destek olup beraber hedefimize ulaşalım, yarın da hazırlık aşaması olsun pzt KESİN baslayalım.:3:

bende yarın sabah tartılıp baslayacağım tam olarak... ayın 3. - 10. - 20. ve 28 inde tartılacağım.. pazartesiyi beklemeyeyim dedim.. bende yakın zamanlarda tartılmayacağım die erkek arkadaşıma söz verdim :D beni 90 kilo sanıyor, 6 kilo daha fazlayım.. elma diyeti yapacağımı bilmiyor bu arada.. elma diyeti normal diyete göre daha ii kilo verdirir inş. yoksa yalanım ortaya çıkacak :) bu diyette yumurta yok heralde demi kahvalltıda, ben kahvaltıda 1 dilim onu denge light, 1 dilim dil peyniri, 1 domates, yeşil çay, 2 zeytin yiyorum.. spor salonuna da yazıldım da pek sporla aram olmadığında hep bi bahane bulup gitmiyorum.. ama bundan sonra en azından haftada 5 gün gitme niyetindeyim.. yarın sabah tartılır, kilomu söylerim.. bakalım 1 hafta sonra ayın 10unda sonuç ne olacak ?

bende yarın sabah tartılıp baslayacağım tam olarak... ayın 3. - 10. - 20. ve 28 inde tartılacağım.. pazartesiyi beklemeyeyim dedim.. bende yakın zamanlarda tartılmayacağım die erkek arkadaşıma söz verdim :D beni 90 kilo sanıyor, 6 kilo daha fazlayım.. elma diyeti yapacağımı bilmiyor bu arada.. elma diyeti normal diyete göre daha ii kilo verdirir inş. yoksa yalanım ortaya çıkacak :) bu diyette yumurta yok heralde demi kahvalltıda, ben kahvaltıda 1 dilim onu denge light, 1 dilim dil peyniri, 1 domates, yeşil çay, 2 zeytin yiyorum.. spor salonuna da yazıldım da pek sporla aram olmadığında hep bi bahane bulup gitmiyorum.. ama bundan sonra en azından haftada 5 gün gitme niyetindeyim.. yarın sabah tartılır, kilomu söylerim.. bakalım 1 hafta sonra ayın 10unda sonuç ne olacak ?

dün gece pek salladım ama yine olmadı :) pazartesi olsun düz hesap olsun, tam olsun dedim :D ayrıca bugün 97 oldum... normalde 87 olmam lazımdı şimdi :) off ya salaklığıma doymayayım... 2 hafta önce 91 kiloydum...

sabah tartıldım 71.6 çıktım :( sadece 200 gr vermişim, demek ki neymiş? salatanın yanında 3 kaşık makarnadan bir şey olmaz demeyecekmişiz. Ha bir de kahvenin yanında ufak da olsa tatlı atıştırmayacakmışız. ya ben de düz hesap yarın başlıyorum ama bugün de fazla bir şey yemeyeceğim, öğlen bir muz,bir elma, akşam da yoğurt yemeyi düşünüyorum, kahvaltımı yaptım. Cnm kahvaltıda gün aşırı haşlanmış yumurta yenebilir, yoksa güçten düşeriz ben kesin yiyeceğim çünkü spor da yapıyorum. Şimdi yine 45 dk yürüyeceğim. Yarın hem elma diyetine hem Jillian 30 days shred e başlıyorum. Şu an tatildeyim, bir hafta sonra okullar açılıyor (öğretmenim) o ana kadar maalesef böyle şok bir diyet yapmam lazım. Temmuzda 66 kiloydum sonra yavaş yavaş aldım, daha da veremedim. nisan ortasına kadar bariz şekilde kilo vermek istiyorum ki yeni kıyafetlerle kendimi ödüllendireyim. hem havalar da ısınır bak şimdiden hayal edince isteğim arttı:) benim derdim tatlı!! ben zaten cok yemek yemeyen birisiyim ama çikolata ve her türlü tatlı ve de kola beni mahvetti, şimdi böyle tepinirim işte. Bir de beni gaza getiren en yakın arkadaşım oldu. Kendisi 80 kiloydu, dukan diyeti yaparak 69 a düştü 2 ayda. spora da yazıldı. baya bir şekle girmiş. ben dukan yapmayacağım çünkü dışarıdan vitamin takviyesi alıp meyve yememeyi doğru bulmuyorum. bana meyve ağırlıklı bir diyet olmalıydı, bu elma diyeti aslında çok uygun. tüm mesele kafa da bitiyor yine de şu bu diyeti fark etmez. neyse böyle atıp tutuyorum inşallah 1 hafta aynı azimle giderim, diyeti bırakmaya yeltendiğin an hemen foruma gir ve başarı hikayelerine bak, insan o zaman ben niye yapamayayım diyor. şimdilik hoşçakal:3:

Bende metalurji ve malzeme müh. yim ve işsizim... Okul biteli 1,5 yıl oldu stresten ve evde oturmaktan yedim de yedim.. beni de bu hale getirin abur cuburlar hep.. inanılmaz abur cubur yedim.. 2 haftada 6 kiloyu böyle aldım işte.. ama sıkı diyet yapıncada hızlı aldığım gibi hızlı verebiliyorum.. artık kaçacak bi yerim kalmadı, erkek arkadaşımda met müh. samsunda çalışıyor.. mart 17 doğum günü, martın 16-17 sinde istanbulda görüseğiz.. ya beni 80 falan görsün istiyordum ama 90 dan 97 e çıktım, 90 dan 87 e düşme gerekirken.. ama hataşar insanlar için demi, bişeyler yapmayıp dövünmeye devam edersem 107 olacağım yakında ... Elma diyetini ben hayatımda bi kere yaptım onu da 3 gün yaptım, bayram sonrasında aldıkları vermek için 3 günde 3 kilo verdim ve de geri almadım, çok da kalıcı bi kilo kaybıydı acıkcası.. ama bugünlerde abur cubur bağımlılık yaptı işte sürekli ne yesem die düşünüyorum :) ama yok çok kararlıyım.. kesinlikle martın 15 ine kadar iyi bir kilo vermeliyim.. bende spora gidiyorum 14 ocaktan beri.. haftada en az 4 gün gidiyorum, en fazla 6. ama bundan böyle 5 gün gitmeye çalışacağım.. 45 dk yürüyorum, 10-15 dk da bisiklete biniyorum..

Sende 1 hafta sık dişini, baya bi fark eder eminim.. diyorum ya 3 günde 3 kilo vermiştim ben :) 91 ile 97 arasında bile inanılmaz bi fark var... bugünde az yiyorsun yarından itibaren de elma dyetindeyiz.. sabah yine tartıl olur mu, bakalım bir haftada neler olacak..

hadi bakalım başlıyoruz artık:34::34:

71.2 çıktım bu sabah. kahvaltı yapıcam az sonra, bir dilim etimek, haşlanmış yumurta zeytin salatalık domates ile. akşam yatmadan gene yazıcam ne oldu bitti.

günaydın canım... evet artık baslıyoruz.. evde hem bugün yarın hemde yarın kahvaltıya misafir var.. onların yanında bile yapacağım bu işi, inan biraz daha yapmazsamm 100 olacağım :)

daha tartılmadım, kahvaltıdan önce tartılacağım, akşam bende haber ederim ne yaptım.. hadi bakalım bol elmalı günler :)

kızlar uzunca bir süre aranızda değildim..özledim valla sizi...bugün canıma tak etti kilolarım ve bu diyete başlamaya karar verdim...biraz önce tartıldım...kilom 78.700:17: başlayan herkese başarılar:42:

selam, hoşgeldin.. bizde bugün baslıyoruz zaten,hep birlikte baslamış oluyoruz.

daha önce hiç yaptın mı bu diyeti ?

selam, hoşgeldin.. bizde bugün baslıyoruz zaten,hep birlikte baslamış oluyoruz.

daha önce hiç yaptın mı bu diyeti ?

hayır tatlım....ilk defa başlicam...bu arada hoşbulduk...umarım birbirimize destek olarak kilolarımızdan arınırız...:46:

Back
X